| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
Скажите люди "добрые" пожалуйста.В чём суть данной темы?Обосрать Грузию,поддержать её,Сравнить её с чем-то с кем-то или банальный флуд ? шоб я знал а то 60 стр. читать коменты 1-2 человек неохотно,заранее спасибо.
Да все отлично!
Пусть Грузия и дальше идет этим путем.
Тогда, возможно, ЮО и Абхазия будут проситься в ее состав. Умолять на коленях, чтобы стать частью богатой и процветающей Грузии.
А сейчас, почему-то, они всеми путями отбиватся от попыток Грузии принять ее в Семью Братских Народов, вроде той, которой правил другой грузин, Отец Народов![]()
фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников
Вот так набережные нужно делать (Батуми)
http://cyxymu.livejournal.com/643226.html
Пусть и в Днепр дадут, не давать нельзя- украдут и построят очередное УГ
![]()
Из Днепра можно конфетку сделать.Но кому оно надо?
Було б дуже бажаним, якби Ви не узагальнювали і були більш конкретними. Хто ж персонально оті західні продуценти в ролі істориків, що Ви нерозумно-обмежений мізками совко-папуга наводите як авторитетних? Ви дійсно змосковщені люмпен-юрби небачено-нечуваних неуків. Мені, старому недознищеному антисовітчикові та дідові-гулагівцю, що 42 роки (а це ж пів-життя) присвятив дослідженню пізнього середньовіччя Русі, надзвичайно образливо читати й слухати казна яке базікання манкурт-дикунів на теми про які вони (включно з Вами) не мають а ні друзки уяви.
Востаннє редагував alipinetree: 21.08.2011 о 11:49
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Бачить старий недознищений КГБ СССР дід анти-совок, що безпородна юрба віртуал-анонімно-позмінних луб'яно-люмпен-нюхачів, загал якої майже цілком уражений цинічністю та розумовою обмеженністю. Діда на перший погляд це не має турбувати, але дивує, що так не по-господарському викидаються на вітер гроші справних платників податківТож бо у діда-недобитка виникає слушне запитання: звідки гроші в зкоррумпованого совко-пролуб'янсько-кримінального СБУ на чолі з булим совко-фарцовщиком
То виходить, що ці гидотні совко-покидьки цензурують та банять мене та інших в зоні мережі UA за мої власні гроші - гроші сплатника податей
Цебто совко-зонний порожняк розводить МВФ, ВБ і усі без винятку західні інститути подібного гатунку. Бач бо які спритні сортиро-совко-бізнеСуни, вони практично вирішили втілити в життя той занадто знаменитий вислів халдеянина леніна-ульянова з московит-зиккурату, що мов ті кляті капіталісти в погоні за надприбутками продадуть нам того міцного мотузка, з допомогою якого ми їх повісимо на шибениці... Тож бо не буде гаяти часу старий дід, але думати, яким чином винищити божевільних совко-нахаб.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks