Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: лично, я -

Голосували
237. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • за - освобождение Юлии Владимировны

132 55,70%
  • против - освобождения Юлии Владимировны

105 44,30%
Сторінка 37 з 505 ПершаПерша ... 27282930313233343536373839404142434445464787137 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10085, показано з 721 по 740.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    Дакота, судове засідання було перенесене з 28.12 на 16.01. перевіряйте.
    Сегодня уже 18-е. Ну и как результат?
    Востаннє редагував Dak0ta: 18.01.2012 о 13:00

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Его предприятия - это его собственность. Так же как ваша квартира - ваша собственность. Если можно покупать только для личного потребления, но не для потребления вашей собственностью - то вашу квартиру тоже нельзя признать гражданином Украины, поэтому она тоже не может претендовать на этот газ.
    Для своей квартры покупаю я лично обогрева своей собственно жопы. Для предприятий покупает предприятие, а не собственник лично. Вашей же демагогией можно ответить, что не фирташ подписыает платежку, а директор. Кроме того, собственностью народа от его имени распоряжается верховная рада и кабмин. Кодекс о недрах устанавливает процедуру такого распоряжения и полномочия. В свою очередь кабмин устанавливает нормы потребления коммунальны услуг.

Больше мне недосуг возиться с вашими глупостями.

Дописів
    28 619

Типово

ВОП, я понимаю, что аргументация у вас ВНЕЗАПНО подошла к концу. Но если начнете съезжать на личности - вы пополните мой список игнора. Если не можете аргументировать, а признавать очевидное не хочется - лучше промолчите.
    Послушайте Дакота, "на слабо" будете сельских гопников брать, ага? Сначала сами научитесь аргументировать, а не словоблудием заниматься. Про налоги, которые по вашем не платят работающие люди вы спрыгнули, засунули носик в подушку... Ню-ню...

PS И если вдруг надумаете меня игнорить - не забудьте об этом сообщить. Мне же надо будет поплакать по этому поводу!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Сегодня уже 18-е. Ну и как результат?
    Я понимаю, что вы хотели бы её в тот же день расстрелять, но ваши коллеги не столь торопливы и имитируют процедуру...
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Для своей квартры покупаю я лично обогрева своей собственно жопы. Для предприятий покупает предприятие, а не собственник лично. Вашей же демагогией можно ответить, что не фирташ подписыает платежку, а директор. Кроме того, собственностью народа от его имени распоряжается верховная рада и кабмин. Кодекс о недрах устанавливает процедуру такого распоряжения и полномочия. В свою очередь кабмин устанавливает нормы потребления коммунальны услуг.

Больше мне недосуг возиться с вашими глупостями.
    А директор, надо понимать, гражданин Свазиленда? И покупает он газ для собственности граждан республики Конго?

Но то, что вы согласились с очевидным по налогам - это уже хороший признак.

Заодно. Раз собственностью распоряжается верховная рада и кабмин, а они признали Фирташа правильным расходом, то у вас-то в чем претензии?

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Послушайте Дакота, "на слабо" будете сельских гопников брать, ага? Сначала сами научитесь аргументировать, а не словоблудием заниматься. Про налоги, которые по вашем не платят работающие люди вы спрыгнули, засунули носик в подушку... Ню-ню...

PS И если вдруг надумаете меня игнорить - не забудьте об этом сообщить. Мне же надо будет поплакать по этому поводу!
    В посте выше вы даже использовали мою точку зрения по налогам. Признав ее правильность.

З.Ы. Не льстите себе. Вы и есть этот сельский гопник. Так что уровень общения я выбрал вполне для вас понятный. Но если что-то не доходит, могу и подробнее разжевать, я птица не гордая.

З.Ы.Ы. Для лучшего понимания. Никакие люди платить налогов не могут. Налоги платят товары и услуги. Нет товаров и услуг - налогов тоже не будет. КО гарантирует. Если вы знаете, как получить хоть копейку с человека в условиях, когда ни товаров ни услуг нет - откройте нам сию великую тайну.

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    Я понимаю, что вы хотели бы её в тот же день расстрелять, но ваши коллеги не столь торопливы и имитируют процедуру...
    Суд 16-го был? Нет? А как же так? Выходит, по факту мы имеем то, что сказал Дакота: Тетку привели в райотдел и после нотаций выперли нафиг. А истории про все время переносимый суд достоверны примерно так же, как и 15-см трупные пятна на челе богини с падучей на ноги...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Его предприятия - это его собственность. Так же как ваша квартира - ваша собственность. Если можно покупать только для личного потребления, но не для потребления вашей собственностью - то вашу квартиру тоже нельзя признать гражданином Украины, поэтому она тоже не может претендовать на этот газ.

Так что в очередной раз вынужден профукрам напомнить, что уважение к Конституции Украины - святая обязанность любого профукра. А там сказано:

Требуете равенства перед законом? Ну так помните, что это работает в обе стороны, и богатые имеют те же права, что и вы. Просто собственности у них больше. А их собственность в виде завода имеет такие же права, как и ваша собственность в виде сарая. Не меньшие.
    Дакото, ви ж плутаєте елементарні речі. Ви не розрізняєте об`єкти і суб`єкти права власності. Власність, як об`єкт, не може мати права. Який завод? Який сарай? Права мають лише суб`єкти - особи. Фізичні або юридичні. Можливо ви мали на увазі завод, як юридичну особу, тобто як електронний запис у державному реєстрі, учасником якої або учасником учасника якої є Фірташ? Добре. Згідно загальним нормам ЦК України учасник (засновник) юридичної особи (простіше кажучи - Фірташ) не відповідає за зобов'язаннями юридичної особи, а юридична особа не відповідає за зобов'язаннями її учасника (засновника), крім випадків, встановлених установчими документами та законом. Тобто право отримати газ для своєї власності багатий Фірташ має, але за невиконання зобов`язання сплатити за цей газ багатий Фірташ відповідальності не несе. Чи ви дійсно вірите у рівність між Фірташем і, наприклад, Тестостероном (не будемо ламати традицію), і вважаєте, що така відповідальність Фірташа десь прописана?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    Дакото, ви ж плутаєте елементарні речі. Ви не розрізняєте об`єкти і суб`єкти права власності. Власність, як об`єкт, не може мати права. Який завод? Який сарай? Права мають лише суб`єкти - особи. Фізичні або юридичні. Можливо ви мали на увазі завод, як юридичну особу, тобто як електронний запис у державному реєстрі, учасником якої або учасником учасника якої є Фірташ? Добре. Згідно загальним нормам ЦК України учасник (засновник) юридичної особи (простіше кажучи - Фірташ) не відповідає за зобов'язаннями юридичної особи, а юридична особа не відповідає за зобов'язаннями її учасника (засновника), крім випадків, встановлених установчими документами та законом. Тобто право отримати газ для своєї власності багатий Фірташ має, але за невиконання зобов`язання сплатити за цей газ багатий Фірташ відповідальності не несе. Чи ви дійсно вірите у рівність між Фірташем і, наприклад, Тестостероном (не будемо ламати традицію), і вважаєте, що така відповідальність Фірташа десь прописана?
    Взагалі-то несе. У розмірі уставного фонду він відповідає по зобов*язанням.

Власне, сама по собі власність (наприклад, підприємство) теж іноді має власність (інше підприємство), тож з ідеєю, що власність не може мати прав ви перебільшили.

Тепер головне. Ми, мабуть не про те одне одному розповідаємо. Основна ідея - в тому, що наш любий друг вважає, що він має право на дешевий газ, а товариш Фірташ - лише на дорогий. А я відстоюю точку зору, що права у них однакові, тож така ідея хибна, бо входить у протиріччя з Конституцією. А буде Фізична особа-Фірташ будку опалювати чи амміак мільйонами тон у одній каструлі виробляти - то його особиста проблема.

До речі. Дорогий Скептику! Власне, основна теза, яку ви бралися довести - це фашизм Януковича. Чи не знаходите ви, що прогулянка в райвідділ на пару годин мало того, що не тягне на фашизм, так ще й не вигадка Януковича - і до нього було так само. Тож для підтвердження фашизму знайдіть, будь ласка, інші приклади!

Globus
    Guest

Типово

А директор, надо понимать, гражданин Свазиленда? И покупает он газ для собственности граждан республики Конго?

Но то, что вы согласились с очевидным по налогам - это уже хороший признак.

Заодно. Раз собственностью распоряжается верховная рада и кабмин, а они признали Фирташа правильным расходом, то у вас-то в чем претензии?
    Дакота, чего так возмущаться и рвать за димку рубаху, его предприятия потребляют газ по цене меньшей, чем платит пересичный

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Суд 16-го был? Нет? А как же так? Выходит, по факту мы имеем то, что сказал Дакота: Тетку привели в райотдел и после нотаций выперли нафиг. А истории про все время переносимый суд достоверны примерно так же, как и 15-см трупные пятна на челе богини с падучей на ноги...
    Достаточно, что её ни за что, т.е незаконно задержали. А суд это отдельная история. Возможно вам не часто приходится судиться, но переносы судебных заседаний это обычная практика и так переносить могут месяцами. Это только иски властей рассматривают незамедлительно, хоть в 2 часа ночи.
    ...я так думаю.

Типово

Достаточно, что её ни за что, т.е незаконно задержали. А суд это отдельная история. Возможно вам не часто приходится судиться, но переносы судебных заседаний это обычная практика и так переносить могут месяцами. Это только иски властей рассматривают незамедлительно, хоть в 2 часа ночи.
    Вы тупо врете. Вам хочется, чтобы оно было незаконным, но это не так.

Стаття 263. Строки адміністративного затримання

....
    Адміністративне затримання особи, яка вчинила адміністративне
    правопорушення, може тривати не більш як три години. У виняткових
    випадках, у зв'язку з особливою потребою законами України може
    бути встановлено інші строки адміністративного затримання.
    ....

Осіб, які вчинили дрібне хуліганство, насильство в сім'ї,
    злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника
    міліції, члена громадського формування з охорони громадського
    порядку і державного кордону, а також військовослужбовця чи образу
    їх, публічні заклики до невиконання вимог працівника міліції чи
    посадової особи Військової служби правопорядку у Збройних Силах
    України, може бути затримано до розгляду справи суддею або
    начальником (заступником начальника) органу внутрішніх справ. До
    розгляду суддею справи може бути затримано також осіб, які
    незаконно перетнули або зробили спробу незаконно перетнути
    державний кордон України, вчинили злісну непокору законному
    розпорядженню або вимозі військовослужбовця чи працівника
    Державної прикордонної служби України або члена громадського
    формування з охорони громадського порядку і державного кордону,
    порушили порядок організації і проведення зборів, мітингів,
    вуличних походів і демонстрацій
    або проявили неповагу до суду чи
    торгували з рук у невстановлених місцях. Іноземців та осіб без
    громадянства, які порушили правила перебування в Україні і
    транзитного проїзду через територію України, може бути затримано
    до розгляду справи суддею або посадовою особою органу Державної
    прикордонної служби України. ...
    А теперь определитесь. Вы написали, что иски властей рассматривают незамедлительно. А это чей иск? Пушкина? Хозяйственный?

Вот будут судить - будет проблема. Пока по факту суда нет. Есть вполне законное админзадержание с последующим отпуском на все четыре стороны, как и положено ПО ЗАКОНУ.

Если вы обвиняете в незаконности - аргументируйте. Почему это законно - я аргументировал. А вы выдаете ваше желаемое за действительное.

Типово

З.Ы. Глум, протупил. Для меня неактуально, поэтому сразу не вспомнил ЧП отвечает всем своим имуществом, а не только уставным.

Дописів
    28 619

Типово

КВНшик-любитель

Дописів
    11 791

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    веселое чтиво а прямая трансляция будет как эти пресловутые десять боевых пидарасов будут захватывать колонию?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від megapadlo Переглянути допис
    веселое чтиво а прямая трансляция будет как эти пресловутые десять боевых пидарасов будут захватывать колонию?
    не знаю)
    мене більш цікавить трансляція щастя ОПИТНОГО у Велику Годину "Я передачу принесу на зону.".

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

З.Ы. Глум, протупил. Для меня неактуально, поэтому сразу не вспомнил ЧП отвечает всем своим имуществом, а не только уставным.
    ПП "Фірташ і всі хімзаводи України"?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    989

Типово

Растягиваюца во времени..

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

ЧП отвечает всем своим имуществом, а не только уставным.
    У ЧП (ПП?, ФОП?) нет уставного имущества (не требуется), всем имуществом отвечает ПО...
    ...я так думаю.

Сторінка 37 з 505 ПершаПерша ... 27282930313233343536373839404142434445464787137 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті