| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирчик! А я успею в список на колбасу к Рождеству??? Мне 1кг острой и 1 кг неострой. С Новогодним заказом еще не определилась((( Пока только созрела на щучку небольшую и тарталетки пустые штучек 25 .Может в ЛС сбросите список того, что будете готовить, я выберу и подстроюсь!
Тим, хто записувався на 31 - відправила меню! Кому забула може - кричіть, надішлю
Давайте визначатись, щоб я розраховувала сили і час!
Тарталетки (тим, хто лише їх замовляв) можна забирати починаючи з 27 числа. Пишіть-дзвоніть, домовимось і заберете.
Ириш, я забыла тебя спросить, надо ли кинуть денег тебе на карточку и что с доставкой, у вас получится? на 28е?
Мне 1 щуку точно!
Внутри же рыба?Свекор спрашивает
![]()
Ирочка,здравствуйте,у вас поменялся перечень блюд с ценами??если да,то пришлите мне новый пожалуйста,чтоб я начала выбирать потихоньку [email protected] ))спасибо
да.............зашла-читаю и думаю, куда, я, попала? Явно мой заказ можноразве,что на 8 марта сделать,да?ИРиш?)))
я просто щуку захотела......причем, я, рыбу речную вообще не ем.))а тут у ВАс захотела.......))можно или лучше зайти после праздников?))мне так скромно,для пробы-1шт.)) когда сможете.))
я просто поражаюсь ,Ирин........, какая Вы молодец, как, ВЫ любите кухню................)0мммм..........мне бы Вашей любви,хоть пол кило)))))))
я вообще ежедневно навещаю ВАшу тему, в надежде,что во мне проснётся кулинар. такой, как ВЫ)).......
пока тишина))), просто поглотаю слюни и ушла.)))))))трескать.что найду в холодильнике.)))
ТЫ-КОРОЛЕВА-ОБУВЬ http://forum.gorod.dp.ua/showthread....88324&page=489
ТЫ-КОРОЛЕВА-ОБУВЬ http://forum.gorod.dp.ua/showthread....88324&page=489
РИба! *-) Щуку фарширую нею ж самою. Ну, ще пару інгредієнтів, але риба, безперечно, основний*-)
А які ще варіанти він знає?
зараз отримаєш!
САш, якщо нагадаєш на котру - привезем*-) Бо у мене й не записано чомусь.
Грошей не треба, віддаси вже потім!
а нагадайте, коли я відправляла? З літа на жаль змінились ціни
Не критично, але відкорегувала. Я повторю про всяк випадок, якщо такий вже маєте файл - видалите*-)
І щойно з МЕТРО - передноворічний ажіотаж дається взнаки, рітейлери явно вирішили заробити грошенят на святахЗрештою, це так завжди... просто під враженням: шинку брала по одній ціні ще тиждень тому, тепер на 9 грн дорожче
![]()
Алекса!!!, Korrrsar!!! , ой, знову захвалилиПравда, люблю я кухню і все, що в ній
І люблю смачно годувати хороших людей.
Оль, на 31 потрібна рибка? Я зможу відповісти 29 числа, коли мені привезуть їх. Можливо, вийде*-)
Ирочка, мой заказ получится сделать? и когда забирать?![]()
Ира, а мне тарталеток никак не получится?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks