Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І відповідь від Заходу обов'язково буде. Але зовсім не така, на яку очікує невтікущий."Савпадєніє? Нє думаю"(с)
В дистанційній школі, де навчається моя дитина, є багато діток біженців, за навчання яких сплачував американський благодіний фонд. З лютого цього, звісно, не буде. Оплачувати навчання в приватній школі батьки цих дітей не можуть, а відвідувати очну школу діти не можуть з різних причин. Не знаю, що тепер вони будуть робити.![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Фонд оплачував навчання дітей, у яких дійсно дуже складні ситуації. Тобто очно відвідувати школу вони не могли (наприклад, за станом здоров'я), дистанційного навчання їх школа не надає, а іншої школи немає (наприклад, в селі). А викладати щомісяця по кілька тисяч за навчання в приватній школі їх батьки не мають змоги. Звісно, що більш детальної інформації про їх ситуації в мене немає, просто знаю, що аби кому фонд допомогу не надавав, затверджував кожну кандидатуру індивідуально.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Еще кучу сми позакрывают кругом будет один гамнафон с дерьмаком
Прикольно как.
За обучение украинских детей в украинской дистанционной школе если американцы не заплатят - дети пропали.
Интересно, кому такое государство ?
На нас напала ё6аная рашка для которой пишет свою xуйню ян валетов, очевидно что денег не хватает и на армию и на детей. И всякие дибилоиды кацапские как обычно занимаются виктимблеймингом
В апреле 2014 года вышел четырёхсерийный мини-сериал «Предельная глубина» по мотивам романа «Глубина». Производство: «Единая медиа группа» по заказу телеканала «Россия-2». Режиссёр: Константин Максимов. В ролях: Антон Батырев, Светлана Устинова, Максим Онищенко, Юрий Лагута.[1]
А це вже цікаво, xyйлу поступово зажимають яйця у тіски (як шеленчиха)
На Давоському форумі віце-президент Ірану Джавад Заріф сказав Дональду Трампу: "Будь ласка, скасуйте санкції. Іранський народ страждає."
Це свідчить про поступове віддалення Ірану від росії. Єдиними стійкими союзниками Москви залишаються Білорусь та Північна Корея. Позиція Китаю залежатиме від економічних вигод співпраці з росією чи США.
...Суд у Вашингтоні тимчасово заблокував розпорядження адміністрації президента США Дональда Трампа про замороження всіх федеральних грантів та інших видів державної допомоги, повідомляє телеканал CNN...
...Суддя обґрунтувала своє рішення тим, що розпорядження Білого дому «має ризик непоправної шкоди». «Уряд не знає всього обсягу програм, які підлягатимуть заморожуванню»...
...Наступне судове засідання призначено на 3 лютого. Доти адміністрація Трампа не може призупинити виплати в рамках програм держдопомоги, вже схвалених Конгресом США, постановила суддя.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Сообщение от Дейнерис
До речі - ми живемо у невеличкому селі, повз яке кожного ранку проїзджає три шкільні автобуси, які відвозять дітей до литовської, або польскої, або російської школ (державні) найближчого містечка. У Вільнюсі є й українська (приватна) школа, щомісячна плата: від 30 до 50 євро залежно від успішності. Звільняються від оплати сироти й ті, у кого один із батьків загинув унаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.Фонд оплачував навчання дітей, у яких дійсно дуже складні ситуації. Тобто очно відвідувати школу вони не могли (наприклад, за станом здоров'я), дистанційного навчання їх школа не надає, а іншої школи немає (наприклад, в селі). А викладати щомісяця по кілька тисяч за навчання в приватній школі їх батьки не мають змоги.
Востаннє редагував margret: 30.01.2025 о 02:50
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
а ведь то что суетливо заплатили штраф за без вины виноватого - что то мне подсказывает, что чуть чуть вводят, потом загибать начнут)) думаю что там еще и на предмет громадянства второго покопаются во время депутатской каденции
У зв’язку з цим у встановленому законом порядку він був знятий з усіх видів обліку – військового, податкового, паспортного – більше 5 років тому. Посвідчення офіцера здане на зберігання в Печерський ТЦК Києва.
Джерело: https://censor.net/ua/n3532999
если знятий, то зачем зберігати посвідчення? хотя если знято в Киеве, то обязан стать в консульстве - тогда все правильно и знято не виключено наверное...такое себе оправдание
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks