| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Врожденный порок капитализма-неравное распределение благ; врожденное достоинство социализма-равное распределение нищеты.
Уинстон Черчилль
Га-га-га !Откуда столько негатива, Бездельник ? Расшатанная нервная система не выдержала перегрузки наблюдения за справедливым судом над воровкой ?
Крепись, старик, нас ждут великие дела !
Ты еще не свернул бизнес окончательно ? Гляди, донецкие шутить не будут.
И помни - любая половина - больше, чем них...чего.
Соглашайся с тем, что предложат. Иначе отдашь все и еще должен останешься.
![]()
комментарий ошибочно удалён.
Востаннє редагував Mr_Tvister: 13.08.2011 о 21:03
... а шо есть еще люди которые думают что в 2004 году народ САМ восстал???
... наверное нужно на Игрене увеличивать вместимость....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
нє, це мені байдуже, а ви бачите логіку у "самоунічтожєнії" та якісь слова Тимошенко про "доказательства, по её же словам это самоуничтожение". де ж ці слова? несіть вже посилання на слова, не одному ж вам бачити, майте совість.а, загалом, менi байдуже що вона з собою зробить, аби меньше китяхiв в крайнi було й то добре.
И тебе салам алейкум вражина.Подрастают смереки "дбайливо" вырощенные и ухоженные. Всем хватит места.
А тебе я даже венок куплю с эпитафией
"Ты ушел из жизни слишком рано,
Нашу боль не выразят слова.
Спи, родной, ты наша боль и рана,
Память о тебе всегда жива."
А ты такой красивый, будешь болтаться на ветке от малейшего дуновения ветерка, в красных труселях и в пионерском галстуке.
Плывут пароходы -- привет Тестостерону!
Пролетают летчики -- привет Тестостерону!
Пробегут паровозы -- привет Тестостерону!
А пройдут пионеры -- салют Тестостерону!
А внизу со слезой в левом глазу, будет стоять Святой кот , со своим маразматиком и простатитчиком дедом. А с сухих губ его будут слетать еле слышные слова;
Милый мой товарищь,
Видишь - на юру
Базовое знамя
Вьется по шнуру.
Голубое знамя
Вьется над бугром.
Спи родной товарищ
Восклицает гром.
В прозелень лужайки
Капли как польют!
Под смерекой Тесте
Отдает салют.
Тихо подымается,
Призрачно-легка,
Под висячи трупом
Белая рука
и т.д.
![]()
Врожденный порок капитализма-неравное распределение благ; врожденное достоинство социализма-равное распределение нищеты.
Уинстон Черчилль
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Rоlа, даруйте, а ось навiщо ви ото позакреслювали? То ви вже розмовляйте чи на росiйскiй мовi чи на украiнськiй, бо отой ваш суржик починаючи з вашої першої вiдповiдi нi в якi простирадла не загорниш.
Посилання на слова принесе вам ваша Юлька. Як й iншi докази. То була логiчне припущення майбутнiх подiй та логiчного завершення ii карьери, якщо ви досi не_допетрали. Так би мовити якщо вона за народ та не бреше, то корупцiйнi чиновники дiйсно ii вбють, а якщо нi то самогубство эдиний шлях для неi довести корупцiйнicть та iншу злочинну дiяльнicть влади. Якщо вже вона вибрала таку професiю то хай вже захищаэ народ всiлякими засобами. А то язиком чесати я теж вмiю. Боiться вона. Хай не бреше.
Rola, даруйте менi ще раз, але на вашi подальшi запитання вiдповiдати не буду, тому що менi здаэться, що ви банальний тролль. Всього вам самого доброго. Дякую за увагу.
Ты уже выкопал себе подходящий схрон ? Копай глубже - прятаться придется долго.Будешь реинкарнацией "лесных братьев". И моли бога, чтобы год был неурожайным для лубяных культур.
Потому что иначе - пакли будет - в изобилии.
Кстати, как считаешь, сколько Юлии Владимировне впаяет наш гуманный суд ?
И отсосет ли она "на посошок" Кирееву ? А то тут кое-кто сомневается.![]()
вот простьіні, заворачівайтє:
захищаэ; эдинийтобто, ви вигадали про самогубство, користуючись своєю логікою, а потім вимагали докази до своїх вигадок.Посилання на слова принесе вамвашаЮлька. Як й iншi докази. То була логiчне припущення майбутнiх подiй та логiчного завершення ii карьери, якщо ви досi не_допетрали.
Так би мовити. якщо вона за народ та не бреше, то корупцiйнi чиновники дiйсно ii вбють
а якщо не вб'ють, то бреше - така логіка.
усі Дони Пєдро пішли у відставку, а сантабарбари подалися на пошуки Донів Пєдро.а якщо н,i то самогубство эдиний шлях для неi довести корупцiйнicть та iншу злочинну дiяльнicть влади.
нікого Юля не захищає, крім себе і, можливо, дійсно боїться.Якщо вже вона вибрала таку професiю то хай вже захищаэ народ всiлякими засобами. А то язиком чесати я теж вмiю. Боiться вона. Хай не бреше.
тримайтеся.Rola, даруйте менi ще раз, але на вашi подальшi запитання вiдповiдати не буду, тому що менi здаэться, що ви банальний тролль. Всього вам самого доброго. Дякую за увагу.
Уинстон Черчилль
Расшифровываю.
1. Придумывать мифы для дискредитации врагов - "натягивать презерватив на баклажан".
2. Поверить в самовыдуманный миф, и, как результат, просчитаться - "получить по голове баклажаном с натянутым презервативом".
Мораль - презервативы нужны для натягивания на другие штуки, а не на баклажаны.![]()
про Дона Пєдро?
слідкуйте за собою, тоді не треба буде виправдовуватися за зауваження іншим.а эти мои "э" говорят только о том, что у меня не установлен украинский язык. эх... а вы уж было руки потёрли, а тут облом. ну ничего, в следующий раз...
поговоримо про ваш "совєршєнньій" русскій язьік? чи про теж саме - слідкуйте за собою і за порадами іншим?Хотя, допускаю, что вы не знаете русский язык и не поняли что было написано. Тогда совершенствуйте свой русский и тогда, в дальнейшем, не будет возникать недопонимания.
десь вже таке бажали. осьо тут.Удачикажу ж- тримайтеся.Всього вам самого доброго. Дякую за увагу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks