| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
Тут логика не при чем. Достаточно быть просто внимательным.
Спэшиал фо ю
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post11546171
Какой уж тут праздник Победы
Ну то такэ...
Ну то такэ...
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
ви - праві. ці колорадські лєнточки закрили мені Свято Перемоги.
тепер це для мене не свято, а партійний мітинг. якщо ви прийдете до пам'ятника Слави 09.05 ви скажете те ж саме.
навіть коли ми дітворою стояли біля пам'ятників і падали від сонячних ударів, у мене не було жодного негативу до цого Дня.
а тепер, у мене, мабуть вже, відраза до всього, що твориться зараз в цей День.
огидне коньюнктурне дійство.
я в ньому участі приймати не буду.
та невже? хіба йдеться про заздрість смугастим стрічкам? неприйняття російської символіки перемоги не є заздрістю. Путін русскім народом впорався, до чого тут українці. мають бажання русскіє святкувати стрічками - будьтє здорові. "Повяжи, єслі помніш" - не маю бажання пам`ятати стрічкою.
За зовнішнім пафосом, стрічками і феєрверками часто губиться суть цього Дня. Замість по-людськи пом’янути, ще раз наголосити на тому, чому така бійня стала можливою, щоб не повторилось, маємо підлітків з пивом і стрічками, з яких не всі згадають, коли та війна почалась і хто з ким воював.
і про яруських також. ))))))
ІМНО, махновський менталітет українців будь-що, що йде від офіціозу (влади), спустить в тіраж. Перші ознаки "тіража" ти вже бачиш - кількість "ідейних" лєнтоносців думаю вже менша від кількості "добровольно-прінудітєних" (школярі, студіки, держслужба...). Це не може не радувати.
Думаю, якби лєнточка була підходящого розміру її в ВЖЕ використовували в якості туалетного паперу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks