| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка на выходных руки не дошли написать СПАСИБИЩЕ за фуршетик, все вкуснющее, еще и домашним перепало! Тимуру отдельное спасибо за своевременность доставки.
Ірчик , ВАУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Ирочка, мне бы щучку не большую...ну килограмма на полтора на 1 мая. И пустых тарталеток штучек 20 можно?
Ирочка, я надеюсь Вы обо мне не забыли? Я на завтра (19 число) заказывала фуршетик? А то как-то нервничаю))))))
авжеж!
точно 1.5 не обіцяю. Краще трохи більше, чи трохи менше у випадку чого?
не треба нервуватись напередодні свята*-)))
все гаразд, все готується*-)
чекайте як домовлялись.
щучка тільки більша будеБули сьогодні маленькі лише і великі.
то 2,5 десь буде, не менше
Зрештою, їдоків же не мало. З"їсте*-)))
Ірино!
Зі святом!*-) Тепла і сонечка! от як сьогодні*-))
Сподіваюсь, доїхало все без пошкоджень і сподобається. І з дозволу - щучка. Народ часто питає як прикрашати рибку. Ваша красуня була просто ідеальна під декор. Хоча в об"єктив вся не влазила*-)
вибачаюсь за нашвидкуруч зроблені фотки, вже таксі чекало.
Востаннє редагував Ірчик: 19.04.2011 о 12:34
Мамочки, какая щучка красиваяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя - я уже думаю не мало ли мне будет 1кг![]()
Ирочка, киньте в ЛС тел и адрес откуда забирать, завтра часиков в 10-11 можно уже забирать? и что с собой взять?
дякую!
Гарна, але я тому не прикрашаю рибок зазвичай,що шкода буде,якщо в процесі транспортування порушиться ця краса)) та й дорожче за рахунок декору.
то у нас з Іриною домовленість була порізану і прикрашену робити.
ваша щучка буде десь 1,2 кг,забирати з Калинової (кафе МістерХ, магазин "ніка-меблі") хоч з самого ранку,вдома хтось буде. вона в коробку буде, можете великий пакет взяти,щоб туди його поставити.
ТОртец в виде гитары почти в натуральную величину) выкладываю не для заказов, а для "похвастаться")) У нас на форуме много кондитеров, которые занимаются изготовлением мастичных тортов профессионально, поэтому к ним обращаться целесообразнее, если хочется чего-нибудь "эдакого".. однако, если душа и тело просят несложного, но симпатичного мастичного или кремового тортика - "докторианская лавка" с радостью вам поможет! и заказывая фуршет с десертом вам достаточно будет обратиться только к Ирчику)
Востаннє редагував S_Elena: 20.04.2011 о 11:05
Ирочка! Агромаднейшее спасибо за щучку, салатики. Все было ВЕЛИКОЛЕПНО!!!!!!! Просто нет слов!!! Теперь буду заказывать фуршет только у тебя!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks