| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Серопуня: 23.12.2011 о 19:02
Сессия - это мах. время пребывания пользователя от входа на форум до посл. обновления стр., когда он еще остается на форуме (т.е. ч/з время смотришь - а уже надо входить повторно). Иногда можно самому устанавливать свою сессию в настройках, чаще - админы ставят. Где посмотреть - не знаю. Просто на глаз видно, что время это меньше, чем на других изв. мне форумах, что неудобно.
ДА!
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
..... прокурор добавит (с)))))))))))))))))
кому мало, ставьте галочку "запомнить".
*убил свой аккаунт*
Я не знаю умных слов...
Востаннє редагував kolesov174: 27.12.2011 о 20:00
мамамия!
Я не знаю умных слов...
Він не зберігається на диску.
Тамтрохизовсім інший механізм.
На диску у куках зберігається сесія. Але і вона прив’язана до ІР, тому навіть якщо я Вам добровільно передам ідентифікатор своєї сесії, Ви його зможете максимум - роздрукувати і на стінку почепити.
Галка страшна, якщо дійсно до компа є доступ, але не хакерський, а юзерський. Якщо за одним компом працюють різні люди. Але в цьому разі достатньо не забувати відходячи від компа, натискати кнопку Вийти.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks