vch
не, ну реально, что вы делаете, встав в 4:00 ?
(расскажите, мож я тоже этим же займусь)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
vch
не, ну реально, что вы делаете, встав в 4:00 ?
(расскажите, мож я тоже этим же займусь)
Верховная Рада отменила свое предыдущее постановление о порядке исчисления времени
Об этом передает корреспондент «Комментариев».
Во время голосования спикер Владимир Литвин подчеркнул, что теперь будет действовать постановление Кабинета министров 1996 года, согласно которому в последнее воскресенье октября часы в Украине переводятся на час назад.
ПР пошла на поводу у вуек.
Позор.
This is not a life saving device.
Я от них балдею просто. Весь день потратили на важнейшее решение:
То туда, то обратно. Видимо, им больше всего в дороге нравитсяВерховна рада повернула Україні зимовий - астрономічний - час.
За це рішення проголосували 295 депутатів.
Своїм рішенням депутати скасували визнали такою, що втратила чинність,постанову Верховної Ради України "Про зміну порядку обчислення часу на території України".
Також Рада запропонувала Кабінету міністрів України протягом одного місяця з дня набрання чинності постанови внести на розгляд Верховної Ради України проект закону щодо порядку обчислення часу на території України.
Постанова набирає чинності з дня її опублікування.
30 жовтня Україна має перейти на зимовий час.
Відповідно, в останню неділю жовтня годинники будуть переведені на годину назад, тобто вступить в дію «зимовий час».
Голова Верховної Ради Володимир ЛИТВИН, який є автором даної постанови, подякував усім політичним силам за те, що в результаті консультацій ухвалено дане рішення.
Як відомо, на ранковому засіданні фракція Партії регіонів відмовилася голосувати за даний проект постанови.
Плять!
Ну как за таких уе;%нов ваще голосовать ?
Феерические дол%:ебы.....
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
Весело у вас жить, цирка не надо.
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
эти? -- они, похоже, даже в унитаз, и даже с тысячной попытки не попадут...krissa, не переживайте. До 30.10 еще много времени, Рада успеет раз десять переголосовать все возможные варианты
Феерические дол%:ебы.....(с)
знаете, я не перестаю удивляться их возвратно-поступательным движениям в любом вопросе какого ни коснись: что с налоговым кодексом, что с судом над кучмой, что с судом нал Юлей, что с постановой НБУ о продаже валюты и т.п.
Им таки похоже действительно больше всего в дороге(процессе) нравится
Феерические дол%:ебы.....(с)
лучше и не скажешь.
Если б у них был здравый смысл, они б этот цирк не устраивали бы.... ВР и здравый смысл - вещи не совместимые.....
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
тем кто недоволен 30.10 разрешается не переводить часы назад в своем доме![]()
Якби мені раптом (тьху-тьху-тьху) довелося бути б депутатом (та не приведи, Господи), і у старості я б про це розповідав онукам, мені було б соромно згадувати, що я був депутатом нинішнього скликання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks