Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 72 з 491 ПершаПерша ... 22626364656667686970717273747576777879808182122172 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9801, показано з 1 421 по 1 440.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры

Дописів
    12 360

Типово

И посоветуйте, пож., литературу. а то у меня юриков много, а по физикам я ничо не знаю

Звідки Ви
    Парус
    Дописів
    4 523

Типово

Добрый день. Скиньте кто-то реквизиты для уплаты за смену КВЭДов. Спасибо

Дописів
    71

Типово

Цитата Допис від riola Переглянути допис
    я вот тоже так думаю, но пЭрЭживаю)))
    Изв. еще что надоедаю, а вот если я отгрузила товар, а за него проплатила в прошлом году, то тогда как с себестоимостью? В этом году в расходы поставить не могу?
    не можете, расходы должны быть понесены и оплачены обязательно в период получения дохода, а периодом отчетным является календарный год.

Дописів
    71

Типово

Цитата Допис від *elenka* Переглянути допис
    а чем мотивировать то, что не поставила, где такое написано?))))
    133-Сума єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування платника податку, що вносяться за рахунок його роботодавця у розмірах, визначених законом (пп. 165.1.6 ПКУ)
    Ознака доходу орієнтована на майбутнє, коли в результаті удосконалення обліку суми ЕСВ, що вносяться за рахунок працедавця будуть обліковуватись в індивідуальній картці застрахованої особи (найманого працівника). А до тих пір інформація про запровадження перерахування частини страхових внесків до Накопичувального фонду у звіті за ф. № 1ДФ не відображається.
    Додатково див.:
    лист ДПАУ від 12.05.2011 р. № 8882/6/17-0215;
    запитання-відповідь в «Єдиній базі податкових знань» (с) Лига:Закон

Дописів
    71

Типово

Цитата Допис від riola Переглянути допис
    И посоветуйте, пож., литературу. а то у меня юриков много, а по физикам я ничо не знаю
    вот честно, раньше читала Декрет о подоходном налоге, который сменился налоговым кодексом, и Лигу. Была хорошая статья с числовыми примерами в "Вестнике НСУ" №34 за сентябрь 2011г. (единственная толковая статья из этого журнала за 2011год), если подскажете как, на досуге выложу ее скан

Типово

Цитата Допис від Alegria Переглянути допис
    133-Сума єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування платника податку, що вносяться за рахунок його роботодавця у розмірах, визначених законом (пп. 165.1.6 ПКУ)
    Ознака доходу орієнтована на майбутнє, коли в результаті удосконалення обліку суми ЕСВ, що вносяться за рахунок працедавця будуть обліковуватись в індивідуальній картці застрахованої особи (найманого працівника). А до тих пір інформація про запровадження перерахування частини страхових внесків до Накопичувального фонду у звіті за ф. № 1ДФ не відображається.
    Додатково див.:
    лист ДПАУ від 12.05.2011 р. № 8882/6/17-0215;
    запитання-відповідь в «Єдиній базі податкових знань» (с) Лига:Закон
    Ага, спасибки, но инструкцию не меняли, поэтому лучше не буду рисковать.

Дописів
    12 360

Типово

вот честно, раньше читала Декрет о подоходном налоге, который сменился налоговым кодексом, и Лигу. Была хорошая статья с числовыми примерами в "Вестнике НСУ" №34 за сентябрь 2011г. (единственная толковая статья из этого журнала за 2011год), если подскажете как, на досуге выложу ее скан
    ой, а можно мне на электронку [email protected]

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

Товарисчи, я каждый квартал спрашиваю))) в 1-ДФ ставим код 133, ЕСВ???
    нет
    Опа, а я ставлю...... И никто из ГНИ не ругается......
    Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.

Типово

Цитата Допис від leanto Переглянути допис
    Опа, а я ставлю...... И никто из ГНИ не ругается......
    и я ставлю, но каждый раз задаюсь этим вопросом)))) письмам не оч доверяю, а по 1-ДФ штрафы немалые, не буду рисковать.

Дописів
    12 360

Типово

и я ставлю, но каждый раз задаюсь этим вопросом)))) письмам не оч доверяю, а по 1-ДФ штрафы немалые, не буду рисковать.
    мне в ГНИ сказали не ставить. А так через неделю будет проверка по результату отчитаюсь. Думаю, что на 133 код никто и смотреть не будет

Дописів
    29 041

Типово

так ведь если не нужно ставить, то и за то, что поставили, тоже штраф будет

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    1 952

Типово

Для платників податків, які надсилають листи до органів ДПС.
    Змінилися керівники та назви посад керівників у податкових органах Дніпропетровська.

АНД: голова комісії з реорганізації ДПІ в АНД районі м. Дніпропетровська Мирний Олександр Вікторович.
    Бабушкінський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Бабушкінському районі м. Дніпропетровська Салій Станіслав Борисович.
    Дніпропетровський: голова комісії з реорганізації Дніпропетровської МДПІ Голосуй Ераст Ерастович.
    Жовтневий: голова комісії з реорганізації ДПІ у Жовтневому районі м. Дніпропетровська Драгун Андрій Олегович.
    Індустріальний+Самарський: голова комісії з реорганізації Лівобережної МДПІ у м. Дніпропетровськ Коренюк Кирило Євгенович.
    Кіровський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська Бойцов Сергій Вікторович.
    Красногвардійський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Саранцев Віктор Олексійович.
    Ленінський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Ленінському районі м. Дніпропетровська Ліпінський Андрій Віталійович.

Інформація отримана з публічних джерел та актуальна станом на 06.02.2012 р.

Дописів
    29 041

Типово

Вот умный человек написал:
    1. Что такое 1-ДФ?
    "ПОДАТКОВИЙ РОЗРАХУНОК сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку "
    2. Что такое код 133?
    "Сума єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування платника податку, що вносяться за рахунок його
    роботодавця у розмірах, визначених законом..."

Теперь задайте себе вопрос: когда вы производите начисления ЕСВ на ФОТ, является ли эта сумма доходом физлица/физлиц?
    Ответ очевиден: НЕ является, т.к. начисления ЕСВ на ФОТ не являются "физическим" доходом и, кроме всего прочего, являются обезличенными.

Поэтому отражать код 133 не только неправильно/бессмысленно, но и отражая его, вы сообщаете недостоверные/ошибочные данные о доходах физлица... со всеми вытекающими последствиями!

Дописів
    71

Типово

Цитата Допис від Joker Переглянути допис
    Для платників податків, які надсилають листи до органів ДПС.
    Змінилися керівники та назви посад керівників у податкових органах Дніпропетровська.

АНД: голова комісії з реорганізації ДПІ в АНД районі м. Дніпропетровська Мирний Олександр Вікторович.
    Бабушкінський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Бабушкінському районі м. Дніпропетровська Салій Станіслав Борисович.
    Дніпропетровський: голова комісії з реорганізації Дніпропетровської МДПІ Голосуй Ераст Ерастович.
    Жовтневий: голова комісії з реорганізації ДПІ у Жовтневому районі м. Дніпропетровська Драгун Андрій Олегович.
    Індустріальний+Самарський: голова комісії з реорганізації Лівобережної МДПІ у м. Дніпропетровськ Коренюк Кирило Євгенович.
    Кіровський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська Бойцов Сергій Вікторович.
    Красногвардійський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Саранцев Віктор Олексійович.
    Ленінський: голова комісії з реорганізації ДПІ у Ленінському районі м. Дніпропетровська Ліпінський Андрій Віталійович.

Інформація отримана з публічних джерел та актуальна станом на 06.02.2012 р.
    Спасибо за информацию!
    Опять их перетасовали , нужно автора темы попросить разместить это в первом сообщении.
    Спасибо за информацию!

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

подскажите, пжалста, спасибо
    Востаннє редагував Люля: 06.02.2012 о 21:41 Причина: уже не актуально

Дописів
    2 883

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    "Сума єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування платника податку, що вносяться за рахунок його
    роботодавця у розмірах, визначених законом..."

Теперь задайте себе вопрос: когда вы производите начисления ЕСВ на ФОТ, является ли эта сумма доходом физлица/физлиц?
    Ответ очевиден: НЕ является, т.к. начисления ЕСВ на ФОТ не являются "физическим" доходом и, кроме всего прочего, являются обезличенными.

Поэтому отражать код 133 не только неправильно/бессмысленно, но и отражая его, вы сообщаете недостоверные/ошибочные данные о доходах физлица... со всеми вытекающими последствиями!
    Полностью согласна с Кимон. Я тоже не отражаю ЕСВ в 1ДФ.
    Украина единая!

Дописів
    29 041

Типово

С 06 февраля новые буджетные счета. На сайте ГНИ их нет
    Девочки, кто видел, что поменялось???

Дописів
    71

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    С 06 февраля новые буджетные счета. На сайте ГНИ их нет
    Девочки, кто видел, что поменялось???
    из присланного Меркурием:
    ВНИМАНИЕ!!!

До відома платників податків!

Змінено реквізити рахунків по сплаті податку на доходи фізичних осіб

Державна податкова служба у м. Києві доводить до Вашого відома, що реквізити рахунків для зарахування надходжень до бюджетів усіх рівнів,

які діяли протягом 2011 року, залишаються чинними у 2012 році,

крім реквізитів рахунків по сплаті податку на доходи фізичних осіб, зарахування коштів на які розпочинається з 6 лютого 2012 року.

Також, звертаємо увагу, що змінено назви та коди за ЄДРПОУ утворених територіальних органів Державної казначейської служби

(лист ГУ ДКСУ у м. Києві від 10.01.2012 р. № 06-08/89-277).

Повний перелік реквізитів рахунків для зарахування платежів до державного та місцевого бюджетів у 2012 році розміщено на дошках оголошень в державних податкових інспекціях у районах м. Києва, на WEB- сторінці ДПС у м. Києві та WEB- сторінці ГУ ДКС України у м. Києві – www.treasury.kiev.ua.

Державна податкова служба у м. Києві

Дописів
    99

Типово

Подскажите, пожалуйсата, расчетный счет Казначейства в Жовтневом р-не на оплату налога с дохода физ лиц от сдачи недвижимости в аренду. ПОЖАЛУЙСТА, кто знает, а то за аренду заплатили, а платежку банк вернул в связи с очередными изменениями((((

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

Коллеги! А кто-нибудь считал ОНА/ОНО ? Я так понимаю что в свете "нового" налога на прибыль налоговые разницы будут только 10 и 12 счету?
    А вообще кто-то этот маразм высчитывает ?!? Или я один такой .....? Может провести опрос?

Сторінка 72 з 491 ПершаПерша ... 22626364656667686970717273747576777879808182122172 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті