| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всем привет)))))))
Всем привет!
Спасибо всем за отличную компанию!
Аланна по прежнему @@@@@@! Все буде добре!
Из темки доктора:
Добрый день!У меня такая ситуация: ездили на море и у меня под конец отдыха должны были начаться месячные, но как-то этого не хотелось. Подружка посоветовала выпить сок лимона - он должен отодвинуть месячные. Я выпила и вот уже две недели задержки. Скажите мог ли лимон так подействовать?![]()
Фуфка, как здоровье?
А я мабудь з глузду того...
То мені, нещодавно, снилось, що з Кіркоровим співаю, потім він Кіркоров щось пожартував, я почала смітись, і диким реготом розбудила чоловіка.(Кіркорова можу слухать коли нема доступу до девайсу, щоб його вимкнути, добровільно не можу)
А це наснилось, що коханка Бикова з "інтернів", а Купідман, хотів мені оглд гінеклого-венерологічний зробить, а Біков підійшов обійняв мене і каже Натоновичу:" Ти що, дурак, вона ж зі мною спала- тест пройшла"
![]()
Дякую, Танюшик, вже краще... якби не зміни погоди...
А так енергії вже більше, а то гемоглобін 80, щось мені кось не дуже було)))
Я попала лікуватись до хорошого нефролога, і вона не почала шукати причину в кровотечах, гастрітах чи в щ е чомусь, а поснила що хронічне, давно не ліковане запаленн нирок, призвело до того, що перестав вироблятись гормон, який регулює вироботку гемоглобіну...
Добраніч, усім!!
Пішла спатки, може ще що цікаве присниться....
Ага.. Значит сок лимона.. Насмешили на ночь глядяФуфка-выздоравливай!
Фуфка, насмешила на ночь глядя!..ну и фантазии
выздоравливай!@@
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks