Ирчик, а чем шокирована, если не секрет?
Printable View
Ирчик, а чем шокирована, если не секрет?
Дык разве от хорошей жизни ищешь школу путевую, где могли бы, хотя бы минимум, держать соответствующую дисциплину и детей, желающих учиться хоть немного. Если сейчас у ребя в школе в 7-м классе есть дети, кот. учатся на 4, то что с ними будет в 9-м?И таких уже не отчислишь со школы, и главное, родителям этих детей - все по барабану, так ребенку тем более
Думаю, що УАЛ дешевше нашої нинішньої школи - точно;)
І потім, не плутайте комунальний заклад з закладами інших типів)
Мені, чесно кажучи, смішно було слухати директора, який жалівся на брак фінансової уваги до ліцея з боку місцевої влади і на те, як вони за власний кошт купують смарт-дошки:))
Я розумію багато чого, трішки в курсі механізмів фінансування освітніх закладів, обізнана і зі складнощами, проте не все так печально)
угу. Вона. А що за фотки?*-)
і чому не можна в ЛІТ?*-))))
Тестування ми пройшли абсолютно без жодної підготовки, тобто всі передумови є:)
А Вы качества людей делите согласно их оценкам в аттестате? Или считаете, что все рождаются гениями, а кто не гениий тот уже не достоин быть рядом с Вами? В этом году в УАЛ выпускается "замечательный" мальчик, у которого маме не "все по барабану" и мальчик получил отличный аттестат не с 4 ибо, еще раз повторюсь, мама деятельная и денежная, так вот, с этим мальчиком я бы во взрослой жизни хотела встретиться меньше, чем с тем, который учился как мог, но сам, пусть и на 4.
Фотки на сайте школы. У вас камерная школа. В классах по 8-12 человек, а теперь представьте 30 человек в классе. И почти все звезды:facepalm:. С отдельными детьми здесь никто носиться не будет. Мою это периодически задевает, как так в школе мы были звездой;), а тут она чуть-чуть напряглась и никто ее на руках не носит.
Некомфортно вам будет, ИМХО, психологически.
Насчет тестирования. Там не супер сложные задания были для тех, кто действительно учился в школе.
Згодна. У нас дуже хороша школа але, якщо відкинути фінансову складову, діти там вчаться відверто різні. І це нормально. Наші вчителі по максимуму знаходять підхід до кожного. Однак я хотіла би, щоб в старшій школі, ближче до визначального періоду, дитина була в компанії таких за рівнем дітей, як вона. Це дисциплінує, це робить начальний процес більш цікавим, це конкуренція, це знання не лише шкільної програми, але й далі.
От таким є завдання ліцея ІМХО.
Між іншим, так буде краще іменш успішним в навчанні дітям - їм зможуть більше приділяти уваги на їх рівні, без прив'язки до сильнішого, без порівнянь тощо.
[QUOTE=жули;22028433]А Вы качества людей делите согласно их оценкам в аттестате? Или считаете, что все рождаются гениями, а кто не гениий тот уже не достоин быть рядом с Вами? В этом году в УАЛ выпускается "замечательный" мальчик, у которого маме не "все по барабану" и мальчик получил отличный аттестат не с 4 ибо, еще раз повторюсь, мама деятельная и денежная, так вот, с этим мальчиком я бы во взрослой жизни хотела встретиться меньше, чем с тем, который учился как мог, но сам, пусть и на 4.[/QUOTE
1. Никого я не делила
2. Не считаю, что все должны быть гении (правда, было бы, наверное, не плохо:mrgreen:)
3. Не поняла, почему вы "привязали" какую-то денежную маму к моему высказыванию о безразличных к оценкам своих детей родителях
мое мнение, в кот. меня никто не переубедит - родителям детей своих нужно в школе контролировать, если бы мне было по барабану, то мой ребенок бы учился хуже (из-за лени и массы другого интерсного в жизни, напр. комп), а те, кто покупает аттестаты, дипломы - наверное, им тоже по барабану, т.к. напрягаться не надо и переживать за ребенка не надо
Но я хочу, чтобы ребенок учился и ему не мешали в этом другие, кот. знают, что им и 4 хватит в этой жизни (касается тех детей, кто может, но родители не требуют, ну и ладно)
У нас теж в класі всі зірки:facepalm:
І вони чудово вміють з цим жити. Кожен знає собі ціну, але стосунки ніхто не з'совує*-)
Питання не в 30 дітях в класі, це не горе в такому віці. Питання у ставленні. Не треба носити на руках - повірте, в Катеринославі їх на руках не носять точно:lol: - але ставитись до учнів, як до особистостей- обов'язково*-)
Між двома крайнощами є золота середина.
мой сын пришел в ЛИТ из частной школы.
В нашем классе учится мальчик из вашей школы.
Может, вы не так директора услышали? Жалуются, когда есть в планах, в будущем, деньги попросить отдельно у родителей на те же доски, ПК или еще что-то. Но родители у нас к этому не касаются. Лицей себя оснащает сам.
Дело в том что ЛИТ относится к Унивеситету и он отдельно не финансируется как отдельная школа. Финансируется Университет, а потом уже происходит дальнейшее распределение средств внутри ВУЗа. Университет большой.
Да, из Планеты. И с опытом учебы в обычной школе.
:smt227 перевели сына в Планету в начальной школе .:smt227
Це не так.
ЛІТ - комунальний заклад освіти. Хочте - нарию документи зараз. Його брали на баланс, на нього кошти виділяються. І містом, і областю (Вілкул регулярно підкидав і підкидає ;) ) Про УАЛ - забрала слова назад*-))) Теж комунальний вже)
І ПЩ - теж комунальний заклад*-) З комерційною складовою)
о! У мене ж на руках довідка про зарахування. З печаткою. Цитую: "Управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Комунальний заклад освіти "Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара".
Я не могу понять, вам не нравится что нужно платить?
Сейчас не нужно платить, наверное, только в интернате для глухих...имхо
Заклади міського підпорядкування
Комунальний заклад освіти «Дніпропетровський ліцей інформаційних технологійпри ДНУ
ім.. Олеся Гончара» Дніпропетровської міської ради
Комунальний заклад освіти «Українсько – Американський ліцей»Дніпропетровської міської ради
Вот где-то так. ЛИТ с прошлого сентября не финансируется из бюджета.
Нє, не так. Я звикла розуміти, за що плачу. Отак.
Чесно, без локшини і казок*-)
Не варто плутати приватну школу, яка заснована приватною особою, жодної копійки не отримує з міського або будь-якого державного бюджету, не має субсидій, пільг і т.п. І школи, які фінансуються з бюджету, але у той чи інший спосіб легалізували обов'язкову додаткову оплату і стали вочевидь комфортнішими, принаймні зовні, за "звичайні".
Я не проти варіанту "кожен виживає, як може", але про нього потрібно чесно говорити, а не показово бідкатись
Зрештою, повторюсь, фінансова складова в двох ліцеях для мене є останнім чинником.
навпаки*-) ІІК навіть хвалився, що оcкільки він тепер комунальний - вони можуть з чистою совістю робити там ремонти за бюджетні гроші і не мати суперечок з бухгалтерією!:-D
Комунальний заклад освіти НЕ МОЖЕ не фінансуватись! Це - захищена стаття бюджету. Загрожує великими неприємностями, і взагалі - нонсенс.
Про УАЛ виправилась. Свого часу, пам'ятаю, засновниками були НГУ і якийсь там імпортний виш. Імпортний виш, схоже, вчасно зрозумів, що тре робити ноги :mrgreen: