| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я нічого не хочу доводити. Але у мене знайома працює у морзі. Я читав журнали записів.
Й ще - двоє моїх друзів більше ні на що не сподіваються. Доля їх забрала, після років блукання тупіками лабіринту життя. Одна з них була жінкою.
Більша ж частина моїх друзів продовжує блукати. Дуже сподіваюсь, що помиляюсь - але третій вже на підході. Я його з ДР вітаючи побажав, щоб усе якнайшвидше закінчилось, на що він відповів - "єдине побажання, яке його порадувало чесністю та реалізмом".
якщо не блукати... то:
Для мене відповідь - спробувати здобути запізнілу перемогу. Або знайти свою запізнілу смерть - хоча повторюсь: питання не в тім, щоб померти молодим.зашить ледяную рану и впредь давиться леденцом
шагать тяжело, упрямо - или катиться колесом
заглядывать в чужие окна пытать счастливые дома
Питання в тім, щоб перестати бути "ходячим трупом". Або повертатись до життя - або припинити вештання. Десь так.
Ви не повірите... ТАК !!! І довго не міг збагнути, звідки в мені цей незрозумілий, майже самовбивчий, потяг !!! І чому я в 28 років боюся одружуватися і мати дітей, а натомісць все живу передчуттям якогось печального фіналу...
Невже це підсвідомо і тому непереборно ???
Настільки влучно - що аж мурашки по тілу...
Востаннє редагував Валера: 16.10.2011 о 01:22
"Каждый видит реальность через призму своих интересов и состояния своего психического здоровья (с)" - honest
Предлагаю пойти в мужской стриптиз, снять пару симпатичных мужиков (можно прагматично привести своих), выпить по 50 хорошего вина и возрадоваться аки дитя.
Все абсолютно в Ваших руках. То есть - в голове. Не видите пути - проанализируйте свои цели. Пожить красиво и сгореть, как мотылек у лампы - вперед, если Вас это тащит. Наркодилеры к Вашим услугам.
Цель существования какая? ...
Что мешает? ...
Что нужно делать? ...
Всё.
Люди должны от чего-то умирать.
Есть макропроцессы, к которым легко подвязать возрастные психологические качели, а к ним, в свою очередь, периоды из календаря.
А у меня иная за этот год печальная статистика - молодые женщины - сердце в двух случаях , авария и несчастный случай на море - везде остались несовершеннолетние дети и в одном случае ребенок (16лет) остался полной сиротой (и квартира в кредите....)
Почему бы и мужчинам не поберечь женщин.......
ну кредит, на сколько я помню, должен автоматом аннулироваться, т.к. договор страхование ЖИЗНИ заемщика при ипотечном кредитовании обязателен и, если банк не проследил за его ежегодным обновлением, то это их проблемы.
ребенка жалко.
у меня среди одноклассниц тоже две умерли: одна наркотики, другая алкоголь, а вот одноклассник в 20 лет от рака. а пацан добрейший был, чистый душой.![]()
учтите еще и последствия чернобыля.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks