а я ж говорил почнэться,
ну вот - и почалося..))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
а я ж говорил почнэться,
ну вот - и почалося..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а тем временем..
Как отмечали в DeepState, российские войска продолжают давить на населенный пункт Шевченко и подбираться к Покровску.
"Российские войска продолжают наступать, и за минувшие сутки враг имеет достижения в десяти населенных пунктах.
Враг продвинулся возле Новооленовки, Вознесенки, Плехово, Александрии, Гродовки, Возрождения, Петровки, в Солнцевке", - говорится в сообщении.
Также оккупанты продвинулись в Новотроицком и Шевченко, расширяя выступ в сторону Покровска."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
наверное это и есть та "помощь" Китая,
которую Трамп обещал..
Китай прекращает поставки беспилотников, имеющих решающее значение для войны в Украине
"Китайские производители недавно начали ограничивать продажи в США и Европу ключевых компонентов,
используемых для создания беспилотных летательных аппаратов.
Эти шаги являются прелюдией к более широким экспортным ограничениям на детали дронов,
которые, по ожиданиям западных чиновников, Пекин введет в новом году.
Представители Министерства торговли и Министерства промышленности
и информационных технологий Китая не ответили на просьбу прокомментировать ситуацию.
Торговый конфликт обострился в этом месяце, когда Вашингтон ввел новые ограничения
на продажу Китаю чипов памяти с высокой пропускной способностью и дополнительного полупроводникового оборудования."
и еще, оттуда же..
"Китайские производители двигателей, аккумуляторов и контроллеров полета
ограничили объемы поставок или вообще прекратили поставки, заявили они.
«Я слышу такую историю каждые два-три дня», — сказал Лоренц Майер, генеральный директор Auterion ,
фирмы, которая поставляет программное обеспечение для беспилотников,
в том числе для тех, которые развернуты на Украине. «Я уверен, что со временем это перерастет в новые ограничения».
"Многие производители БПЛА в Украине полагаются на китайские детали
для производства дешевого и эффективного оружия, которое помогло определить ход войны с Россией.
В июле Китай объявил о запрете на экспорт беспилотников для военного использования,
и Пекин заявляет, что не поставляет оружие ни одной из сторон конфликта."
Востаннє редагував Alexs: 10.12.2024 о 10:24
Орбан пішов на друге коло, розпочав з США
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Такі промови в нього були всі роки його президентства, з першого дня, і продовжуються майже 6 "зелених" років. Просто ти НЕ ХОЧЕШ їх бачити - тобі простіше лайно в нього жбурляти без приводу, ніж думати (немає чим).
Боже, яка ахінея! Та твій клоун ЗМУШЕНИЙ мати таку позицію, щоб його не розірвали на шматки українці! Якби ми були б таким же мовчазним лайном, як кацапи, хрін би в нього була б така думка! І з'явилася вона досить нещодавно, до того довгий час була геть інша. А в Пороха вона була такою з перших днів і такою ж залишається і нині.в вопросе будущей безопасности Украины,даже у лидера украинской оппозиции полное взаимопонимание и полное совпадение мнений с нынешним президентом Украины.
Це підтверджено ДОКУМЕНТАЛЬНО, кацап смердючий!
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А сьогодні вранці з мобільним інетом і на КС і на водафоні лише в мене були проблеми?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ППКС
Хрін там! Ні хріна в нього не з'явилося, просто методички змінилися, бо на другий термін хочеться.у него немного мозги появились.
І, звісно, збрехав? ху.йла (у вигляді його армії) у нас зараз немає, так, рашистка?
Та коли ж тебе вже розірве від постійної брехні? З перших днів свого правління Порох казав, що Україні ПОТРІБНЕ НАТО!! І не лише казав, а й РУХАВ країну до нього!А до того,тоже строил дороги и рассказывал шо в Нату Украине рано.
https://ua.korrespondent.net/ukraine...rantii-bezpeky
укрАинцы резко захотели в нату. с чего бы это ?Понад 70,3% укрАїнців позитивно поставилися до ідеї поетапного вступу України до НАТО, як свого часу це відбулося для розділеної Німеччини.
раньше наты боялись як бабайки и 60% были против наты
лучше же с "братским" узким народом чем с "агрессивным блоком нато" (с) правда ?
интересно куда натаха пропала ? ната уже на пороге границ расиюшки а натахи ни слуху ни духу
https://youtu.be/NbcVWqFFobw?si=9jnB-mJmAOfu9fvt
Востаннє редагував ohdesu: 10.12.2024 о 14:36
корупція в Україні
тьху, в ІзраіліПремьер-министр Израиля Биньямин Нетаньяху предстанет перед израильским судом по обвинениям в мошенничестве, злоупотреблении доверием и получении взяток по трем отдельным делам. Сам премьер-министр отрицает обвинения.
Гурток досудових вироків іноземним політикам
лежачі пішли, сліпі прозріли, а дурні порозумнішали ахаха
синдром хронической жмуручестой недостаточности
тема об алкогольных напитках от бренда #1 в 2024 в мире по темпам роста, согласно The Spirits Business.
кто начинает писать о выборах - тот платный пидорас
Гурток іноземних громадян-аматорів, що коментують політичні процеси в Україні
лежачі пішли, сліпі прозріли, а дурні порозумнішали ахаха
Рядом с Хоней протестует где-тоинтересно куда натаха пропала ? ната уже на пороге границ расиюшки а натахи ни слуху ни духу
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
комментарий военных:
Порошенко обіцяє завершити війну за 24 години, забувши як колись обіцяв припинити АТО за години, а закінчив Іловайським котлом.
Стало відомо прізвище людини, яка закінчить війну. І не просто закінчить, а блискавично! За 24 години! Це Петро Порошенко! Не вірите? Він сам про це сказав! І не де-небудь, а у Вашингтоні. Спеціально туди поїхав, і заявив нашим журналістам таке: «В мене є план, як закінчити війну за 24 години». Ніби Петро майже не вилазить з передової, і десь в перерві між окопами та ротаціями все придумав.
Для тих, хто не в курсі, «передова та окопи» Порошенка знаходяться в серці Києва на вулиці Лаврській. Його плану Перемоги не існує, бо майже три роки великої війни Петро Олексійович сидів в політичній засідці: скромно збагачувався до статусу топ-олігарха; піарився на воїнах ЗСУ; розповідав казки, що захисники «здриснули» в 2022 році і йому особисто довелося взяти зброю в руки та звільнити Київщину від окупантів.
Але, найголовніше в будь-якому плані перемоги від Порошенка, це те, що він призводить до ще більшого горя.
Так, план Порошенка «закінчити АТО за години» завершився Іловайським котлом. Там він знищив майже всі добробати. Знаю, бо воював вже тоді. Поки наших хлопців росіяни знищували, вони благали Київ надати їм підкріплення. Але підмога не прийшла. Петро вивів її на парад на Хрещатик. А наших розстріляли. Це називалося «план Порошенка».
Ще один «Мирний план» з 15 пунктів Порошенко почав втілювати відразу. Так, в перший тиждень свого президентства заявив: «Українська армія припиняє вогонь!». ДНРівці подякували і продовжили захоплювати Донбас.
Ще один План Порошенка - «Мінські угоди». Вони дали можливість путіну накопичити війська і напасти на Україну вже повномасштабно.
Тепер Порошенко вийшов з новим планом «Закінчення війни за 24 години».
Що це значить для України? Головний популіст поїхав в США, як український парламентар. Там він виставив на посміховисько не лише всю свою партію, а й, на жаль, нашу країну. Бо всі добре пам’ятають попередні мирні плани Порошенка і чим вони закінчувались для країни. Нічим хорошим. І за такі «мирні плани» сам Порошенко має відповідати перед судом по статті державна зрада, а не робити нові популістські заяви. Бо, як показує час, вони дуже дорого обходяться українцям.
сколько ещё недобитых мерзавцев бегает по земле украинской, подвывая этому піздецу... спасибо им за сони тьісяч смертей.
тема об алкогольных напитках от бренда #1 в 2024 в мире по темпам роста, согласно The Spirits Business.
кто начинает писать о выборах - тот платный пидорас
только после того как ответят за шашлычки в маемає відповідати перед судом
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш
... у них даже мысли не возникает, что это следствие того, что с ...эээ... консерваторией что то не так ...Якщо молоді хлопці не хочуть воювати, то це вже втрачене покоління, – нардеп Костенко.
«Ми виховали тих, хто не хоче захищати свою Батьківщину».
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks