Смысл есть всегда !!!
Начну наверно постить сообщения по теме, какраз человек просит помощи.
Думаю надо накатать жалобу суда...
http://www2.dniprorada.gov.ua/vikona...rgani/286.html вернее взять на сайте адрес и написать туда.
Что должны делать те дядьки и тётки и их обязаности ..
Основні напрямки діяльності:
1. Забезпечення реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я.
2. Організація надання медичної допомоги населенню міста.
3. Розроблення заходів щодо профілактики та зниження захворюваності, інвалідності та смертності населення міста.
4. Прогноз розвитку мережі закладів охорони здоров’я відповідно до потреб та чинного законодавства.
5. Керування закладами охорони здоров’я, які належать до комунальної власності територіальної громади міста або переданими їй у встановленому порядку, організація їх матеріально-технічного та фінансового забезпечення.
6. Затвердження статутів, змін та доповнень до них закладів охорони здоров’я, які є власністю територіальної громади міста.
7. Забезпечення у межах повноважень місцевого самоврядування доступності медичного обслуговування на території міста.
8. Вивчення стану здоров’я населення, розробка та проведення заходів щодо розвитку первинної медико-санітарної допомоги, запобігання інвалідності та передчасної смерті людей, продовження тривалості життя.
9. Організація невідкладної, планової та консультативної медичної допомоги.
10. Організація роботи з охорони здоров’я матері та дитини, проведення оздоровчих заходів для дітей та підлітків, контроль стану здоров’я дітей у дитячих дошкільних закладах і школах незалежно від їх відомчого підпорядкування, а також виробництва та якості дитячого харчування.
11. Забезпечення пропаганди здорового способу життя серед населення міста.
12. Здійснення організаційного та методичного керівництва роботою закладів охорони здоров’я щодо забезпечення надання лікувально-профілактичної допомоги населенню, розробка та проведення заходів щодо розвитку, вдосконалення та наближення до населення кваліфікованої медичної допомоги.
13. Участь у проведенні невідкладних заходів щодо запобігання розповсюдженню інфекційних захворювань.
14. Відповідно до Закону України „Про звернення громадян ” забезпечення своєчасного розгляду заяв, скарг і пропозицій громадян, проведення заходів щодо їх запобігання та усунення причин, які сприяли їх виникненню.
15. Організація прийому громадян з особистих питань.
Bookmarks