Мене часто запитують: "Коли у Східній Україні прокинеться патріотизм?" Відповідаю: "Відразу після того, як він прокинеться на Банковій!" Чому президенти: кравчук, кучма, ющенко вороже ставляться до Українців Сходу? Чому головами облдержадміністрацій Харківської і Донецької областей призначено "рускагаварящіх"? Чому така неповага до Державної Мови? До Конституції? Адже всі знають, що державний службовець ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ володіти Державною Мовою!!! Українці Східної України бачачи таке презирливе до них ставлення з боку влади, просто втрачають віру в Україну. Чому на Сході закривалися і продовжують закриватися за "нової" влади Українські школи і класи? Чому органами влади керують "рускагаварящі"? Чому ці "рускагаварящі" навіть не намагаються вчити Українську Мову? Тому що тупі і не здатні до вивчення мов? Тоді навіщо ідіотам дозволяють керувати цілими областями України? А може вони не ідіоти, може вони ПРЕЗИРАЮТЬ все Українське? Тоді чому вони керують областями України? Маленька Естонія, де естонці складають меншість (завдяки старанням НКВД) змогла вирішити цю проблему, просто заборонивши займати державні посади тим, хто не володіє естонською мовою. Естонці себе поважають, чому деякі Українці не поважають себе?
Я - Українець! Я себе поважаю! Я ніколи не проголосую за того, хто заграє з "рускагаварящімі". Я проголосую лише за того, хто відстоює права Україномовних Українців!!!
Bookmarks