В Беларуси закончился картофель — Лукашенко
Printable View
В Беларуси закончился картофель — Лукашенко
он прячется от вас, чтобы сохранить интригу). Шучу.
Понятно, что зерновых меньше, там же леса). Зато у них, почему-то, урожайность на гектар выше.
Агрокомплекс это ж не только зерно. Зато там КРС на 10% больше, чем у нас. Учитывая,что населения в 2,5 раза меньше, чем у нас.
ИФ-область вообще чисто аграрная.
И продукты там, почему-то, вкуснее).И часто дешевле.
к налогам от ввоза).Цитата:
Не совсем понятно причём здесь таможня
ну таке, порівнювати школу в країні де 5 років як закінчилась громадянська війна одразу після першої світової і країну, яка на своїй території не воювала на протязі 1000 років))
до речі, Україна на момент 30х була колонією кацапії (не частиною. саме колонією згідно останніх історичних трендів), давай фоточки школи з 30х з якоїсь колонії бритів, афганістану чи наприклад Гани, ПАР для містячкових, чи ганконгу для китайців
Для понимания Великобритании времен после 2 МВ-Почитайте книгу Джона Лайдена(солист Sex Pistols) -No Irish, No Blacks, No DogsЦитата:
ну таке, порівнювати школу в країні де 5 років як закінчилась громадянська війна одразу після першої світової і країну, яка на своїй території не воювала на протязі 1000 років))
Та В СССР в то время жили лучше:mrgreen:
я бы предпочел "В Беларуси закончился лукашенко - Картофель"
Видання «Тексти» потрапило у міжнародний скандал, про*бало грантову допомогу від США та зганьбило українську журналістику.
https://www.foxnews.com/politics/ene...?intcmp=tw_fnc
Українські біженці просять шведську владу залишити їх у країні назавжди, таке пише Fria Tider.
10 тисяч українців підписали петицію з такою вимогою. Також вони просять спростити переїзд родичів і дозволити отримання посвідки на постійне проживання без виїзду з країни
Ну норм чо
Я вот щас смотрю Лугано, боже, какое оно красивое)))
И я б просила)))
Не Швеция конечно, но там думаю не хуже))))
Это город что ли?
Звучит как пирожное или кофейный напиток))
Лугандон ?