Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 219 з 1106 ПершаПерша ... 119169209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229269319719 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 22119, показано з 4 361 по 4 380.

Тема: темы Хонеста (общая)

Дописів
    68

Типово

ой бида!!!! Какже это Миша без минета??? Как ребенок без конфеты?

JOSS
    Guest

Типово

Цитата Допис від irinaDP Переглянути допис
    ой бида!!!! Какже это Миша без минета??? Как ребенок без конфеты?
    минет-это преступное оружие НАТО против человечаства..акститесь

Дописів
    68

Типово

миННет слитно или раздельно?

JOSS
    Guest

Типово

Эту тему просматривают: 4 (пользователей: 2 , гостей: 2)

JOSS Ольчик DXC

Ольчик, греховен ли минет?

Оl4ik_skу
    Guest

Cool

Цитата Допис від JOSS Переглянути допис
    Эту тему просматривают: 4 (пользователей: 2 , гостей: 2)

JOSS Ольчик DXC

Ольчик, греховен ли минет?
    В Библии я не находила что это грех. Если конечно супруги.

Дописів
    68

Типово

А как Библия определяет сущность слова "супруги"?

JOSS
    Guest

Типово

Цитата Допис від Ольчик DXC Переглянути допис
    я плохо знаю библию, там кажется только насчет мужеложества и скотоложества написано

Reflex
    Guest

Типово

Цитата Допис від JOSS Переглянути допис
    я плохо знаю библию, там кажется только насчет мужеложества и скотоложества написано
    ШО тоже не грех?? 0_0

JOSS
    Guest

Типово

Цитата Допис від Reflex Переглянути допис
    ШО тоже не грех?? 0_0
    то у мусульман не грех..почти, просто после скотоложества животинку есть не велено, а христианам нельзя сношаться с кем нипопадю, только с мужем

Дописів
    68

Типово

Цитата Допис від irinaDP Переглянути допис
    А как Библия определяет сущность слова "супруги"?
    Ху из муж по Библии???

Valery0
    Guest

Типово

Цитата Допис від Ольчик DXC Переглянути допис
    грех всегда грех)))))))))

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від honest Переглянути допис
    Olchik, dictator Pavel Volodymyrovych, gorod, etc.:
    http://llii4.narod.ru/2011/1327sc.wav
    Михайло, психічно хворі люди дуже часто володіють великими грошима й використовують їх для того, аби зробити хворими психічно здорових людей - або просто для того, щоб зіпсувати їм життя. Додайте до того ще усі підстави вважати Вас симулянтом - Ви не маєте права називати себе психічно хворим лише на підставі того, що публікуєте подробиці свого життя в Інтернеті чи дефілюєте з плакатами по Дніпропетровську. Відтак - не намагайтесь зробити з шизофренії прапор. Ви маніпулюєте чужими проблемами, але нічим не допомогаєте хворим людям, можливо - навіть завдаєте їм шкоди.

Й ще про маніпуляції з поняттями. Ваша доповідь з фізики була на міждисциплінарному семінарі, якщо Ви пам'ятаєте. Вона мала на меті встановлення зв'язків між гуманітарними й природничими науками, наприклад. Тому Ваше зауваження щодо моїх запитань було б слушним, якби я прийшов на збори фізиків з вимогою говорити про філософію. А там були біологи (тему про математичну модель мутації малярійного збуджувача пригадайте), відповідно - ще й математики, представники інших наук. Й умовою участі у міждисциплінарному семінарі була готовність говорити о зв'язках між науками, про що Ви мали бути попереджені завчасно керівником. Якщо він цього не зробив тоді - то я доводжу до Вашого відома це зараз.

До речі, колись Ви представялись як терорист. Ви відмовились від ідей тероризму чи вони просто втратили свою актуальність для Вас? Чи щось інше?

Звідки Ви
    Индонезия
    Дописів
    3 828

Типово

Только физики присутствовали на моем докладе в ДНУ в январе 2008 года. Если семинар междисциплинарный, то это значит, что доклады могут быть на разные темы (по математике и физике, в бологии применялась математическая модель, поэтому, тот доклад был не по биологии, а по прикладной математике, все это со всеми подробностями Вы можете прочитать, услышать на аудио- записях на моих Интернет - ресурсах), но это не значит, что можно задавать воспросы не из тех областей знаний, по которым доклады. Диктатор Павел Владимирович Г был неправ на моем докладе, поскольку Диктатор Павел Владимирович Г задавал мне вопросы по философии, изотерике, лженауке и так далее, а мой доклад был по физике. Диктатор Павел Владимирович Г пытался задавать мне лженаучные вопросы.
    В украинском языке обращение к Михаилу пишется так: «Михайле!»
    Зря Диктатор Павел Владимирович Г так сильно нервничает. Диктатор Павел Владимирович Г может задуматься над тем, как ему самому выжить в этом крайне жестоком мире, будучи психически больным, вместо того, чтобы с раздражением реагировать на мои реплики.
    Ни в коей мере не пытаюсь я оскорбить или унизить Диктатора Павла Владимировича Г, наоборот, я его рассматриваю, как моего потенциального психически больного союзника в борьбе за права психически больных людей.
    Диктатор Павел Владимирович Г гораздо менее психически болен, чем я.
    Для того, чтобы не наносить вред шизофреникам (в случае, если моя философия шизофрении окажется ложной и так далее), я стараюсь быть максимально открытым и честным, чтобы все эти проблемы были видны общественности. Пока я не возглавил всемирное движение шизофреников и, видимо, я никогда его не возглавлю, поэтому опасения за шизофреников всего мира необоснованы.
    Не симулянт я, поскольу профессор с мировым именем из Австралии господин Рос М поставил мне диагноз «шизофрения» после многолетнего наблюдения за мной, после многолетнего интернсивного общения со мной, он сказал, что у меня очень типичная шизофрения в очень тяжелой форме.
    Не могу согласиться я определением психически больных людей, данным Диктатором Павлом Владимировичем Г, поскольку люди с большими деньгами с огромной вероятностью гораздо более приспособлене к жизни, чем люди без денег (приспособленость к жизни и есть психическое здоровье). Никто никому специально зла не далает, просто люди поставлены в такие условия, что вынуждены бороться за выживание, поэтому и кажется, что люди специально делают зло друг другу.
    Террористом меня называли люди из США, НАТО, Запада, Израиля, сам я не считаю себя террористом, поскольку элита США, НАТО, Запада, Израиля могут считаться настоящими террористами, поскольку они убили и запугали миллиарды людей всего мира, а я никого не убил, более того, я являюсь жертвой, поэтому на некоторых моих плакатах написано: «США = террор».

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Только физики присутствовали на моем докладе в ДНУ в январе 2008 года. Если семинар междисциплинарный, то это значит, что доклады могут быть на разные темы (по математике и физике, в бологии применялась математическая модель, поэтому, тот доклад был не по биологии, а по прикладной математике, все это со всеми подробностями Вы можете прочитать, услышать на аудио- записях на моих Интернет - ресурсах), но это не значит, что можно задавать воспросы не из тех областей знаний, по которым доклады. Диктатор Павел Владимирович Г был неправ на моем докладе, поскольку Диктатор Павел Владимирович Г задавал мне вопросы по философии, изотерике, лженауке и так далее, а мой доклад был по физике. Диктатор Павел Владимирович Г пытался задавать мне лженаучные вопросы.
    В украинском языке обращение к Михаилу пишется так: «Михайле!»
    Зря Диктатор Павел Владимирович Г так сильно нервничает. Диктатор Павел Владимирович Г может задуматься над тем, как ему самому выжить в этом крайне жестоком мире, будучи психически больным, вместо того, чтобы с раздражением реагировать на мои реплики.
    Ни в коей мере не пытаюсь я оскорбить или унизить Диктатора Павла Владимировича Г, наоборот, я его рассматриваю, как моего потенциального психически больного союзника в борьбе за права психически больных людей.
    Диктатор Павел Владимирович Г гораздо менее психически болен, чем я.
    Для того, чтобы не наносить вред шизофреникам (в случае, если моя философия шизофрении окажется ложной и так далее), я стараюсь быть максимально открытым и честным, чтобы все эти проблемы были видны общественности. Пока я не возглавил всемирное движение шизофреников и, видимо, я никогда его не возглавлю, поэтому опасения за шизофреников всего мира необоснованы.
    Не симулянт я, поскольу профессор с мировым именем из Австралии господин Рос М поставил мне диагноз «шизофрения» после многолетнего наблюдения за мной, после многолетнего интернсивного общения со мной, он сказал, что у меня очень типичная шизофрения в очень тяжелой форме.
    Не могу согласиться я определением психически больных людей, данным Диктатором Павлом Владимировичем Г, поскольку люди с большими деньгами с огромной вероятностью гораздо более приспособлене к жизни, чем люди без денег (приспособленость к жизни и есть психическое здоровье). Никто никому специально зла не далает, просто люди поставлены в такие условия, что вынуждены бороться за выживание, поэтому и кажется, что люди специально делают зло друг другу.
    Террористом меня называли люди из США, НАТО, Запада, Израиля, сам я не считаю себя террористом, поскольку элита США, НАТО, Запада, Израиля могут считаться настоящими террористами, поскольку они убили и запугали миллиарды людей всего мира, а я никого не убил, более того, я являюсь жертвой, поэтому на некоторых моих плакатах написано: «США = террор».
    Михайле. Російською мовою правильно - "эзотерика".

Я - не фізик, але був присутній на міждисциплінарному семінарі. Тому Ви кажете неправду, кажучи що там були лише фізики. Можливо, що через Ваш стан здоров'я Вам могло здаватись, що там лише фізики, але організатор семінару був (і сподіваюсь - є нині здравствуючим) математиком. Більше того - усе відбувалось на факультеті прикладної математики. Й Ви не могли знати усіх присутніх на семінарі, так само як й не могли знати, якими науками вони займаються.

Якщо Ви справді маєте на руках діагноз, то визначайтесь: вірите Ви своєму лікарю, чи ні. Бо коли зручно представлятись шизофреніком - Ви шизофренік, коли незручно - Ви кажете, що здорові (або не кажете, що хворі). Наприклад, Ви нікому не сказали тоді на семінарі, що страждаєте на психічну хворобу. Хоча колись Ви казали, що саме дослідження у галузі квантової фізики похитнули Ваше психічне здоров'я - могли б з цього почати доповідь, попередивши людей про небезпеку. Ви цього не зробили - мабуть тому, що Ви не думали про психічне здоров'я присутніх в аудиторії людей. Дуже добре, якщо Ви тепер усвідомили значення психічного здоров'я - й ще краще було б, якби Ви справді допомогли якій-небудь психічно хворій людині.

Що важливо: не я один вважаю Вас психічно здоровою людиною, яка в силу особливостей виховання не змогла адаптуватись до дорослого життя. Цілком можливо, що у цьому я з Вами союзник. Я теж вважаю, що занепад науки є національною трагедією, яка для Вас й для мене перетворилась на трагедію особисту. Й те, ким я став, й що я роблю тепер - неймовірно далеке від того, про що я мріяв й до чого мене готували у дитинстві. Але таких як ми з Вами - сотні, якщо не тисячі. Й наш головний обов'язок сьогодні - не вештатись вулицями з сумнівною метою, а об'єднувати науковців, формувати їхню політичну волю.

Ви кажете, що ноократія це езотерична ідеологія - й глибоко помиляєтесь. Ноократія - це та сама диктатура психічно здорових людей, про яку Ви пишете і якої насправді сьогодні немає. Більшість психічно хворих людей сьогодні мають право голосу на виборах, мають право бути обраними чи призначеними на державні посади. Їм дозволяють керувати автомобілями, кораблями, літаками - бо не вважається психічно хворою людина, яка займається повільним самознищенням шляхом того ж тютюнопаління чи вживання синтетичної їжі з супермаркету. Подумайте про це. Й до речі: якби Ви ходили з плакатами "Кока-кола вбиває ваших дітей" або "вживання чіпсів знищує підшлункову залозу дитини через 3 роки" Ви б зробили дуже добру справу для свого народу, й за це Вас усі б поважали. Це значно болісніше для ворогів народу, ніж Ваша боротьба з сектами, а тим більше - з НАТО.

Ви кажете - шизофренія. Цієї публіки (психічно хворих) повно при владі сьогодні. Особисто я знаю людей, які займаються мільйонними проектами, але їхня адекватність м'яко кажучи - під сумнівом. Ви просто настільки далекі тепер від "сильних світу цього", що вважаєте їх психічно здоровими. Це Ваша помилка.

Й ще - про Ваше ставлення до відвідувачів теми.

Вам подобається казати те, що Ви думаєте про людей - любіть й читати те, що люди думають про Вас. Ті, хто Вас знали до Австралії, характеризують Вас як розумну й просту у поводженні людину. Що трапилось у Австралії - я не знаю, але я вважаю, що краще Вам у Індонезію не їхати.

Особисто я дуже сподіваюсь, що повернувшись до нормальних умов, Ви зможете працювати, жити зі своєю дружиною, вирощувати дітей. Можливо Вам для цього достатньо буде просто підлікувати нерви й організм в цілому, почати нормально харчуватись. Однак єдина велика проблема - для того аби це сталось, ціла нація має покращити умови свого існування, дозволити собі задоволення купувати те єдине, що Ви вмієте виробляти - наукову продукцію. Чи доживете Ви до цього з Марією, чи доживу до цього я - важко сказати. Сподіваюсь, що більшість відвідувачів Вашої теми до цього доживе.

Про тероризм я запитав лише тому, що Ви колись агітували вступати до Партії терористів України:

* физика в политике:

На Встрече с Олегом Тягнибоком один мужчина сказал мне, что он применяет квантовую физику и торсионные поля в повседневной жизни (хотя у него нет образования по физике), что он может таким образом убить человека и растение, что если проходя мимо киоска желать, чтобы этот киоск сгорел, то этот киоск обязательно сгорит.

Этот мужчина удивился тому, что я так хорошо говорю на украинском языке, хотя я и физик (обычно физики не почти знают украинского языка, особенно в Восточной Украине).
    Когда я предложил поступать в ПТУ (Партию Террористов Украины), то люди засмеялись, но потом сказали, что главные террористы в мире – евреи.
    Видимо такие встречи с экстремистами типа Тягнибока организовывают, чтобы экстремисты поговорили о том какие плохие оппоненты и разошлись, вместо того, чтобы штурмовать административные здания?

http://dxdy.ru/post13958.html
    З найкращими побажаннями.
    Востаннє редагував Володимирович: 30.01.2011 о 20:09

Звідки Ви
    Индонезия
    Дописів
    3 828

Типово

Я имел в виду, что все на этом междисциплинарном естественнонаучном семинаре в ДНУ в январе 2008 года, где я делал доклад по моей диссертации по физике, были физиками, кроме Диктатора Павла Владимировича Г, который не был специалистом по физике или математике. Даже Василий Александрович Г матетатический физик, механик, который явный физик, не смотря на то, что работал на факультете прикладной математики ДНУ.
    Возможно, я ошибся в слове «эзотерика», не могу я проверять правописание на компьютере, чтобы избежать многих ошибок и опечаток.
    Не доживу я до того светлого будущего, о котором мечтает Диктатор Павел Владимирович Г, он и сам до этого будущего не доживет, как и все участники этого Интернет – форума, за исключением тех, кто сможет получить доступ к новым технологиям.
    Я уже сказал, что террористом меня назвали люди из США, это касается и упоминаемой Диктатором Павлом Владимировичем Г возможной политической силы «ПТУ».
    Диктатор Павел Владимирович Г больше шизофреник, чем я: у меня нет такого явного бреда, у меня гораздо более адекватное представление о действительности в плане возможностей людей, возможностей трансформаций политических систем и так далее, не смотря на то, что я очень слабоумный.
    Когнитивная терапия может помочь излечиться Диктатору Павлу Владимировичу Г: можно записать основные свои бредовые идеи, проанализировать их глубоко, обсудить их с общественостью, провести расчеты на компьютере, например, с использованием теории игр и так далее, убедиться в бредовости этих идей, убедиться в их ложности (бредовые идеи иногда являются правдивыми, не не в данном случае). Это – решаемые задачи, хотя и очень сложные. Диктатор Павел Владимирович Г может посетить шизофренический Интернет – форум, найти там очень похожих на себя людей в плане состояния психического здоровья.
    Диктатор Павел Владимирович Г ведь не страдает таким тяжелейшим слабоумием, как я, Владимирович успешно общается со многими людьми и так далее, что дает Владимировичу гораздо больше шансов выздороветь, чем мне.
    Хотя, если человек 1976 года рождения в конце января 2011 года не переодолел этот болезненное состояние, то вероятность излечения не очень высока.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Я имел в виду, что все на этом междисциплинарном естественнонаучном семинаре в ДНУ в январе 2008 года, где я делал доклад по моей диссертации по физике, были физиками, кроме Диктатора Павла Владимировича Г, который не был специалистом по физике или математике. Даже Василий Александрович Г матетатический физик, механик, который явный физик, не смотря на то, что работал на факультете прикладной математики ДНУ.
    Возможно, я ошибся в слове «эзотерика», не могу я проверять правописание на компьютере, чтобы избежать многих ошибок и опечаток.
    Не доживу я до того светлого будущего, о котором мечтает Диктатор Павел Владимирович Г, он и сам до этого будущего не доживет, как и все участники этого Интернет – форума, за исключением тех, кто сможет получить доступ к новым технологиям.
    Я уже сказал, что террористом меня назвали люди из США, это касается и упоминаемой Диктатором Павлом Владимировичем Г возможной политической силы «ПТУ».
    Диктатор Павел Владимирович Г больше шизофреник, чем я: у меня нет такого явного бреда, у меня гораздо более адекватное представление о действительности в плане возможностей людей, возможностей трансформаций политических систем и так далее, не смотря на то, что я очень слабоумный.
    Когнитивная терапия может помочь излечиться Диктатору Павлу Владимировичу Г: можно записать основные свои бредовые идеи, проанализировать их глубоко, обсудить их с общественостью, провести расчеты на компьютере, например, с использованием теории игр и так далее, убедиться в бредовости этих идей, убедиться в их ложности (бредовые идеи иногда являются правдивыми, не не в данном случае). Это – решаемые задачи, хотя и очень сложные. Диктатор Павел Владимирович Г может посетить шизофренический Интернет – форум, найти там очень похожих на себя людей в плане состояния психического здоровья.
    Диктатор Павел Владимирович Г ведь не страдает таким тяжелейшим слабоумием, как я, Владимирович успешно общается со многими людьми и так далее, что дает Владимировичу гораздо больше шансов выздороветь, чем мне.
    Хотя, если человек 1976 года рождения в конце января 2011 года не переодолел этот болезненное состояние, то вероятность излечения не очень высока.
    Не маніпулюйте моїми словами. Я не згадую про "Партію Терористів України", а наводжу Вашу цитату. Не забувайте - є багато свідків того, що Ви себе називали представником цієї партії.

Й про міждисциплінарний семінар усе те ж саме: тепер Ви вже погоджуєтесь, що крім фізиків там були й математики. Й ще хтось, кого Ви взагалі не знаєте - відвідування було вільним.

Я не запитуватиму, яким чином Ваша "розумова слабкість" поєднується з адекватними уявленнями про "трансформацію політичних систем". Добре, що Ви більше не заперечуєте хоча б той факт, що серед представників правлячої еліти психічно хворі люди не є рідкістю.

Засмучує мене лише одне: Ви спочатку кажете, що я не настільки хворий як Ви, а тепер - виявилось, що я набагато більш хворий ніж Ви.

Тому рекомендую Вам твердо визначитись: хворий Ви чи ні, й у якій мірі. Після цього станете точкою відліку психічного здоров'я.

Принаймні - для відвідувачів цієї теми.

израильский солдат
    Guest

Типово

о чем речь? вкратце

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    о чем речь? вкратце
    Хто ТУТ?

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    о чем речь? вкратце
    тс-с, не перебивай

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Цитата Допис від Володимирович Переглянути допис
    Хто ТУТ?
    Прєвєд

Сторінка 219 з 1106 ПершаПерша ... 119169209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229269319719 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті