Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 41 ПершаПерша 123456789101112131415161718 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 819, показано з 141 по 160.

Тема: подача заявления в ЗАГС

Звідки Ви
    Днепропетровская обл.
    Дописів
    23

Типово

я выходила замуж в прошлом году, правда в соседнем городе. Можно было прийти с 50 грн и постучаться к тетечке, она в тетрадке у себя по графику записывала , брала 50 грн за предварительную регистрацию и говорила в какой день прийти до 12-00, ибо после 12-00 снимается бронь и подать заявление. Бронирование в те же рабочие дни осуществляют, в которые и подача заявления. Все загсы чу-чуть могу отличаться, человеческий фактор и все такое. нашли бы в интернете телефон интересующего ЗАГСа и позвонили, мы так и делали

ps. у кого совсем туго с финансами могу пофотографировать бесплатно, для портфолио, как раз в поисках брачующихся. В подписи ссылка на мою тему
    Востаннє редагував Деви: 19.05.2011 о 10:52

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

Цитата Допис від jukoo Переглянути допис
    расскажите потом свои достижения
    сегодня подавали заявление. очереди почти не было. две пары перед нами.
    мы подавали на неторжественную регистрацию.
    тетя сразу предложила даты. благо почти все свободно. назначили на 2-е июля.
    потом начала давать квитануции. это на 115 грн, это 85 копеек и 300 грн за неторженственную регистрацию-квитанцию об оплате принести за 3 дня до росписи. говорю-по закону 0.85 копеек и все. остальное за что????
    она попыталась показать вот мол какое-то там постановление каб.министров....
    я говорю, что я узнавал по телефону о регистрации актов гражданского (там чего-то) и мне сказали что только 85 коп.
    Она сразу поникла, мол я не буду с вами спорить, платите 85 коп и все!
    пошел я заплатил эти 85 коп (при это комиссия банка 3 грн-смешно, да?) и принес квитанцию. расписался в заявлении и пошли.
    Теперь вопрос-нас то хоть распишут???
    И нужны ли свидетели при росписи?
    Звонил пока ходил платит в банк на ото телефон, что вы написали, там девочка какая-то дурковатая. мол, ничего не знаю-все расценки в загсе, мы ничего не знаем. я говорю-а зачем вы тогда там работаете??? вы же непосредственно относитесь к регистрации браков???
    она шото еще помычала и дала телефон своей начальницы. я пока не звонил, вот думаю как разговор построить....
    Кстати в самом ЗАГСЕ нет никакой инфо доски, ни расценок, ничего! Только квитанции тыкают и все!!! передо мной парочка побежала бесприкословно платить все что им дали....
    я вообще в шоке-что за разводы такие-то???

Дописів
    1 262

Типово

Цитата Допис від romex22 Переглянути допис
    потом начала давать квитануции. это на 115 грн, это 85 копеек и 300 грн за неторженственную регистрацию-квитанцию об оплате принести за 3 дня до росписи. говорю-по закону 0.85 копеек и все. остальное за что????
    я говорю, что я узнавал по телефону о регистрации актов гражданского (там чего-то) и мне сказали что только 85 коп.
    пошел я заплатил эти 85 коп (при это комиссия банка 3 грн-смешно, да?) и принес квитанцию. расписался в заявлении и пошли.
    Звонил пока ходил платит в банк на ото телефон, что вы написали, там девочка какая-то дурковатая. мол, ничего не знаю-все расценки в загсе, мы ничего не знаем. я говорю-а зачем вы тогда там работаете??? вы же непосредственно относитесь к регистрации браков???
    она шото еще помычала и дала телефон своей начальницы. я пока не звонил, вот думаю как разговор построить....
    Кстати в самом ЗАГСЕ нет никакой инфо доски, ни расценок, ничего! Только квитанции тыкают и все!!! передо мной парочка побежала бесприкословно платить все что им дали....
    В Красногвардейском - за неторжественную 181 грн., торжественная - 540 грн.
    З.Ы. Знаете, нарыть кучу постанов и т.д. и пойти в ругаться в РАГС по поводу цен - вопрос не сложный в принципе, только есть ли смысл в этом?
    Есть только миг между прошлым и будущим...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

Цитата Допис від Ликвидатор Переглянути допис
    В Красногвардейском - за неторжественную 181 грн., торжественная - 540 грн.
    З.Ы. Знаете, нарыть кучу постанов и т.д. и пойти в ругаться в РАГС по поводу цен - вопрос не сложный в принципе, только есть ли смысл в этом?
    возникает второй вопрос-если это постановлени КАБМИНА почему цены в каждом загсе разные???

Дописів
    1 262

Типово

возникает второй вопрос-если это постановлени КАБМИНА почему цены в каждом загсе разные???
    ЗАКОН УКРАЇНИ

Про державну реєстрацію актів цивільного стану

3. Відділи державної реєстрації актів цивільного стану можуть надавати платні послуги, перелік яких затверджується Кабінетом Міністрів України.
    Порядок надання платних послуг затверджується центральним органом виконавчої влади у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.
    Кошти, одержані від надання платних послуг, зараховуються до державного бюджету.

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.12.2010*м. Київ*N 3335/5*
    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
    29 грудня 2010 р. за N 1380/18675

Про затвердження Порядку надання платних послуг відділами державної реєстрації актів цивільного стану

Відповідно до частини третьої статті 20 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану" та з метою забезпечення належної організації надання платних послуг відділами державної реєстрації актів цивільного стану

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок надання платних послуг відділами державної реєстрації актів цивільного стану, що додається.
    ....
    3. Встановити, що начальник Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, начальники головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, начальники Центрального відділу державної реєстрації шлюбу міста Києва з державним Центром розвитку сім'ї, Лівобережного відділу державної реєстрації шлюбу міста Києва з державним Центром розвитку сім'ї відповідають за правильність розрахунків собівартості платних послуг.
    ...
    6. Начальнику Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, начальникам головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі забезпечити здійснення розрахунків собівартості та затвердити розмір плати за платні послуги відповідно до Переліку платних послуг, які можуть надаватися відділами державної реєстрації актів цивільного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.12.2010 N 1168.

Порядок надання платних послуг
    відділами державної реєстрації актів цивільного стану

...

2. Повноваження щодо проведення державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання, видачі свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, визначені Законом України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану", відділи державної реєстрації здійснюють безоплатно, за винятком сплати державного мита у встановлених законодавством випадках.

Роз'яснення нареченим їх прав та обов'язків як майбутніх подружжя і батьків, порядку державної реєстрації актів цивільного стану, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання безпосередньо при державній реєстрації актів цивільного стану та розгляді поданої заявником заяви про внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання здійснюється працівником відділу державної реєстрації актів цивільного стану безоплатно.

Прийом заяви при проведенні державної реєстрації шлюбу в порядку, встановленому статтею 33 Сімейного кодексу України, не є платною послугою.
    ...
    7. Собівартість платних послуг згідно з Переліком, розраховується відповідно до цього Порядку Головним управлінням юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головними управліннями юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, Центральним відділом державної реєстрації шлюбу міста Києва з державним Центром розвитку сім'ї, Лівобережним відділом державної реєстрації шлюбу міста Києва з державним Центром розвитку сім'ї.

8. До складу собівартості платної послуги входять виключно:

прямі матеріальні витрати (вартість матеріалів, які використовуються під час надання платної послуги);

прямі витрати на оплату праці, що обчислюються виходячи із заробітної плати працівників, діяльність яких безпосередньо пов'язана з наданням платної послуги, та відрахування на соціальні заходи - відповідно до законодавства;

інші прямі витрати (витрати на оплату службових відряджень і транспортних витрат працівників, діяльність яких безпосередньо пов'язана з наданням платної послуги, якщо вони передбачені при її наданні; витрати на оплату послуг зв'язку, якими користуються працівники, діяльність яких безпосередньо пов'язана з наданням платної послуги);

непрямі витрати (витрати на оплату праці адміністративного та технічного персоналу, тепло-, водопостачання і водовідведення, електроенергії, оренди будівлі (приміщення), послуг з охорони та пожежної охорони приміщень, у яких надаються платні послуги, зносу основних засобів та нематеріальних активів (амортизації)). Базою розподілу непрямих витрат є основна заробітна плата працівників, діяльність яких безпосередньо пов'язана з наданням платної послуги.

9. Собівартість платної послуги розраховується на підставі норми часу на надання такої послуги та вартості розрахункової калькуляційної одиниці часу - однієї людино-години (одного людино-дня).

10. Розмір плати за надання платних послуг відділами державної реєстрації актів цивільного стану Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних управлінь юстиції затверджується Головним управлінням юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головними управліннями юстиції в областях, містах Києві та Севастополі.
    ...
    12. Плата за платні послуги здійснюється в безготівковій формі шляхом попередньої оплати.

Підтвердженням оплати платних послуг є платіжний документ (квитанція, платіжне доручення) з відміткою банку.

ЗАТВЕРДЖЕНО
    постановою Кабінету Міністрів України
    від 22 грудня 2010 р. N 1168*

ПЕРЕЛІК
    платних послуг, які можуть надаватися відділами державної реєстрації актів цивільного стану

1. Пошук актового запису цивільного стану без повідомлення заявником даних про рік державної реєстрації акта цивільного стану.

2. Пошук запису в метричних книгах, складених іншою ніж українська мовою до утворення органів державної реєстрації актів цивільного стану, за відсутності даних про рік складення запису.

3. Видача запрошення із зазначенням дати державної реєстрації шлюбу.

4. Надання правової допомоги, що включає складення заяв (анкет, прохань), у вирішенні питання щодо повторної видачі свідоцтв та інших документів про державну реєстрацію актів цивільного стану:

відділами державної реєстрації актів цивільного стану не за місцем звернення заявника;

компетентними органами іноземних держав.

5. Прийом заяв про державну реєстрацію актів цивільного стану, про повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, про внесення змін до актових записів цивільного стану, поновлення та анулювання актових записів цивільного стану за межами відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

6. Організація та проведення індивідуальних обрядів державної реєстрації шлюбу та народження (зокрема, обрядів ювілеїв весілля, обрядів заручин) з використанням різноманітних елементів урочистості:

у відділі державної реєстрації актів цивільного стану;

за межами відділу державної реєстрації актів цивільного стану;

у вихідні та святкові дні.

7. Складення за проханням фізичних осіб заяв про державну реєстрацію актів цивільного стану, про повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, про внесення змін до актових записів цивільного стану, поновлення та анулювання актових записів цивільного стану.

8. Ксерокопіювання, ламінування документів, які видаються органами державної реєстрації актів цивільного стану.

9. Надання кур'єрських послуг виключно з:

доставки та вручення фізичній особі за місцем її проживання (перебування) повторно виданих свідоцтв та інших документів про державну реєстрацію актів цивільного стану;

доставки працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану за місцем звернення заявника документів про державну реєстрацію актів цивільного стану для службового користування до інших відділів державної реєстрації актів цивільного стану;

доставки документів з метою їх легалізації для подальшого використання в іноземних державах.

10. Надання консультації з питань:

застосування сімейного та цивільного законодавства;

витребування документів про державну реєстрацію актів цивільного стану.

11. Виконання запитів органів державної реєстрації актів цивільного стану в день їх надходження.

12. Розгляд заяв про внесення змін до актових записів цивільного стану, поновлення та анулювання актових записів цивільного стану, зміну імені відділом державної реєстрації актів цивільного стану за місцем подання заяви у строк менший, ніж встановлений законодавством.

13. Розгляд та виконання справ про внесення змін до актових записів цивільного стану, поновлення та анулювання актових записів цивільного стану в строк менший, ніж встановлений законодавством.

14. Розгляд та виконання повідомлень про внесення змін в актові записи цивільного стану в строк менший, ніж встановлений законодавством.

15. Перевірка достовірності документів про державну реєстрацію актів цивільного стану для подальшого використання в іноземних державах:

протягом трьох робочих днів;

у день подання документів.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

т.е. я прав?! прием заявления и неторжественная регистрация брака является бесплатной услугой????

Дописів
    1 262

Типово

http://www.obljust.dp.ua/catalogg.php
    (7 пункт сверху)

Н А К А З
    Головного управління юстиції від 17.02.2011 № 192

Зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Дніпропетровській області
    17 лютого 2011 року за № 2/1618

Відповідно до частини 3 статті 20 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», постанови Кабінету Міністрів України від 22 грудня 2010 року № 1168 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися відділами державної реєстрації актів цивільного стану», пункту 6 наказу Міністерства юстиції України від 27 грудня 2010 року № 3335/5 «Про затвердження Порядку надання платних послуг відділами державної реєстрації актів цивільного стану», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 грудня 2010 року за № 1380/18675, підпункту 29 пункту 4 Положення про Головне управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головні управління юстиції в областях, мм. Києві та Севастополі, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 14 лютого 2007 року № 47/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2007 року за № 124/13391, –
    НАКАЗУЮ:
    1. Затвердити розміри плати за надання працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровської області платних послуг, що додаються.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

я так понимаю вы больше шарите, чем я - я увидел только 158 грн за прием заявления....
    что еще??? и как они обоснуют стоимость человеко-часа??? 158 грн за 10 мин??? не хило!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

и как же тогда вот это:

Повноваження щодо проведення державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання, видачі свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, визначені Законом України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану", відділи державної реєстрації здійснюють безоплатно, за винятком сплати державного мита у встановлених законодавством випадках.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    1 449

Типово

Можно расписаться и без свидетелей

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

в общем вопрос остался открытым...

Звідки Ви
    Гагарина
    Дописів
    573

Типово

О поздравляю А мы уже расписались Свидетелей не нужно. Пришли в назначенное время и дату. Отдали паспорт, через пару минут нам сказали зайти, мы расписались и все В догонку фотограф спросил у тетеньки:"А Вы предлагали им фото?". тетка только буркнула;"Им не надо".
    Это все на людей, которые не в курсе дела рассчитано . Вот они и платят У вас тетенька еще добрая попалась Нам наша козни всякие строила.
    Так я немного не поняла, а что Вы хотели спросить по телефону?
    У Вас заявление приняли?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    37 032

Типово

О поздравляю А мы уже расписались Свидетелей не нужно. Пришли в назначенное время и дату. Отдали паспорт, через пару минут нам сказали зайти, мы расписались и все В догонку фотограф спросил у тетеньки:"А Вы предлагали им фото?". тетка только буркнула;"Им не надо".
    Это все на людей, которые не в курсе дела рассчитано . Вот они и платят У вас тетенька еще добрая попалась Нам наша козни всякие строила.
    Так я немного не поняла, а что Вы хотели спросить по телефону?
    У Вас заявление приняли?
    заявление приняли- мы только расписались там - остальное они сами писали. я так понимаю, что если заяву приняли-то уже никуда не денуццо?!

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    3 247

Типово

В итоге договорились до того, что хорошо. они у нас принимают заявление. но через месяц у них все занято, поэтому нам необходимо прийти подать заявление через неделю.
    Но зная закон, мы имеем право подавать сейчас документ!
    Интересно, если со справкой о беременности прийти, то шансов побыстрее все решить за 85 копеек больше?
    КОНСУЛЬТАЦИЯ ПСИХОТЕРАПЕВТА 096-810-96-53

Дописів
    614

Типово

В итоге , сколько получается необходимо заплатить, чтобы расписаться.
    85 коп?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    171

Типово

напишите пожалуйста номер тел. Красногвардейского ЗАГСа, нужен сейчас срочно

Дописів
    3 661

Типово

Цитата Допис від ЭгоиSтка Переглянути допис
    напишите пожалуйста номер тел. Красногвардейского ЗАГСа, нужен сейчас срочно
    http://gorod.dp.ua/inf/vlada/catalog/?place_type=88
    одним из главных признаков счастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    171

Типово

.
    Востаннє редагував ЭгоиSтка: 24.06.2011 о 21:28

Дописів
    3 661

Типово

просп. Пушкина, 67
    т. 39-84-97
    за свежесть номера сказать ничего не могу, но если там тихо, то вот кировка ул. Набережная Ленина, 10
    т. 778-06-98, 778-42-98, можете у них еще спросить
    одним из главных признаков счастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    171

Типово

Спасибо огромное, уже позвонила, номерок свежий

Сторінка 8 з 41 ПершаПерша 123456789101112131415161718 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті