| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та коли вже іроди звільнять Юлю з буцегарні ? Годі вже страждань та лиха, що випали на долю тендітної жіночки.
ЮЛІ ВОЛЮ !
"тормоз" тому що з моменту "а я вас знаю" до наступного етапу "АААААААААААА!!!!!Славянский!!!!!" пройшло майже 2 роки.а в чому заангажованість? я вже казав тестіку, що мої симпатії лише на боці здорового глузду. а щодо Слов`янського, то, як вам вже натякнули, маєте розуміти, що у разі намагання розказати мені щось нове, спираючись на публікації в газетах і виступи якого-небудь коліабіхода, ви просто приречені на глумлінняЯ просто понял вашу ангажированность к Тимошенко. Только и всего
звичайні дані. ви б відразу запитали - я б дав.А контакт меня конечно удивилСкока о себе данных выкладывают люди
Ну и конечно зависть заела от ваших путешествий. Тока непонятно,почему в последнем случае указан не только город ,а и гостинница пребывания в Тбилиси ?
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Ты не удивил меня. Я с раннего возраста понял, что люди пытаются пояснить себе непонятные вещи доступным им способом.
Вот смотри, когда люди не знали природы молний - они поясняли себе, что это боги гневаются. Т.е. просто фантазировали, оперируя доступными их уровню развития понятиями. Так происходит и до сих пор. Причём, сплошь и рядом.
Шурик любит говаривать про таких - они думают, что электричество производится розеткой.![]()
доречі, вперше цю фразу почув саме від згаданого вами "трудягі".Ну что за ублюдочная психология ? Если слово своё нарушать и нах всех посылать - кто потом дело будет иметь ? Авторитет зарабатывается долго, а потерять можно - в один миг. Или ты тоже считаешь, что "долги отдают только трУсы" ?
він тоді якимось ГЗК керував, а ми йому чи то векселі, чи то якісь інші вимоги привозили...
дуже він тоді впевнений в собі був, сидячі в великому-великому кабінеті, у великому-великому кріслі, за великим-великим столом. і незважаючи на те, що ноги до підлоги не діставали. мабуть, виправдана поведінка, з огляду на те, що у банка проблеми вже почались на той момент...
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Глум
Востаннє редагував ОПЫТНЫЙ: 02.02.2012 о 14:43
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks