Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 10 з 112 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2227, показано з 181 по 200.

Тема: события во Львове 9 мая 2011 года

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    "Чечню", суки, организуют...
    думаю, вже розуміють, що ПР нічого не світить на виборах. Можливо, напрацьовують можливість "надзвичайки"... Але вже точно видно звідки "уші стирчать". Сподіваюся до Чечні не дійде, але тішить, що я на правому березі Дніпра. (
    "То не Дніпро розділяє Україну навпіл. То кровоточить рана на місці її розриву." (с) Іван Мазепа.

Дописів
    713

Типово

Скорее скотобойня будет. Забьют нацистов в любом случае. Просто ООН не хочет марать о них свои руки и доверяет это нам.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Интересно, а есть видео с происками марковцев? Что то на всех видео присутствуют старики, дети, обычные люди. Ни одного чернорубашечника. Кроме того видео со стрелявшим. Но как оказалось, это львовяне были, и по описанию событий их было несколько человек, целью которых явно было раззадорить тысячную толпу "патриотов Украины".
    По моему, так
    а ви поїдьте в Ізраїль і мирно йдіть вулицею з прапором зі свастикою. Можливо тоді і зрозумієте, ЩО було провокацією. А покидьок з пістолетом, думаю, просто погано стріляє. Дуже схоже на те, що його метою була ескалація спровокованого конфлікту (надто спокійно стріляв і був в темних окулярах, яі знімають перед тим, як кудись бігти або битися).

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Так и представляю себе: идут три бабки, видят толпу молодых бычков в намордниках, и тут же начинают их оскорблять и завязывать потасовку...
    Не забываем, что бабки героически отстреливались из заботливо припасенной травматики.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    думаю, вже розуміють, що ПР нічого не світить на виборах. Можливо, напрацьовують можливість "надзвичайки"... Але вже точно видно звідки "уші стирчать". Сподіваюся до Чечні не дійде, але тішить, що я на правому березі Дніпра. (
    "То не Дніпро розділяє Україну навпіл. То кровоточить рана на місці її розриву." (с) Іван Мазепа.
    Так я і кажу,що регіони підуть на все тільки б не об'єднався народ, бо це буде супротив них. Нажаль люди не розуміють цього.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від chief Переглянути допис
    сказочник вы. галицайские зверьки только со стариками воевать способны.
    ну им пофигу с кем - они у себя дома)))
    про сказочника - это я че, разозлил чем-то вас?)))

Дописів
    11 658

Типово

а ви б поїхали кудись, знаючи, що це точно не сподобається місцевим і може бути все? А якби поїхали, то чи прикривалися б стариками/дітьми? Думаю, навряд чи. Тому, ІМНО, той, хто свідомо перся кудись "стінка на стінку", але перед собою виставив ветерана - є жалюгідний покидьок.
    т.е. перед тем как куда то ехать Вы думаете понравиться это кому то или нет?
    и если найдется человек который скажет не едьте к примеру в Киев, потому как мне не понравиться Вы не поедите? глупости.

Если люди (дети, взрослые, старики) приехали в тот же львов, это что повод их бить? завтра в Днепр со Львова приедут, что прикажете их арматурой встречать? может мне и не нравиться что они сюда приедут и что? Они имеют ПРАВО сюда ехать как и я туда.
    При этом заметьте, если они даже приедут сюда к какому нибудь памятнику - это тоже не повод ..., во Львове почему то считают иначе.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    ну им пофигу с кем - они у себя дома)))
    про сказочника - это я че, разозлил чем-то вас?)))
    та ну. сказочник - эт я по-доброму.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    "Чечню", суки, организуют...
    відпрацьований ПР захід зіштовхнути лбами Схід-Захід. народ країни об`єднується проти влади і провокаційних балачок вже недостатньо - громадська кровушка в самий раз. крім того, готується влада до 14 травня.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так я і кажу,що регіони підуть на все тільки б не об'єднався народ, бо це буде супротив них. Нажаль люди не розуміють цього.
    я не можу назвати розумним того, хто підтримує чинну владу. ІМНО.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

а ви поїдьте в Ізраїль і мирно йдіть вулицею з прапором зі свастикою. Можливо тоді і зрозумієте, ЩО було провокацією. А покидьок з пістолетом, думаю, просто погано стріляє. Дуже схоже на те, що його метою була ескалація спровокованого конфлікту (надто спокійно стріляв і був в темних окулярах, яі знімають перед тим, як кудись бігти або битися).
    Не передергивайте. Есть повод ехать в Израиль и шествовать там с "прапором зі свастикою"?
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Так все таки, есть видео с бесчинствами марковцев? Ну кроме той туфты инсценированной со стреляниной травматикой?
    Плохо Свобода подготовилась. Фотоаппараты и камеры не взяли с собой, чтоб задавить фактажом.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 275
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Дописів
    39 400

Типово

я не можу назвати розумним того, хто підтримує чинну владу. ІМНО.
    а влада "віступаєт в бєлом"- Гарант закон не підписав, нарядився в державну стрічку, мав промову про чергову євроінтеграцію. ці руки теж нічого не крали.

Дописів
    566

Типово

Львовянам респект и уважуха!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Wolf. Переглянути допис
    т.е. перед тем как куда то ехать Вы думаете понравиться это кому то или нет?
    и если найдется человек который скажет не едьте к примеру в Киев, потому как мне не понравиться Вы не поедите? глупости.

Если люди (дети, взрослые, старики) приехали в тот же львов, это что повод их бить? завтра в Днепр со Львова приедут, что прикажете их арматурой встречать? может мне и не нравиться что они сюда приедут и что? Они имеют ПРАВО сюда ехать как и я туда.
    При этом заметьте, если они даже приедут сюда к какому нибудь памятнику - это тоже не повод ..., во Львове почему то считают иначе.
    спробую ще раз. Я неодноразово бував у Львові та Франківську (Галичина). Там нема проблєм у ветеранів щодо сходити до пам'ятника. Я був на Волині. Там поряд на одних алеях стоять пам'ятники загиблим бійцям УПА та Червоної армії. Причому і той і інший в такому стані, що нашому Пам'ятнику Слави до них далеко.
    я про людей, які точно їхали туди знаючи, що їх вчинок не схвалюється і точно буде активний спротив. саме ці люди й використали ветеранів.

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    если перед вами ходят с нацистскими флагами, я думаю Вы отреагируете точно также. Красный флаг-флаг коммунистов =нацистам.
    Quod decet bovem, non decet Jovem Я оставляю свободу агрессивно реагировать на размахивание тряпками быкам, а сам спокойно прохожу мимо. Если акция законная, то пусть размахивают, а если незаконная -- то пусть с ней разбирается полиция.
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Не передергивайте. Есть повод ехать в Израиль и шествовать там с "прапором зі свастикою"?
    а я не передьоргіваю. На Галичині від рук людей, що несли червоний прапор, в довоєнний період загинуло не набагато менше людей, ніж у наступний воєнний. Тепер розумієте різницю між червоним прапором у нас і у них?

Фото года 2011
    Дописів
    43 833

Типово

в красной рубашке александр васильев, идеолог партии родина

еще вопросы?

Дописів
    713

Типово

Буду голосовать за коммунистов отныне. Правое дело никогда не умрет.

Сторінка 10 з 112 ПершаПерша 123456789101112131415161718192060110 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті