Передбачення долі виходить не від Мене
21 вересня 2011 23,30 годин
Моя дочка ця подорож для вас зростає. Ви готові більше, ніж ви коли-небудь усвідомлюєте. Не бійтеся бо ваша місія, допоможе врятувати велику частину людства. Ваша роль була передбачена і в даний час організована на Небесах. Ви інструмент. Я твій Учитель.
Ви зазнаєте успіху в цій найсвятішій праці, вона не може бути і не зазнає краху. Ви можете відчувати себе, часом, дуже розчаровані, самотні й позбавлені мужності. Прийміть це. Ваші страждання навертає дорогоцінні душі до Мене на момент їх смерті. Ці душі тепер моляться за вас. Радійте бо якби ви бачили, любов, яку вони виливають для вас, ви б плакали від радості.
Мої святі на Небесах ведуть і захищають вас від лукавого, таким чином,вам надається багато милостей які дивують і радують вас. Ніколи не соромтеся в цій роботі. Це одна з найбільших місій Мого завдання на землі. Будьте сильною, сміливою і впевненою, але збережіть смирення у будь-якому разі. Етапи встановлюється зараз. Подіє про які Я говорив тепер будуть розвертатися.Як тільки вони трапляться,ваша довіра також повернеться. Для вас будуть всі докази що вам потрібно. Так, сатана перехопив цю роботу на кілька разів. Я дозволив це, тому що це гарантує, що ви залишаєтеся скромною у всі часи.
Не публікуйте дати. Не питайте, як майбутнє виявиться для людей, які від вас вимагають цього. Ворожіння виходить не від Мене. Тільки майбутнє що Я відкрию пов'язано з духовним благополуччям Моїх дітей. Радійте, що ви отримали цей найбільш особливий дар. Хоча ви ніколи не бажали цього, ви були сформовані для цієї роботи з Вашого першого подиху і ви будете виконувати Моє Найсвятіше Слово до вашого останнього подиху.
Іди вперед в ім'я Моє, і допоможіть Мені врятувати душі всіх людей з любов'ю і радістю в серці.
Я люблю тебе Моя дорогоцінна дочко. Я радію вашій сердечній любові для Мене і Моєї улюбленої Матері.
Ваш Ісус

Відповісти з цитуванням

Bookmarks