| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ужасть а всего навсего всё началось с Оливыного купальника
пойдука и я спатки, всем спокойной ночи))
Востаннє редагував fliper: 31.05.2011 о 23:33
Питомник шотландских кошек myflipper.com.ua
моя мася
Из фотоотчета Мельниковой Валентины
![]()
Маша! Такая прикольная фотосессия! Только чужие тети и дяди трогают твоих звезд))))
Девочки, всем добрый день! Мне нужен совет относительно перевозки котенка поездом. Может кто знает эту процедуру? Нужно ли покупать коту билет? Обязательно ли иметь при себе веткарточку? Заранее спасибо!
цитата из сайта Укрзалізниці "Можна, але за свого улюбленця доведеться сплатити як за 20 кг багажу, незалежно від наявності ручної поклажі. Оформлення перевезення здійснюється багажною квитанцією із написом на лицьовому боці Багаж на руках пасажира.
Дрібні домашні тварини і птахи повинні бути поміщені в ящики, корзини, клітки і вільно розміщатись на місцях, відведених для ручної поклажі, або знаходитись на руках чи під сидіннями у пасажира."
Я сама не раз ездила с котятами поездами, проблем не было. Я даже не платила ничего за них и доков не было. Просто зашла с котенком в купе да и все. На крайний случай всегда можно тыкнуть проводнику двадцатку какуюто....
На космической т.68-33-88.,там можете уточнить.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks