Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 159 з 264 ПершаПерша ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5264, показано з 3 161 по 3 180.

Тема: Загальна флуділка. Черговий том.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    32 350

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Эту программу вела лен очка [/FONT][/COLOR]
    Скумбрія?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 197

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Скумбрія?
    Ага

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    51 523

Типово

Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    В моїй стрічки є.
    Не те щоб кожен другий пост але нагадали з ранку і не раз.
    Перше випавше:
    https://www.facebook.com/share/v/1Mteb71csS/
    ну мені теж нагадали. Десь і хтось вдома.

Але я пам'ятаю, як багато уваги придавалося раніше цій події. І це правильно, на мій погляд. Було. 2,3,5 років тому. Навіть, вулиці на честь історично-істерично були переназвані.
    На Земле мы все друг другу большая причина...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 036

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Но сигнал потужный, это да.
    І відповідь від Заходу обов'язково буде. Але зовсім не така, на яку очікує невтікущий.
    Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Якісь румини чи мадяри (чернь якась)
    "Савпадєніє? Нє думаю"(с)
    Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    кажуть шо ці гранти йшли на підтримку ветеранів, на програму зеленської по допомозі ветеранів, для допомоги біженців,
    для закупівлі обладнання для розподіленої генерації і.т.п
    можешь ще раз посміятися. а зараз це все буде йти із наших податків
    В дистанційній школі, де навчається моя дитина, є багато діток біженців, за навчання яких сплачував американський благодіний фонд. З лютого цього, звісно, не буде. Оплачувати навчання в приватній школі батьки цих дітей не можуть, а відвідувати очну школу діти не можуть з різних причин. Не знаю, що тепер вони будуть робити.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    51 523

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    В дистанційній школі, де навчається моя дитина, є багато діток біженців, за навчання яких сплачував американський благодіний фонд. З лютого цього, звісно, не буде. Оплачувати навчання в приватній школі батьки цих дітей не можуть,а відвідувати очну школу діти не можуть з різних причин. Не знаю, що тепер вони будуть робити.
    підуть в очну школу. Підуть в іншу школу. Переїдуть ще кудись. Почнуть заробляти, та віддадуть дітей в ту школу, яка найкраща тощо.

Купа варіантів насправді, головне батькам мати бажання. Мені тут багато раз про це казали)...
    На Земле мы все друг другу большая причина...

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 702

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    ну мені теж нагадали. Десь і хтось вдома.

Але я пам'ятаю, як багато уваги придавалося раніше цій події. І це правильно, на мій погляд. Було. 2,3,5 років тому. Навіть, вулиці на честь історично-істерично були переназвані.
    Безумовно.
    Інфопростір сьогодні (знов) істерить, змішуючи важливе з зашкварним(
    А нам з тобою своє робити (с)

Потрібна допомога для військових

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 036

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    підуть в очну школу. Підуть в іншу школу. Переїдуть ще кудись. Почнуть заробляти, та віддадуть дітей в ту школу, яка найкраща тощо.
    Купа варіантів насправді, головне батькам мати бажання. Мені тут багато раз про це казали)...
    Фонд оплачував навчання дітей, у яких дійсно дуже складні ситуації. Тобто очно відвідувати школу вони не могли (наприклад, за станом здоров'я), дистанційного навчання їх школа не надає, а іншої школи немає (наприклад, в селі). А викладати щомісяця по кілька тисяч за навчання в приватній школі їх батьки не мають змоги. Звісно, що більш детальної інформації про їх ситуації в мене немає, просто знаю, що аби кому фонд допомогу не надавав, затверджував кожну кандидатуру індивідуально.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 197

Типово

Еще кучу сми позакрывают кругом будет один гамнафон с дерьмаком

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 090

Типово

Прикольно как.
    За обучение украинских детей в украинской дистанционной школе если американцы не заплатят - дети пропали.
    Интересно, кому такое государство ?

Дописів
    83 136

Типово

.
    лежачі пішли, сліпі прозріли, а дурні порозумнішали ахаха

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 197

Типово

На нас напала ё6аная рашка для которой пишет свою xуйню ян валетов, очевидно что денег не хватает и на армию и на детей. И всякие дибилоиды кацапские как обычно занимаются виктимблеймингом

В апреле 2014 года вышел четырёхсерийный мини-сериал «Предельная глубина» по мотивам романа «Глубина». Производство: «Единая медиа группа» по заказу телеканала «Россия-2». Режиссёр: Константин Максимов. В ролях: Антон Батырев, Светлана Устинова, Максим Онищенко, Юрий Лагута.[1]

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 197

Типово

А це вже цікаво, xyйлу поступово зажимають яйця у тіски (як шеленчиха)

На Давоському форумі віце-президент Ірану Джавад Заріф сказав Дональду Трампу: "Будь ласка, скасуйте санкції. Іранський народ страждає."

Це свідчить про поступове віддалення Ірану від росії. Єдиними стійкими союзниками Москви залишаються Білорусь та Північна Корея. Позиція Китаю залежатиме від економічних вигод співпраці з росією чи США.

Дописів
    28 173

Типово

НЕМАЄ жодної статті в законі, згідно якої невиплата штрафу передбачає будь-яку відповідальність
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    5 815

Типово

В дистанційній школі, де навчається моя дитина, є багато діток біженців, за навчання яких сплачував американський благодіний фонд. З лютого цього, звісно, не буде. Оплачувати навчання в приватній школі батьки цих дітей не можуть, а відвідувати очну школу діти не можуть з різних причин. Не знаю, що тепер вони будуть робити.
    ...Суд у Вашингтоні тимчасово заблокував розпорядження адміністрації президента США Дональда Трампа про замороження всіх федеральних грантів та інших видів державної допомоги, повідомляє телеканал CNN...

...Суддя обґрунтувала своє рішення тим, що розпорядження Білого дому «має ризик непоправної шкоди». «Уряд не знає всього обсягу програм, які підлягатимуть заморожуванню»...

...Наступне судове засідання призначено на 3 лютого. Доти адміністрація Трампа не може призупинити виплати в рамках програм держдопомоги, вже схвалених Конгресом США, постановила суддя.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    5 815

Типово

Сообщение от Дейнерис
    Фонд оплачував навчання дітей, у яких дійсно дуже складні ситуації. Тобто очно відвідувати школу вони не могли (наприклад, за станом здоров'я), дистанційного навчання їх школа не надає, а іншої школи немає (наприклад, в селі). А викладати щомісяця по кілька тисяч за навчання в приватній школі їх батьки не мають змоги.
    До речі - ми живемо у невеличкому селі, повз яке кожного ранку проїзджає три шкільні автобуси, які відвозять дітей до литовської, або польскої, або російської школ (державні) найближчого містечка. У Вільнюсі є й українська (приватна) школа, щомісячна плата: від 30 до 50 євро залежно від успішності. Звільняються від оплати сироти й ті, у кого один із батьків загинув унаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
    Востаннє редагував margret: 30.01.2025 о 02:50
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 036

Типово

Glavriba, ПНХ
    Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Интересно, кому такое государство ?
    Точно не тобі, ватник.
    Цитата Допис від margret Переглянути допис
    ...Суд у Вашингтоні тимчасово заблокував розпорядження адміністрації президента США Дональда Трампа про замороження всіх федеральних грантів та інших видів державної допомоги, повідомляє телеканал CNN...
    Так, я бачила це повідомлення. Але лише в одному ТГ-каналі, тому не знаю, вірити чи ні.
    Цитата Допис від margret Переглянути допис
    До речі - ми живемо у невеличкому селі, повз яке кожного ранку проїзджає три шкільні автобуси, які відвозять дітей до литовської, або польскої, або російської школ (державні) найближчого містечка.
    На жаль, в Україні не так багато сіл можуть похвалитися тим, що мають шкільний автобус.

Дописів
    23 547

Типово

а ведь то что суетливо заплатили штраф за без вины виноватого - что то мне подсказывает, что чуть чуть вводят, потом загибать начнут)) думаю что там еще и на предмет громадянства второго покопаются во время депутатской каденции

У зв’язку з цим у встановленому законом порядку він був знятий з усіх видів обліку – військового, податкового, паспортного – більше 5 років тому. Посвідчення офіцера здане на зберігання в Печерський ТЦК Києва.

Джерело: https://censor.net/ua/n3532999

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    85 973

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а ведь то что суетливо заплатили штраф за без вины виноватого - что то мне подсказывает, что чуть чуть вводят, потом загибать начнут)) думаю что там еще и на предмет громадянства второго покопаются во время депутатской каденции

У зв’язку з цим у встановленому законом порядку він був знятий з усіх видів обліку – військового, податкового, паспортного – більше 5 років тому. Посвідчення офіцера здане на зберігання в Печерський ТЦК Києва.

Джерело: https://censor.net/ua/n3532999
    працевлаштування в іноземній компанії ніяк не є підставою зняття з обліку
    відсрочка -можливо, зняття - ні
    як на мене зальот у педро та його йуристів
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    23 547

Типово

если знятий, то зачем зберігати посвідчення? хотя если знято в Киеве, то обязан стать в консульстве - тогда все правильно и знято не виключено наверное...такое себе оправдание

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    85 973

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    если знятий, то зачем зберігати посвідчення? такое себе оправдание
    зняти могли ще в разі списання по здоровю, ну і якщо вийшов з громадянства
    гадаю паспорт іншої країни буде другою серією в цьому блокбастері про мінометника Альошу
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Сторінка 159 з 264 ПершаПерша ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті