Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
А где Смит, в темноте сидит? Там подсветка труб и лазерное шоу
А прикинь,я как раз сегодня вернулась в Днепр.
Но какое это имеет отношение к тому,что ты притащил сюда откровенную чушь?
И я ж не про обстрелы. От кацапов можно ожидать чего угодно.
А вот про " источник в ЗСУ" такого ранга,что знает о конкретных планах пуйла ... И рассказывает об этом пропуйловскому беларусскому СМИ... Ты серьезно?
Про " смелая в Одессе"... Ты серьезно?-2.
Как люди живут в Одессе, нам слава ЗСУ ,и не снилось. Прикинь там фарватер для зерновозов тральщиками почти каждый день от мин чистят.
Востаннє редагував Антуриум: 12.09.2024 о 21:33
я его листаю регулярно
и если они называют рашку окупантами а гундяева ФСБшником в рясе и регулярно рассказывают про военные преступления рашистов
думаю этого достаточно для понимания их направленности
из последнего цитата:
Путин облажался с электронным голосованием, будущие кандидаты в депутаты мародёрят в домах россиян, а у российской пропаганды появился новый символ — покруче, чем «мальчик в трусиках»
лучше сама полистай раз никогда их не читала
и принеси пропутинское или антиукраинское
Востаннє редагував Glavriba: 12.09.2024 о 22:09
Я не закусую (с) Smith
Фсё, Монголии объявлен демарш. Думаю долго она не продержится теперь
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Относитесь друг к другу с пониманием.
https://korrespondent.net/ukraine/47...kh-rasstroistvОколо 10 млн человек в Украине имеют риск психических расстройств. Об этом заявил директор Европейского регионального бюро ВОЗ доктор Ганс Клюге на пресс-конференции 12 сентября
Большинство людей на самом деле не хотят правды. Они хотят постоянного подтверждения, что то, чему они верят, и есть правда.
+1000 І від цього пояснення капець як нудить: зараз - у вересні - ТРОХИ знизилася ефективність сонячних електростанцій і одразу графіки. А що буде взимку, коли сонця взагалі НЕМАЄ (майже)? Ми тижнями будемо без світла сидіти? А нащо ж тоді брешуть, що не більше 8-10 годин на добу? Чому неможна відверто сказати, що графіки запровадили через пошкодження енергооб'єкту в Сумській області?
+1000000000 Мене не стільки графіки бісять - до них я вже звикла, плюс є вже все, щоб робота не страждала, та й пекла вже немає. Мене бісить ця зелена брехня і, найголовніше, ВКРАДЕНІ МІЛЬЯРДИ, які можна було б витратити на енергетику! І, мля, найогидніше те, що бидло-стадо це ПІДТРИМУЄ! Курки аж з пір'я вистрибують, виправдовуючи зашкалюючу корупцію своїх зелених ідолів!
Востаннє редагував Дейнерис: 12.09.2024 о 23:17
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
И такое колхозное быдло бывает ((
«Далі йде секс, у будь-якому випадку, хочеш ти чи не хочеш»: військова заявила про домагання в армії
https://youtu.be/nrbftpZgaF0?si=K33aEyNkWasUZVRQ
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
А навіщо? Від цього ж зелені рейтинги не піднімуться. А решта його (як і його стадо) не цікавить.
ППКС Навіть у курки українська краща, ніж у Subolg. Це при тому, що вона нею не володіє навіть на 50%.
Самокритично.
"Ні, синку, це фантастика!"(с)
Хто б сумнівався?
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks