| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
шо вы господа все по 25-му разу пережевываете... скушно читать... дайте лучше хоть немного конструктива
что там с законом вадика колесниченко... и чем он отличается от закона ефремова?
как он прошел венецианскую комиссию... а то из разных источников разная инфа
Вчить документи
Портвейн
Я ніколи не питав у співробітників АТБ звідки вони. Але я був в різних регіонах та пречудово можу відрізнити діалект криворізького району від соломенського тощо.Этого я не спрашивал.
Ну а вже западенській акцент від діївського тощо не може відрізнити хіба що глухий.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Колесниченко: Венецианская комиссия "языковой законопроект" одобрила, а все остальное - передергивание
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
бла..бла
«Венеціанська комісія з'ясувала, що проект є незбалансованим, оскільки його положення непропорційно посилюють позиції російської мови, за відсутності відповідних заходів, які б підтверджували роль української мови як державної, а також належним чином не забезпечують захист інших регіональних мов і мов меншин», — йдеться у висновку комісії.
бла..бла..."У зв’язку з цим, Комісія знову закликала до чесного балансу між захистом прав меншин з одного боку та збереженням державної мови як засобу інтеграції в суспільстві, з іншого."У зв’язку з цим, Комісія знову закликала до чесного балансу між захистом прав меншин з одного боку та збереженням державної мови як засобу інтеграції в суспільстві, з іншого
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks