| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наши знания убивают наши возможности
Є таке поняття - ЯКІСТЬ ЖИТТЯ. Звичайно, для пересічного громадянина воно включає в себе не тільки кількість грошей, але й багато чого іншого, що можна купити за гроші чи не можна купити за гроші. До наступної зустрічи пропонується скласти власні списки цінностей, що входять до цього поняття. Потім ми їх порівняємо і обговоримо. Гадаю, список повинен мати ієрархічну структуру.
Ну так что постановили в субботу, врать нельзя вообще или если очень хочется, то можно?
Согласен и я с этим. Не стоит путать правдивость и искренность с болтливостью. Искренность и правдивость - в поведении, этому нужно учиться начиная с самого малого. И тут, чем дальше тем сложнее начинать и тем тяжелее переносить первую неловкость. По одним книгам многому не научишься, то как оно выглядит правильно и по настоящему в каждой ситуации можно осознать только из опыта. Еще одно очень важно, не только навык и понимание, но и то куда прийдешь: среди каких людей окажешься, каким делом будешь заниматься, какие грехи будут отягощать и связывать тебя (а это свобода) и насколько глубоким человеком станешь.
Вобщем, чем раньше и ответственнее, тем лучше. Ну, и от учителей многое зависит.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
На жаль, завтра засідання клубу не відбудеться; мені потрібно бути в іншому місті, а замінити мене ніким. Прошу вибачити.
І взагалі, клуб треба переносити на будній день, бо починається дачно-відпускний сезон. Є думки з цього приводу?
Що ж, приймаю вольове рішення і призначаю наступне засідання на понеділок 18 квітня. З 18.00 до 20.30
18 апреля
18.00 - Встречи в клубе «К истине»: "Что для вас означает понятие "КАЧЕСТВО ЖИЗНИ"? http://vkontakte.ru/event23745072 - БЕСПЛАТНО.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks