Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 198 з 553 ПершаПерша ... 98148188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208248298 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 3 941 по 3 960.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    я не могу вам отказать в праве принять такое решение)
    та ніхто і не запитував про дозвіл ис-хомячок - констатація факта за вашими ж визначеннями критеріїв хомячності у контексті теми. нічого особистого і не намір вас образити.

Дописів
    39 400

Типово

в кнессете много чего предлагают. но мало что доводят до дела)
    ну так само і в Україні щодо російської)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Микела, Украина - это люди, ее граждане. Очень логично, что гражданам должно быть удобно и комфортно. А Вы пытаетесь лоббировать удобство и комфорт одной части населения, причем меньшей. Это очень эгоистично и недальновидно.
    Україна, це перш за все українці на своїй землі, де розвивається мова і культура, як основа української нації. В українців немає проблем з російською.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

израильский солдат
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ну так само і в Україні щодо російської)
    отож) поэтому не понимаю почему этот вопрос настолько важен для вас

израильский солдат
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Україна, це перш за все українці на своїй землі, де розвивається мова і культура, як основа української нації.
    где это написано?

в конституции написано это
    Статья 10. Государственным языком в Украине является украинский язык.
    Государство обеспечивает всестороннее развитие и функционирование украинского языка во всех сферах общественной жизни на всей территории Украины.
    В Украине гарантируется свободное развитие, использование и защита русского, других языков национальных меньшинств Украины.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    660

Типово

розумію, звісно. є закон і його формальність, саме через формальність рівність мов доводять в суді.

і знов про більшість:
    06.11.11
    кнессете предлагают лишить арабский язык статуса государственного

Председатель кнессета Реувен Ривлин заявил своему заместителю, арабскому депутату Мухаммаду Бараке, что не намерен повторно обсуждать в президиуме "законопроект Дихтера", поскольку он, по его мнению, не противоречит определению Израиля как демократического государства.Об этом пишет "Гаарец".

Бараке пытался вынести законопроект на повторное обсуждение в президиуме, чтобы не дать вынести инициативу на голосование в кнессете.

Законопроект, инициированный Ави Дихтером (Кадима) совместно с Институтом сионистской стратегии, определяет, что демократический режим в Израиле должен соответствовать еврейскому характеру государства. Кроме того, Дихтер фактически предлагает лишить арабский язык статуса официального.

Треть депутатов, в том числе – большинство представителей Кадимы, подписались под законопроектом. Заместитель председателя кнессета Мухаммед Бараке не присутствовал на заседании президиума, на котором законопроект был одобрен к обсуждению в депутатами.
    Ну всё, осталось провести референдум и русский язык станет вторым после арабского...

Дописів
    39 400

Типово

отож) поэтому не понимаю почему этот вопрос настолько важен для вас
    в цій темі вас не було, тільки якийсь хомячок вирішував для себе російську в Україні. )

израильский солдат
    Guest

Типово

в цій темі вас не було, тільки якийсь хомячок вирішував для себе російську в Україні. )
    да ладно? все 90 страниц выришував?)

Дописів
    39 400

Типово

виправдовуватися немає необхідності.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Україна, це перш за все українці на своїй землі, де розвивається мова і культура, як основа української нації. В українців немає проблем з російською.
    Если Вы имеете в виду украинцев-граждан (в чем я лично сомневаюсь, зная Вас) - это одно. И я соглашусь. А если Вы этнических украинцев имеете в виду, то скажу Вам совершенно без обиняков - сальную лупу на все лицо Вам. И по губам хлестать сурово.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    660

Типово

Коли народився хахол, еврей заплакал и забрал все заводы....

израильский солдат
    Guest

Типово

виправдовуватися немає необхідності.
    да. поэтому ваши искусные переводы стрелок смогут оценить к примеру на приднепровской железной дороге. но я к ней отношения не имею

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    660

Типово

да. поэтому ваши искусные переводы стрелок смогут оценить к примеру на приднепровской железной дороге. но я к ней отношения не имею
    А зря, пора приватизировать, а мы пока языками померимся. У кого длиннее и толще...

Дописів
    39 400

Типово

у моїй відповіді на ваше виправдання з посиланням на 90 сторінок немає переведення стрілок. ви приймаєте активну участь з позиції відстоювання другої державної в Україні, агрументуючи свої думки через зручність, комфорт - нічого такого, але чомусь вирішили послатися на кількість сторінок.

маєте відношення до залізниці, в цій темі писала вам про залізничне приладдя, яке ви застосовували, уникаючи відповіді на питання щодо формальності закону про мови в Ізраїлі.
    вам комфортно в Ізраїлі без русского язьіка? ви вимагаєте для себе комфорту, як громадянин Ізраілю? цікавлюся наявністю КД у ваших вимогах до України.

израильский солдат
    Guest

Типово

у моїй відповіді на ваше виправдання з посиланням на 90 сторінок немає переведення стрілок. ви приймаєте активну участь з позиції відстоювання другої державної в Україні, агрументуючи свої думки через зручність, комфорт - нічого такого, але чомусь вирішили послатися на кількість сторінок.

маєте відношення до залізниці, в цій темі писала вам про залізничне приладдя, яке ви застосовували, уникаючи відповіді на питання щодо формальності закону про мови в Ізраїлі.
    вам комфортно в Ізраїлі без русского язьіка? ви вимагаєте для себе комфорту, як громадянин Ізраілю? цікавлюся наявністю КД у ваших вимогах до України.
    Рола идите в сад. обсуждать с вами вашу истерику мне не интересно)

Дописів
    39 400

Типово

Рола идите в сад. обсуждать с вами вашу истерику мне не интересно)
    не вигадуйте "істєріку" в мене. питання ж не в мені і дістають вас не мої питання, а невідповідність, в яку ви самі всунулися.

посилаючи мене "в сад", позбавляєтеся незручних запитань. слабак

израильский солдат
    Guest

Типово

не вигадуйте "істєріку" в мене. питання ж не в мені і дістають вас не мої питання, а невідповідність, в яку ви самі всунулися.

посилаючи мене "в сад", позбавляєтеся незручних запитань. слабак
    я вам ответил на ваш вопрос. кроме того что в вашем вопросе уже был ответ. то что вас он не устроил это ваши интимные подробности до которых мне нет никакого дела)

Дописів
    39 400

Типово

я вам ответил на ваш вопрос. кроме того что в вашем вопросе уже был ответ. то что вас он не устроил это ваши интимные подробности до которых мне нет никакого дела)
    ви не відповили на питання чому закон про мови в Ізраїлі не діє і рівність мов арабам треба відстоювати в суді. якщо вам немає "нікакого дєла" - найдіть в собі сили і припиніть мені щось доводити.

израильский солдат
    Guest

Типово

ви не відповили на питання чому закон про мови в Ізраїлі не діє і рівність мов арабам треба відстоювати в суді. якщо вам немає "нікакого дєла" - найдіть в собі сили і припиніть мені щось доводити.
    прыпыняю. это действительно бесполезно)

Дописів
    39 400

Типово

прыпыняю. это действительно бесполезно)
    дійсно, якщо немає відповідності, а є КД -краще мене обходити)

Сторінка 198 з 553 ПершаПерша ... 98148188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208248298 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті