Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 17, показано з 1 по 17.

Тема: Пожежа на головоріза Фрунзе.

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово Пожежа на головоріза Фрунзе.

О 8 годині 30 хвилин вийшов мирно на лоджію для викурювання чергової цигарки. Помітив з правого борту чорну димову куряву, яка не тільки здіймалася до небес, а й поширювалась до берегів Святого Дніпра та його Кайдацького мосту. У напрямку джерела чорної куряви їхали великі червоні машини і огидно гуділи сиренами.
    Курява здіймалася над лавками дрібних хандловців крамом. Хто підпалив і навіщо він це зробив мені не відомо. Але мені відомо, що мій дім не зайнявся, хоча стоїть він теж на ж/м головоріза Фрунзе.
    PS. Тільки що знову вийшов на лоджію що б полюбуватися чорною курявою. Але вона стала білою. Можливо це пов’язано з тим, що дядьки у брезентових моренарках та рукавицях з шоломами на голові заливають пожежу водою із діжки, що закріплена на червоній машині.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Ендшульдіген зі бітте!
    Не полінуюсь і вийду на вулицю подивитись що ж там згоріло. Пізніше доповім з точністю.

Дописів
    778

Типово

ой, ждем ждем
    Дык ЁПТ!

Звідки Ви
    dp, ua
    Дописів
    13 306

Типово

как же унылы темы без фотографий. не верю.

Дописів
    1 607

Типово

Скоро будут Вам фотографии. Проезжая мимо видела человек 7 с телефонами - снимали репортаж....

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    73

Типово

видел-видел
    примерно в 8-15 заходил на стоянку и заметил подозрительный пар над зданием с вывеской "Домашняя Аптека"
    пока прогревал машину пар перешел в черный дым
    постоял еще минуты три
    в 8-25 проезжая мимо видел что продавцы выносят из магазина одежды товар, на Донецком шоссе уже стояла пожарка и еще одна ехала (правда она попала в пробку) со стороны Левобережного

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Виконую, бо вийшов і обіцяв.
    Згоріла лавка імені покійної грішниці Єви. Суміжні лавки не постраждали. Правда аптека не працює, бо в середині повно диму, а працівники стовбичать біля її відкритих дверей, очікуючи коли дим вийде в атмосферу Землі.
    Мені вдалося не лише понюхати сморід покійної "Єви", а й зазирнути у її середину крізь відчинені передні, і одночасно задні, її двері. І хоча з дверей смерділо дужче, все рівно у середині нічого окрім суцільної чорноти я не помітив.
    Також я бачив поряд із покійною Євою юрбу щасливих людей, що стовбичили. Де хто з них навіть був з офіцерськими пагонами на плечах. Вони щось гомоніли і писали літери на папері авторучками.
    Щастя і радість охопили моє стомлене серце після відвідин покійної Єви. Та і як мені не радіти, коли жоден бовдур не тільки на згорів живцем у полум’ї покійної Єви, а навіть не задихнувся в її чорному диму. А коли нема жертв, то залишається лише щастя! Я впевнений, що власники сусідніх лавок теж радіють від щастя, бо полум’я не перекинулось на їхні джерела існування.
    Безумовно пожежа сприятиме подальшому розвитку лавкобудування в Україні, а також виробництву хімічних речовин для фарбування волосся на головах, чищенню зубів у роті, та прання білизни у ночвах.
    Решта ж*м головоріза Фрунзе і надалі утопає в собачих екскрементах та недопалках від цигарок.
    Адью!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Денисе, вчіться!

Дописів
    778

Типово

Еще немного инфы: сгорел полностью только первый зал, предварительная причина - короткое замыкание.
    Дык ЁПТ!

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    73

Типово

прикольно
    в статье мой каммент
    интересно....
    у меня никто не спрашивал разрешения на цопирайт

Дописів
    778

Типово

Вас в интернетах раскручивают, а вы еще и жалуетесь)))
    Пожар на Фрунзенском: теперь с ФОТО!
    Дык ЁПТ!

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    73

Типово

пиарте меня, пиарте
    скоро буду как Собчак )))))))

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Глибокі думи навіяні смородом від покійниці.

З урахуванням того, що небіжчиця приставилась під час роботи, передбачаю, що її власник порушив Святий Закон Великого Ома.
    На що сподівався людожер? Адже він вивчав цей закон у 8-му класі. За звичкою хотів відкупитися? Так містер Ом хабарів не бере, бо гроші йому на тому світі не потрібні.
    Святий Закон Великого Ома не потребує ані багато-чисельних армій ненажерливих суддів, прокурорів, адвокатів та міліціонерів, а ні буцегарень та внутрішніх військ. Чхати він хотів і на вищі законодавчі органи, і тим паче на різноманітних гарантів всіляких конституцій. Кара за порушення завжди одна - Вогонь, що очищує.
    От саме тому у Світі електронів, протонів та нейтронів панує тотальний порядок, а у світі звіролюдей лише безлад та високоорганізований хаос. Шкода, що Святій Закон Великого Ома стосується лише електричного життя, а нас він лише іноді зачіпає своїм дбайливим, лагідним крилом. Нам дурням, залишається лише заздрити учасникам електричного життя.
    И тому моє палке бажання перетворити людство на електрони, протони та нейтрони, з роками лише посилюється.

Люди! Ховайте сірники від дітей, бо діти це наше майбутнє!

Типово

Цитата Допис від Дерсу-Узала Переглянути допис
    О 8 годині 30 хвилин вийшов мирно на лоджію для викурювання чергової цигарки. Помітив з правого борту чорну димову куряву, яка не тільки здіймалася до небес, а й поширювалась до берегів Святого Дніпра та його Кайдацького мосту. У напрямку джерела чорної куряви їхали великі червоні машини і огидно гуділи сиренами.
    Курява здіймалася над лавками дрібних хандловців крамом. Хто підпалив і навіщо він це зробив мені не відомо. Але мені відомо, що мій дім не зайнявся, хоча стоїть він теж на ж/м головоріза Фрунзе.
    PS. Тільки що знову вийшов на лоджію що б полюбуватися чорною курявою. Але вона стала білою. Можливо це пов’язано з тим, що дядьки у брезентових моренарках та рукавицях з шоломами на голові заливають пожежу водою із діжки, що закріплена на червоній машині.
    Шо ви вiдчували у цей час? Якi почуття були у Вас?

Дописів
    37

Типово

Я думаю, что не только Ом не взял взятку, с ним на пару Джоуль с Ленцом честные.
    Кодга спорят умные люди - ищут истину. Когда спорят тупицы - выясняют кто умнее.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Горят курятники вдоль Донецкого шоссе. Народ отапливается бездумно,не учитывая износ электропроводки.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Забув додати.
    За 50 метрів від лавки імені покійної грішниці Єви розташована АЗС. її людожери встановили ще за часів сумнозвісного злочинця Льоньки Кучми. Коли я спостерігав за пожежею зі своєї лоджії крізь відчинене вікно, то щиро дивувався, чому АЗС не хоче вибухати. Але я ані трішечки не здивуюсь, коли при наступній пожежі вона вибухне з метою знищення всього ж/м імені головоріза Фрунзе.
    Сподівань на те, що людожери приберуть кляту АЗС від мого будинку, у мене нема.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті