| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
до чого б цеСеред іншого, лідер комуністів зазначив, що наша країна повинна звернутися до УЄФА з вимогою перенести проведення Євро-2012 зі Львова в Одесу чи Дніпропетровськ. «Я вважаю, що заходи повинні бути адекватними, рішучими та швидкими», - резюмував П. Симоненко.
а вот это было б неплохоперенести проведення Євро-2012 зі Львова в ..... Дніпропетровськ.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Самая обычная, или вся эта стрельба и взрывы имеют исключительно внешнее происхождение?
Так насколько стабильней территория Кабарды, как и всей РФ относительно Украины в плане безопасности проживания там пересичных кабардинцев, чтобы жителю той страны называть Украину нестабильной?
Ку!
Альтком чий?"Альтком" відкусив ще 1,3 мільярди у Львові
Вівторок, 10 травня 2011, 16:49
ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у Львові витратить ще 1,3 мільярди гривень на будівництво аеропорту у Львові.
Про це повідомляє портал державних закупівель.
Послуги надасть ТОВ "Шляхове будівництво "Альтком".
Як відомо, "Альтком" будує у Львові аеропорт, стадіон та ділянку дороги Львів-Краковець.http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/10/6180817/
чесно говоря не знаю что Вам ответить...
знакомые /друзья на 9 мая поехали в Россию, Европу, по многим городам Украины, в т.ч. и на Западную, приедут спрошу за причину...
Вы сами никуда не ездите как турист, всегда себе причину ищете?
Чем оно странное? если я сел в авто с семьей, + две -пять таких же семейных авто поехали в тот же Львов, Киев, еще куда- мы странные? знаете сколько таких странных?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks