| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Оля, знакомый фасончик, а я так и не пошила себе...
Это какой р-р и цена?
ПЛАТЬЕ-ФУТЛЯР ИЗ КОТТОН-АТЛАСА С ДЖИНСОВОЙ ОТСТРОЧКОЙ:
Модель смотрится отпадно в любом размере (на фото 50-й размер)! Можно сделать отстрочку другим цветом (белым, черным...)
Шьем еще такую модель в изумрудно-зеленом, красном, черном и серо-бежевом цветах для магазинчика на Славянке. Стоимость готового платья - 400 грн.
Также будем шить и пиджаки под эти платья...
Скажите пожалуйста, можно ли у Вас пошить короткую тунику на купальник, из мелкой сетки с обработкой оверлоком края горловины и проймы, сколько это примерно будет стоить и как по времени?Спасибо.
Оля, доброго дня!
а ви чоловічі костюми шиєте?
upd: ага, полистала, бачу, що піджаки - ні
Шкода. А хто у нас цим професійно займається, не підкажете?
Дякую за наводку, попитаю там*-)
о! і якщо вже зайшла*-): я хочу спідницю тоненьку джинсову довгу-довгу з рюшів... чи з ярусів... (не знаю чи зрозуміло пояснюю, я на цьому не знаюсь). В магазинах бачила, але в мені зросту лише 160 см, більшість таких готових на мене дуууууже довгі.
Скільки обійдеться пошив? І чи можете ви самі купити тканину?
От типу як тут, тільки світлий джинс
Очень нравится такое платье. Только вот без подкладки и с открытой спиной. Озвучьте стоимость и сроки пошива. Заранее благодарна!
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks