| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кокие-то бокалы визуально помню в витрине "Разлива" возле "Материка".Витрина была справа от двери.
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Всех форумчан раздела ПИВО поздравляю с Новым годом!!! Побольше разнообразного и вкусного пива в наступающем году!!!
Присоединяюсь!![]()
![]()
Всіх з наступаючим Новим Роком!!!!
Хто що сьогодні-завтра буде пити з алкоголю?
p.s. Доречі, бокал Leffe я таки купив =)
С Новым Годом!
Пущай этот ипучий кролик никогда не попадётся на вашем пути.
МЕДОВУХА
КОФЕ СВЕЖЕОБЖАРЕННЫЙ качества Premium и Specialty
Ничто так не греет душу, как холодное пиво.
Напольные покрытия под ключ. Продажа. Монтаж. - idk.dp.ua - скидка 10%
098-03-03-811
С наступаючим, панибратство!!! Хай щастить!!!
з.ы. купив в БОТЭ новое какое то "Короливськый Пильснер" розливное на утро... попробую отпишусь... хотя можу конечно не расспробывать первого![]()
пробував зіп берегове темне. Як тут писав romex22, якщо не помиляюсь, що у нього джин поліз з пляшки, так такого у мене не було. Але смак - це якась жесть. Наче взяли цукру і прямо з пакету висипали в пляшку. І має дуже дивний запах. І в склад входить якась фігня (забув яка саме).
а у некоторых...
сегодня ДР
Сталин
МЕДОВУХА
КОФЕ СВЕЖЕОБЖАРЕННЫЙ качества Premium и Specialty
Ничто так не греет душу, как холодное пиво.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks