Снуд хочу
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну так выброси ото из головы, что спокою не дає
надо так, чисто для порядка...шоб усі боялися, та не насміхалися))добро не ценят как правило
оооооооо, это дело гнилое
значит на остров?
я попрошу камеру у сестры, но обещать не буду, ибо дорогая вещь
короче завтра созвонимся
у труханы?)))))
прикол...вчера делали перестановку к кабинете, у нас новая сотрудница, так вот попросила себе тумбу, а чтобы её поставить к ней, надо поднять и пронесли через узких проход между столами, вытянули ящики, остался один каркас, позвала мужчину, поднял, несёт и в процессе доставки спрашивает, тебе куда её ставить, а она говорит: "Дыркой к окну!"
не паламаицца![]()
хорошо, нам ближе ехать будет
ну раз просишь, зажигай костёр с листьями))))))
буду мстить хоть тебе!
сосед заипал сволочь! вонь на километр((((((«Вперше екологічна міліція звернулась до жителів Дніпропетровська за допомогою, яку ми дійсно можемо надати», - говорить голова Дружини охорони природи Ксенія Захарова.-
В разі виявлення випадків спалювання листя у Дніпропетровську, представник екоміліції закликав негайно телефонувати до приймальні цього підрозділу за номером (056)745-12-75"
так не хоцца его воспитывать((((
хочу латте ванильное и чизкейк
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks