| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дійсно .. одні домисли...
Отже. Двоє молодих (відносно) людей - 1984 та 1985 р.н. (прізвища нічого не говорять... принаймні напряму) їхали з відпочинку на своєму автомобілі. Зупинилися "провітритись" біля ЦУМу. Пасажир вийшов, і оскільки йому було зле, нахилився над урною випорожнитись. Відбувся вибух, урна, підлітаючи, відбила пасажиру голову. водій, оскільки був теж п"яний і за кермом, та й враховуючи такі обставини втік.
Всі експерти міськогоУМВС зійшлися на думці, що зроблено або автором "шедевру" на вулиці Харківській, або його ретельним учнем. Ціль - 1 людина, враження гарантоване
А почему камеры на работают?
citex.info — карта заведений и бесплатная интернет-витрина Днепропетровска
Покажите ваши товары и услуги!
Відносно водія такі дивні сумніви... Пригадалося, як Кушнарьов ходив на охоту... Це ж треба - їхати з турбази десь аж за Новомосковськом, щоб зупинитися блювати під ЦУМом....
читаю комменты, как народ упражняется в мастерстве словоблудия и вспоминаю Высоцкого:
Мы про взрывы, про пожары
Сочиняли ноту ТАСС,
Но тут примчались санитары
И зафиксировали нас...
А между тем - взрыв в центре города, могло ведь и любого из нас убить.
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks