Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Это всё потомушта вы неблагодарный)). Вот и весь сказ)!
Дохтур пришел раньше, ещё и денег за работу не взял. Взял спасибом.
Я бы, кстати, так не лечилась, лечиться даром - даром лечиться. Но это уже отклонение от темы)).
На Земле мы все друг другу большая причина...
и немножко про наипательство.. ну куда ж без него..))
Байден наипал с лендлизом,
нато наипало с нато,
Зе наипал и с нато, и с лендлизом, или не..?
---
«Якщо чесно, я думаю, що від деяких держав, це була від початку не дуже прозора політика.
І вони не підтримували нас в НАТО» - відповів Володимир Зеленський.
«Це були просто неправдиві слова, що «так, Україна буде в НАТО». Тому що пройшли десятиріччя, а Україна не в НАТО.
І тому це було нечесно по відношенню до України і до українців. І також це було нечесно від наших лідерів.
І ми і самі багато в чому, коли наші деякі лідери говорили «ось нам пообіцяли, що ми будемо в НАТО»,
і це також було нечесно, і я вважаю, що була слабка позиція Німеччини і Сполучених Штатів.
Тому що вони мали діалог з руськими, і я вважаю, що вони програли цей діалог.
Програли тому, що вони завжди апелюють до того, що колись якісь були домовленості з руськими.
У мене питання, як у українця: а чого ви раптом домовлялись без нас про нас? Ми незалежна країна.
Чому ви ще в 90-х, в 2000-х і далі, чому ви постійно домовлялись без України про нас?» - задався питанням Президент.
Він підкреслив, що «це абсолютно несправедлива і нечесна поведінка»..
--
у Зе не хватило даже духу сказать, что "это я вас также нипал с нато",
заявив, что это - "деякі наші лідери", попросту сам себя и окрестив - "деяким нашим лідером"
Востаннє редагував Alexs: 23.01.2025 о 20:17
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Мы про одно и то же. Но с разных плоскостей восприятия.
А "даром" это и есть бесплатно. Ну то, которое единственное и есть помощь (с).
Мало того, что неблагодарный, так еще и невнимательный))).
На Земле мы все друг другу большая причина...
довга й занудна спроба нормалізації головпсихіатра зсу,
фантомна корпоративна солідарність (не фантомна була б від практикуючих солідарних)
Востаннє редагував Мафальда: 24.01.2025 о 02:02
лежачі пішли, сліпі прозріли, а дурні порозумнішали ахаха
рязанский сахар вышел на новый уровень
we don't need no water / let the motherfucker burn
тема об алкогольных напитках от бренда #1 в 2024 в мире по темпам роста, согласно The Spirits Business.
кто начинает писать о выборах - тот платный пидорас
шото у буратины е6альник стал еще больше и волосся пышнее наверно потужно пытають у подвалах сбу
в рязани нормально так - Юстас вспомнился с его гденашидроныпросраливсеполимеры. если долетают десятки, то вылетают сотни наверное.
и в сводках перестали фигурировать С300/С400 в качестве ракет по земле - может таки посчитали колличество в перерасчете на ежедневные наши запуски
Востаннє редагував 1234A: 24.01.2025 о 06:46
Muchnoy ✙ Jugend
"Напрямок Великої Новосілки: Південна частина селища перерізана(навпіл)від північної.
Ворог зараз просувається до центру селища, на даний момент противник контролює більшу частину правого берега,
зараз решту залишків ділянок підари щільно засипають градами, втрати з нашої сторони є і дуже великі,
всьому цьому є відеофіксації з ворожих камер.
Південна частина буде повністю за виродками, зараз ті воїни які не можуть вийти з оточення,
виходять в якості полонених вниз по вулиці до Благодатного.
Скоро селищу буде габли, скільки вийде в живих тільки Богам відомо!"
"Покровський напрямок: Ворог після щільного заняття агроферми
почав стрімко розвивати наступ по посадках у бік траси Павлоград-Покровськ.
Тут стає пересування дуже небезпечним, тому треба дуже обережно просуватися бо можуть літати FPVшки.
Також противник обходить Удачне з півдня, тривають бої за жд станцію,
зараз хряки знаходяться приблизно за 4км від кордонів Дніпропетровської обл.
Так само тривають бої в районі Звірового, наші козаки гальмують свинопоросят
але підари наполегливо хочуть обійти село вздовж траси та зайти у бік Покровська
з боку залізки, слід підготувати там рубежи оборони, щоб вони туди не вдарили!"
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks