| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мишель, а Вы давно в Штатах? Не блондинка, не?
В Росії влада і бізнес належить колишньому КДБ. Всі ті олегархи підставні особи-Функелі. КДБ має необмежений фінансовий ресурс з державного "Внєшиканомбанк". В Росії феодалізм, бо уже навіть мерів присилають з волі Царя. Виборів там практично нема. Є смішний фарс.
В Україні бандитський режим управління. Олігархат виключно кримінального походження. Територія і підприємства поділені між 50-кланами. У їхньому розпорядженні все що є в Україні. Влада нічим не обмежена. Ніякої стратегії модернізації чи розвитку нема. Іде тупий грабунок. Крадії завжди ховають те що вкрали. Так і наші олігархи ховають награбоване за кордоном. Вони чудово розуміють, що у них все рівно заберуть вкрадені підприємства, тому й не провадять жодних реконструкцій обладнання. Вони завжди готові до втечі за кордон. Їхні родини живуть там. Сподіваються, що за кордоном їх не дістануть. Помиляються, бо прийде час і їх відшукають, де б вони не ховались. Тих хто не поверне награбоване. відстрілять як скажених собак. Чекати вже не довго, бо терпець вже урвався.
Востаннє редагував Дерсу-Узала: 20.04.2011 о 20:42
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Саша, а Вам нравится жить стереотипами?- причем глупыми?
(извините за вынужденную грубость, но реальная жизнь граздо шире и сложнее, чем стереотипы)
ПС: в штатах я 10 лет, муж у меня бывший военный, я вполне счастлива с этим человеком,
он маргинал и очень объективно воспринимает реальность.
Сказочный бред)
Смотря с кем сравнивать. С братской Беларусью... То у нас тут бардак, либерастия , вседозволенность и демократия.
С Польшей и Венгрией, то да, нас всех побрал африканский вирус нищеты и безнадеги.
Таки ТС сказочный персонаж, раз спрашивает про экономику. Ее тут быть не может по определению.
Да и вообще, этот дядька к нам зачастил (при оранжевых не очень то жаловал киевские просторы)...
может это и можно воспринимать как позитивный сигнал.
А вот, да, позитивные сдвиги есть.
Украина уже обретает определенные очертания в определенной нише государств.
Вернее ей предстоит конкретно занять одно из двух положений:
- либо это сателлит ЕС, со всеми европейскими плюшками (пусть это даже будет под эгидой ПР);
- либо подконтрольная российская территория, со всем вытекающим из всех щелей
декларируемый нейтралитет так и останется мантрой "моя хата на краю, я ничего не знаю, только какого я в поле с голым задом стою??".
Так что сам процесс весьма позитивен в любом своем направлении.
Прилипнем к ЕС - замечательно
Ляжем под РФ - тоже вариант, никто же не говорит, что комфортные условия падают с неба в виде мешка с баксами,
значит активной части населения придется совершить некую работу булками, чтобы попасть в нормальные условия.
Востаннє редагував SevDNDZ: 20.04.2011 о 20:57
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks