Ох какое душнилово... Еще и на ты.
Интересно, в жизни тоже так )))?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Ох какое душнилово... Еще и на ты.
Интересно, в жизни тоже так )))?
Будують. Саме так. А не вже побудували.
Не про відсутність там. А про відсоток того, що є в реальності. В порівнянні з тим, що є на папірцях. 10 на 90. Вибачте, я ж не наполягаю)), за що купив (с)..
Так, я десь чула, що і таке бува - акт вже існує, всі відрапортували і ще дещо, а будівництво ще триває.
Електра, так не буває, особливо зараз і особливо на тому напрямку роботи - там навіть не просто держзрада, а зразу 5-6 статей йде, причому всімм, від підрядника до технагляду
ну і прийом робіт не такий як на гражданці, експертизи по всіх вузлах навіть по невідповідальних
мені здається, що все це - прокачка до миру, треба щоб нарід дуже злякався, щоб було від чого потім його найвеличнішому врятувати
до того ж акцент саме на містячкові адміністрації
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Як можна?! Святі ж люди ).
Якщо це справді так, то добре. Я буду спокійніша трішки.Електра, так не буває, особливо зараз і особливо на тому напрямку роботи - там навіть не просто держзрада, а зразу 5-6 статей йде, причому всімм, від підрядника до технагляду
ну і прийом робіт не такий як на гражданці, експертизи по всіх вузлах навіть по невідповідальних
Трамп молодец. хорошие назначения.
соска его сыночка, фройлайн Кимберли Гилфойл, поедет послицей США в Грецию. по совместительству будет смоковницей.
«Кимберли идеально подходит для укрепления прочных двусторонних отношений с Грецией, продвижения наших интересов по различным вопросам — от оборонного сотрудничества до торговли и экономических инноваций», — сказал Донни Трамп
в качестве посла в Турцию - близкий дружок и портфельный инвестор в сомнительные проекты Том Баррак.
мне он напоминает приснопамятного мерзавца Игорька Кононенко, липшего дружка говнопрезидента свинки ПеПо.
тема об алкогольных напитках от бренда #1 в 2024 в мире по темпам роста, согласно The Spirits Business.
кто начинает писать о выборах - тот платный пидорас
Америка всё? ))
Без подписи
146%
тема об алкогольных напитках от бренда #1 в 2024 в мире по темпам роста, согласно The Spirits Business.
Ну от як раз коли пару місяців тому вийшла новина,що пуйло черговий ледокол в пітері спустив на воду, я тут і писала про нього,і про те що головна війна Штатів і кацапів іде за північний шельф в Арктиці і Антарктиду.
Шукати той пост не буду,кому цікаво,сам знайде. Тож ти тільки підтвердив мою думку що до торгів між штатами і парашею. І те що Україна може бути в цих торгах,розмінною монетою.
А те,що ти не пам'ятаєш... Буває. Молодші ж не стаємо.)
С каких пор за ябвдул стали наказывать?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Та щаз.
Этот смоковник загонит ее траву косить, панели солнечные от пыли протирать, сарай с консервацией охранять. Ото и все смокование.
мргрин *1000000000
Управилась, смоковница?
Засмаковалась, поди, за день то?
Ну иди отдыхай, солнышко...иди
А заодно, солнышко на панели свети... нечего им ночью простаивать.
Злые вы.)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks