| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. на Евроньюс Юле "удилили" меньше минуты..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
перерва до 12 15
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ги. "Губа не дура". (с) Вишнівка - це найпростіший з найкращих домашніх продуктів. Спіла вишня + цукор. Дехто навіть спирта додає...
З аналогічних файних речей рекомендую "клюковку". Теж просто. Ягода клюкви + спирт 50/50. Переграло, настоялося, зцідили і маєте напій десь градусів 60, але ж смак - божественний!
А я от два роки тому навчився пити біле сухе, тепер доріс до готовності стати професійним виноробом. )
Не. Один, но серьезный. )))
Та то Вы, Банзай, просто "фишку не сечете". Там смысл не в "блатняке", а в том, что крендель с балалайкой - старый рок-н-рольщик, причем, классный. А у Вас - с ЧЮ - не очень хорошо.
А под гитару - хорошо все, что хорошо сыграно. Да и не под гитару - то же самое.![]()
а ющ по бибиси сказал шо юля изменница родины... падла... не мог промолчать хотя бы в этот момент
пауки в банке
Россияне по своему ТВ передают что перекрыли Крещатик сторонники в кол-ве более чем 1000 чел.
ох Януковичу это еще откликнется в будущем.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks