Ирочка,здравствуйте,а можно к Вам за помощью обратиться на 7 января??масюне год,дня 2 отмечать будем)Спасибо)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка,здравствуйте,а можно к Вам за помощью обратиться на 7 января??масюне год,дня 2 отмечать будем)Спасибо)
Добрый день, на конец января можно записаться (примерно 27.01)? Человек на 15
QUOTE=Olive;14737611]Добрый день, на конец января можно записаться (примерно 27.01)? Человек на 15[/QUOTE]
Абсолютно можна.
Чекаю в Особисті поштову адресу - надішлю прайс і будемо узгоджувати меню
День добрый, Ирина
Вчера отправила вам на почту меню на 19.12
Вы получили письмо?
Ирочка, добрый день.
Можно ли заказать у Вас пустые тарталетки, шт. 15, за пару дней до нового года?
Было бы замечательно! Если, конечно, у Вас будет время...
Скарлетт, тарталетки з сирного пісочного тіста. РОзміри: нижній діаметр 4 см, верхній - 7 см. Вони не маленькі, я туди зазвичай 50-55 грамів салату кладу. Вартість 1,8 грн
А от нещодавно апробований варіант закусочних "горішків" з того самого тіста
Саме через сир в тісті вони аткі рум"яні*-) Всередину можна покласти все, що завгодно: паштети, сирну масу - на вибір.
Половинки горішків можна використовувати як маленькі тарталетки під ікру, скажімо.
розмір - стандартний "горіх", такий, як і солодкий.
і фаршировані фініки нарешті сфотографувала
в начинці - сир, цедра апельсину і часник
![]()
Востаннє редагував Ірчик: 12.12.2011 о 13:43
Ирина, добрый день. Подскажите, пожалуйста, как происходит оплата и доставка. Если самовывоз-откуда забирать? Как упакованы такие красивые вкусности- Ваша посуда или наша? И как быт с горячими закусками- на улице ж зима?![]()
Востаннє редагував Смайлик: 12.12.2011 о 16:39
Я - бывший Смайлик
Уж если мечтать, так ни в чём себе не отказывая.
Доброго дня!
Оплата по факту. Доставка - або самовивіз з Калинової, або таксі (35-60 грн залежно від віддаленості району).
З посудом варіантів два: я упаковую в разові контейнери з фольги (в них можна в мікро у випадку чого) - варітсть контейнера 3 грн, або даю свою посудку (підноси) за умови повернення. Все це упаковується в картонні ящики, які я прошу повертати по можливості (можна в центр, в район Гірничого універу).
Гарячі закуски в фуршетному меню передабчені під розігрівання (в мікро або в духовці). Що стосується банкетних страв (м"ясо і т.п.) - готую безпосередньо перед доставкою, плюс упакоую в фольгу - доїжджає теплим*-)
Востаннє редагував Ірчик: 12.12.2011 о 18:01
Ирочка, Вы смогли бы взять заказ на один небольшой фуршетик на 24 декабря? Будет человек 10, но количество уточняется, точнее буду знать в четверг. Записала Ваш телефончик и позвоню Вам в четверг.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks