Миша, спасибо. )Оля Б = одна из наиболее
высокоморальных людей, которых
я знаю.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Миша, спасибо. )Оля Б = одна из наиболее
высокоморальных людей, которых
я знаю.
Востаннє редагував Конрад Карлович: 08.01.2012 о 23:58
ну его нафиг, не хочу срач затеивать.
немає у вас дебільності. ви освічена, вихована людина з проблемою сприйняття дійсності, а через це і критеріїв моралі та соціуму. у вас є свій контекст до будь яких дій і він дуже відрізняється від контексту, в якому більша частина людей сприймає інформацію та дії.
те що я зараз вам напишу -це не спосіб принизити, чи образиити. є така річ -делікатність. не треба інформувати весь світ про відносини батьків, фізіологічні подробиці. це не прийнято в соціумі, тобто це ставить інших людей в незручне становище -такий контекст. у вас інший контекст - ви вважаєте, що це правда і її повинні знати всі. ні, Міша , не повинні.
Оля, ты не ответила про посильную помощь семье Марченко.
А меня наоборот, откровенно пугает эта конференция.
Что-то тут не то, видать на грани он. Жуть...
Автошкола "Влада.ЦО Макаренко". O.Гончара, Пастера, Правда. тел. (063)798-04-06; (067)111-63-50.
я хз. они чо то ваще погнали в последнее время. в автобусах которые по их районам ездят требуют чтобы все женщины сзади сидели. срач кирпичами ща идет изза этого
Хоня, уже 04:00 в Джакарте. Иди спать.
Может случится чудо, и ты проснёшься здоровым человеком? Поверь, все здесь этому будут только рады.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks