| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Это с Вашей персональной точки зрения - "поза межами". А с моей точки зрения - всё абсолютно в рамках Закона. И точно так же, кстати, считают народный суд Украины, Прокуратура Украины и Апелляционный Суд Украины. А они, как понимаете - несколько более авторитетны, чем форумный персонаж Мистер Глум, зарекомендовавший себя явным симпатиком Тимошенко и её политсилы.
.
ну я б вніс деякі уточнення: окремий суддя місцевого суду, окремі співробітники ГПУ, окремі судді Апеляційного суду... тобто це теж персональна точка зору окремих осіб. але як казав інший форумний персонаж "для себя лично я пойму, виновата или не виновата ЮВТ, если дело дойдет до Евросуда и именно он вынесет свой вердикт(с)"
та невже? ви злочинно не уважніА они, как понимаете - несколько более авторитетны, чем форумный персонаж Мистер Глум, зарекомендовавший себя явным симпатиком Тимошенко и её политсилы.. мої симпатії на боці здорового глузду.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Мнение Суда - это гораздо больше, чем мнение отдельного судьи. Я не верю, что Вы не понимаете такой очевидной вещи. Судья представляет судебную власть государства и выступает от его имени. Вердикт Евросуда не может снять с преступника обвинение.
Да-да. Это так бросается в глаза.та невже? ви злочинно не уважні. мої симпатії на боці здорового глузду.
![]()
я вам вірю, тестостероне, не напружуйтесь.
не може. але може помножити на нуль репутацію судді, як важливої складової вищезгаданої судової влади (звісно без конфіскації чесно заробленого майна). система, що складена з дефектних деталей не може працювати якісно. але ж вас це не цікавить... поки ви не в СІЗОВердикт Евросуда не может снять с преступника обвинение..
згуляйте до офтальмологаДа-да. Это так бросается в глаза.![]()
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks