Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
собственно если уже захватили - никакого смысла там оставаться,
надо отходить..
Российские войска захватили Суджу
"Российские войска захватили Суджу на фоне продолжающихся российских наступлений в Курской области 12 марта.
Геолокационные кадры, опубликованные 12 марта, показывают, что российские войска недавно захватили Суджу
и продвинулись к южной части Заолешенки (непосредственно к северо-западу от Суджи).
Украинский источник, предположительно связанный с украинской военной разведкой,
заявил 12 марта, что украинские войска начали отход из Суджи."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Украина делает ставку на американский СПГ
"В этом году Украина может импортировать большие объемы американского газа через терминалы
в Германии, Греции, Литве и Польше, сообщил ее государственный газовый оператор.
«Если брать политический аспект, то для нас лучше привозить как можно больше (американского СПГ)
в Польшу и постепенно поставлять его к нам», — заявил Липпа в интервью."
---
ну вот, а некоторые упоротые все никак не хотят становиться 51 штатом
теперь будем подымать американскую экономику,
а так и газ был бы бесплатно..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
кстати,
почем оно для нас получится в итоге:
"Глава украинского газового оператора Дмитрий Липпа сообщил в интервью агентству Reuters,
что Украина может импортировать не менее 4 миллиардов кубометров газа в период с апреля по октябрь.
По расчетам Reuters, основанным на средних ценах на газ,
общая стоимость импорта составит не менее 1 миллиарда долларов."
--
даже не знаю, это дорого или дешево(в сравнении с 7.96 сейчас),
если перевести на цену из краника уже на кухне..
Востаннє редагував Alexs: 13.03.2025 о 09:41
дядя Трамп расскажет, вместо чего, и для чего,
и почем..
Угу: знищила багато наших найкращих бійців та купу техніки, а головне - дозволила ворогу захопити багато наших земель. Саме тому ти така рада!![]()
Так відтягнули, що за ці 7 місяців орки захопили БІЛЬШУ територію, ніж за весь 2023 рік!кацапские войска с Восточного фронта оттянула.Але ж це для тебе така дрібниця! "Какоє-та там сєло! Какіх-та сто дамов!"(с)
Чия б корова мичала!Пи3дострадальцы куевы...покер куда "идти",лишь бы самим никуя не делать и ни за что не отвечать.
Він в тебе вже приріс до щоки.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Квартал, куле, там все такие
https://t.me/hyevuy_dnepr/82392
"Виніпанімаєтє: етадругоє!"(с) Зестадо хвилюють виключно сини Порошенка. Настільки хвилюють, що вони про них серуть КОЖНОГО дня. в КОЖНОМУ дописі/статті/репортажі тощо. Щоб, не дай Боже, не забути про це.
А нащо ж твій алкашний сокоритник тими 3,14здами серить тут щодня?
ППКС
Що цікаво: за дописи Берез та інших з критикою ЗЕЛІ баба на кізяк виходить і готова порвати того, хто це приніс. А на дописи алкаша з критикою ПОРОХА в неї потужний оргазм і суцільна вдячність алкашу. І це ні разу не двужопіє, ні!
" дерьмака" - симпотный мужчина.)))І чому я не здивована, що жахіття, в якого морда цегли просить, для неї КРАСЕНЬ??
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Нам так не жити.Члени польського уряду відправляться на військовий вишкіл услід за депутатами Сейму та Сенату. Про це повідомив прем'єр-міністр Дональд Туск. Він уточнив, що урядовці сприйняли цю інформацію з повним розумінням.
Слава Дияволу, він почув мої молитви! Зе і Єрмака залишають на посадах!! А то я вночі погано спав думав як Україна виживе без таких керманичів. Тепер вже заспокоюсь
https://www.tiktok.com/@sdorotych/vi...71095266854432
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Шо там, показательные стрельбы с миг31 перед переговорами в мацкве ?
Відкрию тобі страшенну таємницю: такого матеріалу на ненависних тобі опозиційних каналах в рази БІЛЬШЕ. Але ти їх НЕ БАЧИШ. Як не бачиш тони брехні і піару зеленої влади на своєму обожнюваному земарафоні.
Від дзеркала відійди.
Трохи виправила - так точніше.
Заважає тобі дрочити на ху.йло та мріяти про капітуляцію України?
![]()
Смотрю на Криворожской 2 наверное новую гуманитарку подвезли с интересными начинками...![]()
Руйнування армії та здача країни продовжуються прискореним темпом.
підполковник Анатолій Козел (позивний "Купол")
Слава Україні, генерал майор Дмитро Сергійович Красильников 7 березня 2025 року знятий з посади командувача ОК "Північ",* переведений до батальйону резерву!!!!* Московити в пабліках щасливі до неба!!!
Це один з кращих воєначальників сучасної Української історії, знаю його особисто ще по службі в 95 ОДШБр, той, що адекватний, береже людей, грамотно веде бойові дії!!!! Це просто злочин в такий тяжкий час!!!! Слів немає, я розумію, що потрібні тупі виконавці типу "слухаюсь, виконую наказ", але це вже призвело до катастрофи на полі бою!!! Як можна бути такими некомпетентними в кадрових питаннях!!!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks