октябрь какой-то жуткий месяц... шо ни год, так страшные аварии...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
октябрь какой-то жуткий месяц... шо ни год, так страшные аварии...
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Саша, Лилечка, поздравляю всю вашу семью с первым днём рождения Ксюшеньки Конечно, в первую, очередь ЗДОРОВЬЯ!!! И чтобы она всю свою жизнь провела в веселье и праздниках - так я запомнила её первый годик ))))))) видя её на утренниках, форумовках и днях рожденияВы замечательные папа и мама, радость смотреть на такую семью!
![]()
![]()
ОБЕД!!!
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
а я уже на зимней резине
решили перестраховаться,уже ж от +6 нужно переходить...а тут так резко похолодало...
Сиджу в інтернеті, відчуваю запах смаженої картоплі, але ж я її варити поставив!!!
Робота – не гроші! Вона не закінчується!
Оголошення. Потрібен екстрасенс. Куди звертатися - Ви знаєте.
Пунктуальність – це коли ти приходиш на 5-10 хв. раніше і ждеш ще пів години ту людину, яка просила тебе не запізнюватись
— Тату, коли ти мені купиш обіцяний велосипед?
— Тоді, коли за допомогою виваженої монетарної політики уряду, прозорої і чесної приватизації, збільшення інвестування у вітчизняну економіку іноземного капіталу, державної підтримки малого та середнього бізнесу, виведення обігових коштів із тіні стабілізується наш сімейний бюджет, синку.
— Я й не здогадувався, тату, що слово «ніколи» можна передати такою довжелезною фразою!
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks