| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
из нового очень понравилось Девушка с татуировкой дракона
читала все три))))) понравились, хотя целые куски опускала))
а мне последнее время не везет..
хотя вру! Скрут дяченок долго не отпускал!
... и неожиданно погладил кота(с)
ржу с донцовой. опять света-и опять убийца....капеееец)))))))))))))))
... и неожиданно погладил кота(с)
После просмотра сериала "Игры престолов" захотелось побыстрее продолжения (сериал продолжится летом 2012) скачал книги по которым его сняли. Первый том пропустил - потому что одно и то же что в фильме (после беглого прочтения первых глав и 2х последних). Продолжение понравилось... да и фильм тоже очень качественный - советую любителям такого жанра.
Зафон "Тень ветра" и "Игры ангела".
прочла Акунина - Шпионсикй роман...мне понравился )) это была его первая книга для меня, легко читается и интересно.
Захотелось перечитать Бальзака "Шагреневая кожа"
и Три товарища - Ремарка... читала и плакала..ШЕДЕВР!
Психолог. Астролог.
"День Триффидов". Читается легко, интересно. Но.. неоднозначное отношение к происходящему. Психологически тяжело продолжать читать, но интересно узнать чем закончится.
девушки, рекомендую вам прочесть стихи Асадова - очень сердечные, проникновенные...не оставят вас равнодушными!
Востаннє редагував olus: 21.08.2011 о 18:49
Психолог. Астролог.
Студия биоэпиляции - шугаринг, воск,блеск-тату ВСЕ ДЛЯ ШУГАРИНГА...ВОСКИ ... ОБУЧЕНИЕ
Может кто-то подскажет, где можно бесплатно скачать «Дом в котором»? Заранее благодарна
Багато людей кажуть: "У справжнього українця повинно бути бодай три книжки. Біблія. Шевченків Кобзар та "Холодний Яр" Горліса-Горського."
Ось, читаю останню з трьох, і обов'язково придбаю її, щойно побачу. В Одесі не було. Був тільки "Залишенець. Чорний Ворон" Шкляра. Ця книга - наступна у черзі.
Довелося бути у тіх краях, а жінка моя народилася біля Чорного Лісу.
Близість ціх міст (Чигирин, Суботів), документальність, та події 20-го сторіччя несуть патріотичний дух та фантастичний ефект.
Я не пам'ятаю, коли я був у захваті востаннє, читаючи книгу до цієї.
Цитати:
"Через деякий час в'їжджаю в Мельники.
Село має звичайний мирний вигляд, але група парубків, що йшла по вулиці, і співаючи «Серед степу на просторі» — озброєна. У всіх рушниці, у декого шаблі і револьвери, у одного шабля старовинна, оправлена в срібло.
Під'їжджаю до них:
— Добридень хлопці!
— Слава Україні! — відповідає декілька голосів.
Це мене трохи змішало. Я не знав, що у холодноярців заведено замість «Здоров» вітатися «Слава Україні», а відповідається — «Україні слава». "
"Із чотири години «війна» серед Києва йшла. По одному переставали стріляти і ставали попід стіну. Один, такий похмурий, що стріляв найуважніше — обернувся.
— Чого перестали?
— Один набій залишився... — відповідають з усіх боків.
Зняв рушницю з підоконника.
— Чорт! А про товаришів — забули?! Ну, та я ще маю три набої... Чотири кулі в револьвері...
— Я для себе сам приховав — одізвався один із тих, що розмовляли і показав рушничний набій.
Похмурий відійшов від вікна і став у куті.
Вставали і підходили по одному.
Цілувалися з похмурим.
— Пращай, Андрію...
— Пращай, друже! Куди хочеш?
— Чоло...
Вистрілив у чоло.
Підходить другий.
— Пращай! Куди бажаєш?
— Серце...
Вистрілив у серце.
Вистрілив зайві набої з рушниці й револьвера. Залишилося ще декілька, що не мали зброї.
Розвів руками:
— Ну, а ви, хлопці, вибачте... Загарячкувалися — не залишили для вас. Візьмете у нас рушниці й без набоїв кинетеся на чекістів, щоб до льоху не йти.
— Ну, отамани, — усміхнувся похмурий до товаришів із рушницями, — ставайте. Хай я хоч раз вами покомандую. Загородній! У тебе револьвер?
— Револьвер і одна...
—Ставай проти мене, я собі теж у револьвері залишив.
Розцілувавшись із тими, що залишилися, та між собою — станули посеред коридора парами, один проти одного. Похмурий проти Загороднього, біля них — два найстарші отамани Холодного яру, за ними останні. Кожний держав однією рукою свою рушницю за спуск — другою направляв сам дуло товаришевої рушниці собі в серце.
— Ну — готово? — радів чогось Похмурий, — Увага! Живе Україна! Раз! Два! Три!
Рівненька сальва — і шістнадцять трупів впало на підлогу.
Ті, що залишалися, забрали від мертвих рушниці. Тільки чекісти з червоноармійцями вдерлися на поверх, кинулися їм назустріч з кольбами. Порозбивали кільком голови, та ті, знаючи, що набоїв уже не мають, не стріляли, пов'язали таки живими. Побили сильно. Увечорі забрали до льоху. Оповідав потім дозорець, що сам Ріхтер повідрубував їм голови сокирою від дров. Вночі вивезли усіх і закопали. Не знаю, чи на Лисій горі — чи на Собачій тропі. І там, і там розстріляних ГПУ закопує.
Улучивши хвилину, розпитую Фіму Салганіка подрібніше, як виглядав «похмурий». Нема сумніву... Чорнота. Вічна пам'ять, побратиме!"
Востаннє редагував Чорна вівця: 22.08.2011 о 11:06
Боевые потребности Чорной Вівці и его пацанов
Свою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...
Люди! Спасибо всем вам кто отписывается в этой теме, спасибо ее создателю (ого, как звучит)))!!!
Перечитала последние страниц 20, залила массу книг в читалку и предвкушаю, предвкушаю)))
И да! Спасибо тому (тем), кто придумал электронную книгу![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks