| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О. 41-му человеку делать нехер... ))))
Перлы Путина ))) Сама по себе цифра 7 - хорошая )))
"Семь лет - цифра такая... Сама по себе цифра - хорошая. Я, правда, не очень понимаю, за что ей дали эти семь лет", - заявил Путин.
Ну что. 50 процентов дела для того, чтобы стать президентом уже сделано.
Потом еще 7 лет - и можно баллотироваться.
эх, напрасно Федорович все это затеял:
Депутат Бундестагу від Християнсько-демократичного союзу Карл-Георг Веллманн пропонує заборонити безвізовий режим для власників українських дипломатичних паспортів.
почему именно до грудня?
Вот еще одна "палитическая" жертва...
Экс-замглавы Минприроды Преснер приговорен к девяти годам тюрьмы
...сотрудники управления по расследованию особо важных дел Генпрокуратуры совместно с сотрудниками Службы безопасности Украины задержали Преснера по подозрению в получении взятки в размере 200 тысяч долларов... Часть суммы (100 тысяч долларов) Преснер получил на руки.
Такое хамьё как вот этот и надо сажать
Путен с Зюгановым тоже что-то истерят:
"Сім років - цифра така ... Сама по собі цифра - хороша. Я, правда, не дуже розумію, за що їй дали ці сім років", - заявив Путін.
"Якщо судити з матеріалів ЗМІ, то обвинувальний висновок винесено за підписання контрактів з Росією по газу. Ну, по-перше, Тимошенко нічого не підписувала, контракти підписані на рівні господарюючих суб'єктів "Газпромом" і НАКом України", - зазначив російський прем'єр.
"Що стосується суду, він мені більше нагадував судилище, коли намагалися засудити і звести політичні рахунки. Це не прикрашає ні владу, ні правоохоронну систему України", - сказав Г.ЗЮГАНОВ РІА «Новости».
За словами лідера російських комуністів, ціна продажу газу Україні не перевищувала європейську, а договір був укладений відповідно до міжнародної практики.
"Доказів, що в результаті операції ТИМОШЕНКО збагатилася або щось поцупила, я теж не бачив і не чув", - зазначив Г.ЗЮГАНОВ.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks