| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я? судити? борони, Боже.
ваш єдиний зразковий суддя - Кірєєв.
я розмірковую просто: ви отримуєте задоволення від того, що хтось влаштував показовий судовий бєспрєдєл заради того, щоб посадити ЮТ. звісно, що на халяву, тобто безкоштовно. а комусь ця оргія платонічної ненависті до Тимошенко коштувала певних витрат. то що вам заважатиме так само, на халяву, приєднатись до алкаша-теста?
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Это вы придумали. Нет у меня зразкових судей. Все они мазаны-замазаны.
Я получу задоволення тогда, когда ее посадят. И посадят надолго.я розмірковую просто: ви отримуєте задоволення від того, що хтось влаштував показовий судовий бєспрєдєл заради того, щоб посадити ЮТ. звісно, що на халяву, тобто безкоштовно. а комусь ця оргія платонічної ненависті до Тимошенко коштувала певних витрат. то що вам заважатиме так само, на халяву, приєднатись до алкаша-теста?
Потому что брехня этой старой наркоманки уже переходит все пределы.
А также ее самомнение.
Нахаляву - это как раз в ее стиле.
А я лично за удовольствия привык платить из своего кармана.
от хтоб тут ще розказав про емоції... так реагувати на алкаша може тільки справжня людина-кремінь... чи у вас якісь почуття до gmsalex? взагалі дивно, коли хлопці починають захищати інших хлопців... чи ви теж вважаєте, що gmsalex не спроможній самостійно відповісти без якоїсь ахінєї?
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Таки классовая ненависть))))
страна советов закончилась))))) - даже судьи теперь тока по рождению, а Вы со своими уменьшившимися доходами в 5 раз, сие счастье просрали - остается тока корки получить и партвзносы мздить, мож по партлинии повысят с троля "воныобличителя" до уровня троля "ПРвозвелечителя"))))
УБОП разошелся не на шутку)))
В центральный офис компании "Эпицентр" ворвались люди в масках
http://censor.net.ua/news/180876/v_t...lyudi_v_maskah
Разгром офиса "за спасибо": УБОП не оценил благодарность жителям Донбасса. ФОТО+ВИДЕО
http://censor.net.ua/photo_news/1808...assa_fotovideo
кто следующий?)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks