| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Свободной Украины
Степана Бандеры
Романа Шухевича
Тараса Шевченко
Николая Гоголя
Богдана Хмельницкого
Даниила Галицкого
Михаила Горбачева
Джорджа Буша
Григория Сковороды
Ивана Франко
Леси Украинки
Виктора Януковича
Свой вариант
А чем плохо просто "Львовский аеропорт"?
Называют как-то обычно когда в городе их больше чем 1, что бы отличать. Когда построят второй - пусть выберут имена обоим. (ИМХО)
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
Дніпрожидовський аеропорт імені Менахема Шнєєрсона...
стадіон Бандери
аеропорт Бандери
ну ще метро Бандери і таки Героям Слава!
Тягнибок твердолобо створює з Львову схрон.
А лучше всего называть аэропорты по району их расположения, как это делается во многих городах: Жуляны, Борисполь, Окенче, Бергамо, Олио-аль-Серио, Фьюмичино, Орли, Торино-Казелле и т.п.
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
![]()
Если исходить из местных реалий, то bandiera rossa-nera![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
А для краткости - ВМРО![]()
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
Щоб недайбо не образити когось Бандерою, Хмельницьким, Шевченком, або Лесею Українкою, запропонував би назвати львівськийаеропорт на честь Леопольда фон Захер-Мазоха .
можна трошки оффу?
навсяк, дякую))
«Мені здається, що ми не використовуємо ще достатньо ту незалежність, свободу, яку одержали 20 років тому. Є різні на це причини: може бути пряме незнання, страх бути свобідним, бо свобода − це відповідальність. Одне слово, боїмося бути свобідними, боїмося наслідків нашої свободи, бо це означає відповідальність», − сказав Любомир (Гузар) в інтерв’ю для РІСУ
«Свобода – це не є робити, що мені хочеться, сваволя. ..Хто сповняє волю і закон − є свобідний, не є зв’язаний, поневолений»«Не хочу переоцінювати Галичину. Вона має свої заслуги, але це не вся Україна, а її частина. І вона повинна використовувати не порожній псевдонаціоналізм, а вести солідну роботу», – заявив Блаженніший Любомир Гузар в інтерв’ю виданню «Сегодня».
«Дуже часто ми називаємо Галичину П'ємонтом, але так не треба говорити, тому що Україна є єдиним цілим. А тенденції до якоїсь автономії - це взагалі смішно. Галичина має перестати мислити категоріями провінційними і почати думати в державних масштабах», – наголосив колишній глава УГКЦ.«Мені здається, що ми шукаємо героїв не там, де треба шукати. Мені здається, то Шевченко є, він народився в Центральній Україні, але він для всіх українців Шевченко. І навіть для тих українців, які живуть поза межами України Шевченко – це є поняття. Франко, Леся Українка – наші літературні пророки, літературні герої, вони повинні бути тими, на взори яких ми повинні зрозуміти, що ми є одне.
І так саме у Криму, Луганську, чи Сумах, чи у Львові, чи в Чернівцях читають Шевченка, читають тих самих поетів, захоплюються тими самим ідеалами – то чому хтось каже, що ми є поділені, на якій підставі ми є поділені? Тому що одна частина була під Австрією, а інша під Росією? То є щось нам накинуте, то нам чужі дали – поділили нас, а ми самі не є поділені, якщо ми будемо свідомі, що є спільне для нас усіх», – переконаний владика Любомир Гузар.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks