| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка, добрый день!
я тут определяюсь с новогодним заказикомхотелось бы
-щучку невелычку
-шубу
-Перепелячі яйця по-шотландськи (в курячому філе смажені у фритюрі) штук 10
-минипицки - штук 15
-пустые тарталетки 15 шт.
- орешки пустые 15 шт.
Лёська, ок! Записала!*-)
ЛЮбі мої клієнти! Нарешті наші хрюні виросли до товарної ваги!
Двох я забираю на ковбасу
"дівчатам" пощастило - на них покладена більш важлива місія - народжувати нових п"ятачків, а решту готові хоч до Нового року, хоч після привезти під замовлення форумчанам
Найближче замовлення - в вихідні.
Вирощувались вони, як для себе - власне самі ж ми їх теж їстимемо*-) Одразу передбачаю питання по обсягах замовлення: звичайно, нам простіше продати півтушами, або четвертинами - так воно й дешевше буде. Але в принципі реально і окремими частинами - зрозуміло, що буде дорожче.
З приводу сальності свинок - теж чесно скажу: не знаю ще співвідношення сала і м"яса
Порода не сальна, харчування збалансоване - теоретично мають бути більше м"ясними*-)
Зараз сформулюють ціни - скажу. А поки що - питайте, пишіться*-)
Востаннє редагував Ірчик: 20.12.2011 о 17:13
Ирунчик это конечно свинство с нашей стороны, но мы никак прямо не можем завести заколдованный поднос(((
Мы стараемся
У меня с совестью пакт о ненападении: она меня не грызёт - я её не имею
Если будет колбаса, меня на 1 кг запишите.
И меня на колбасу запишите, пока на 1 кг, и жду цену мяса.
Ира, если ты сделаешь порцию колбасы острой и соленой - то я возьму килограмм-два, спасибо![]()
А в какую цену домашняя колбаска?
Ціни:
Свинина задня частина - 34 грн/кг
передня частина - 31 грн/кг
З доставкою по місту.
Про голову, лівер і решту - питайте*-)
Ковбаса буде на Різдво (якщо доживу) - орієнтовна ціна 100 грн за кг готової. Буде і гостра
На прохання трудящих.. тобто "їдящих"
![]()
Ира, это же просто невозможно!!! Орешки же благоухают! Я их сейчас пустыми все схомячу!![]()
Можно мне колбаски где-то 1,5кг, когда будет?
Мой тел. 097-918-74-41 Лена
Заранее спасибо![]()
Ирочка! Очень прошу - помоги, если можеш!
Я, конечно, все сроки для заказа пропустила, но очень надеюсь на спасение!!!!
24 у дочери день рожденья. ничего не планировали. а теперь будет, оказывается, куча гостей. в прошлый раз мвы заказывали 20 блинов с грибами, 20 с мясом, эклеров штук 40 с разными начинками.
Ируся! Что можно сделать на 24.12.2011? Пожалуйста. не оставляй в беде!!!!
Ируська а сколько в передке кг?
Итальянские сумочки,все кожа от 740 грн http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=251149
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks