ща оля ваньке скажет про америку... и он забудет временно про то что сектант)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ща оля ваньке скажет про америку... и он забудет временно про то что сектант)))
Ну давай расскажу. Скромненький такой. Стол, кресло имееццо, картины всякие на стенах. А, исчо компьютер (3 шт), монитор жидкокристаллический заморский (3 шт). Тиливизер плазменный (3 шт). Ну, и я в спортивном костюме аки браток из 90-ых. Ээх, романтика!
А то что ты красивая как Венера, я и не сомневаюсь.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
да тут уже ибуцца с интуристами
не знаю, як там з "в своей церкви и со своими близкими и друзьями Вы ведете себя несколько иначе", а от 90% спілкування мали такий зміст: - думай, що кажеш; не розповідай мені зайвого; не розповідай про когось з форуму; не можна приховувати справжні обставини. тобто, різниці у манері спілкування з форумом немає.)
доречі, Оля, ти важко підбираєшь слова у відповіді на питання, без огляду на узгодження членів речення,- з чим це пов'язано?
И я, и я!
Вчетвером. Исуса забыли. А то и впятером - якщо ванятко з собою візьмуть...
А разве Исус не завещал всех любить? Вот и начинайте!
О как гламурно слова жопа нынче выглядит!
Так не скажут же... уже проверено.
Это мы в курсе. А ссылка на видео где???
Ну почему же? Мосх-то уже того... и вам тоже.
О! Поза 69 - гарантированная взаимная любовь!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks