...осталось тЮльку президентом выбрать и будет полный матриархат.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
...осталось тЮльку президентом выбрать и будет полный матриархат.
В когось є досвід доставки з АТБ? В мене був і наче все ок було, але по іншим містам. Зараз захворів, замовив собі в село. І одразу лажа, з 17. 00 торбу зібрали і досі тиша. Кудись їм дописатись, дозвонитись неможливо.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
В мене такий самий досвід, але не свій. Принесли сусідям пакет. А вони старенькі, не дочули та взяли. Прийшли до нас - допоможіть знайти власника.
Шукали). Чоловік мій на гарачу лінію телефонував, навіть с кимсь спілкувался. Багато витраченого часу і марна праця. АТБ по ітогу сказало, що треба питати у служби доставки (кажись було ГЛОВо), а з ними зворотнього зв'язку взагалі немає. Тобто я в якийсь чат писала, але без результату. Ніхто на зв'язок так і не вийшов.
Шкода. Там набор був такий...небагатий. Ще й корм для котів, теж самий простенький.
Я цими сервісами не користуюся і не користувалася. Воно сплачується заздалегідь чи по факту?
Сплачуєш одразу після збору товарів, онлайн. Мені привезли на наступний день, все ок з товарами було, все тримали в морозілці або холодильнику, видно розбирали ті пакети по новій. Причина, зібрали геть в іншому атб аж у Дніпрі. Але ранком після заявки у підтримку привезли дуже швидко.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks