за кого кто "болеет"?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
за кого кто "болеет"?
Продовження.
Зміст теми та всіх попередніх її томів.
путін - ***ло.
рашисти - виродки.
гості - йдить вже.
Правила.
Правила форуму, що викладені у розділі вище.
Та норми сучасного світу:
Після атак по місту та в незалежності від того скільки неофіційних тг-каналів написали та сват-брат всім розповіли, за конкретизацію локацій після "феєрверків" від йопаної_рсні, буде ввімкнено режим "На добраніч" ( або бан на 1 добу для нестриманного автора).
Без пояснень та прелюдій.
До моменту офіційної інформації тримайте себе у чистих руках.
Приємного спілкування!
Востаннє редагував Янь: 26.10.2024 о 00:35
А нам з тобою своє робити (с)
Прошу допомоги. Деталі по запиту у приват
Петиції щодо присвоєння звання Герою
Да уж. Громко. И воняет чем-то теперь.
последний самый мощный был,
где-то в сторону центра,
надеюсь без жертв..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Тільки уклався..і на тобі.
Нет ничего утомительнее человека , который всегда прав(С)
My Photo
Ой, нет. Совсем рядом, оказывается...
К слову, скотч на окнах до лампады. Он через месяц теряет эластичность и делается хрупким.
пишут:
"В декількох районах Дніпра після вибуху виникла сильна пожежа.
Пошкоджена житлова забудова. Сталася пожежа. Деталі з'ясовуємо. - голова ДніпроОВА "
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
https://t.me/dnepr_operativ/74373
Тут с вами вряд ли согласятся.
Только на этой неделе смотрел два свежих видео известных блогеров/ведущих (давно известных), один именно эту больничку показывал, второй о ней рассказывал. Как специально.
А, и видео УП тоже о ней говорило
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks